Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem tudom. Sztem ahhoz, hogy ez az Arsenal ismét Arsenal legyen ennél is több normális játékost kell igazolnia. Jelenleg erre a keretre lehet alapozni: Szczesny, Song, Wilshere, Oxlade, Van Persie, Vermaelen. Ez 6 ember, akik közül 1 kapus. Talán Sagnat is ide lehetne venni, de a többi játékos nevetséges. Walcott az örök ígéret, Gervinnonak 5 ziccer kell 1 gólhoz, a védelem úgy vicc, ahogy van, a kp-n is Arteta, Rosicky, ezek csak töltelékemberek. Ha az említett nevek mellé a maradék pozíciókat minőségi játékossal ki tudnák tölteni, akkor sztem egy szép teljesítményt lehetne várni az Arsenaltól, de 1-2 fecske nem fog itt nyarat csinálni.messideco írta:Gervinhoban és Walcottban szerintem fele sincs meg Arshavin képességeinek. Habár Theoban én mindvégig bízok. Jövőre kell egy szélsőjátékos szvsz, meg egy középpályás, és szélsőhátvéd. Mondjuk a 100 millióból meg lehet csinálni![]()
Götze/Hazard üzleteket én jelenleg semmisnek találom. Podolski talán benne van a vezetőség terveiben.
De ami a legfontosabb: Wenger OUT!
Ezek szerint igen.kurdt írta: Tehát az a lényeg, hogy január 31. után az Arsenalnak (például) csak a vásárlás van megtiltva? Eladni el lehet bárkit adni olyan helyre, ahol átigazolási időszak van? Heh?![]()
messideco írta: Jöhet helyére egy 14 éves etióp maratonfutó...
Ezt hogy csinálhatják február végén? Tudom, hogy valahol (például nálunk) február végéig tart az átigazolási időszak (és ezek szerint a ruszkiknál is), de amikor Tévez akart Brazíliába menni tavaly nyáron akkor az azon bukott be, hogy a braziloknál valamikor júliusban véget ért az átigazolási időszak...ab1daL írta:Arshavin
Arsenal FCZenit (kölcsönben)
Nem, sajnos az az idei szezon még az előzőekhez képest is sokkal siralmasabb. Tavaly pl. tavaszig még megvolt a remény mindenre. A BL-ben is a későbbi győztes Barca ellen estek ki szoros meccsen. Most meg február van, és úgy néz ki, h már most elúszik minden. A BL-ben ráadásul lemosott a pályáról a Milan minket, pedig őket sem tartom egy világverő csapatnak.Rinku írta:Tiszta sormintába illő szezonokat alkot az Arsenal... Ha egy valahonnan elúszik a továbbjutás vagy a győzelem esélye, akkor minden másból is. Kiesnek a BL-ből, rögtön rá akkor már az FA-kupából is. Sajnálom őket, mert szimpatikus csapat, de minden évben ez van... Ha berezeg a léc, akkor nincs onnan visszaút.
Sajnos ez így van, és nem tudom ezért a játékosokat hibáztatni. És valóban, idén középcsapattá csúsztunk vissza, ezt megmutatta a BL, de mutatja a bajnokság is. Hosszú évek óta szvsz ez leggyengébb PL, de mi még ebben a gyenge PL-ben is szenvedünk. A BL szereplés is igencsak kétséges, főleg amilyen lehet most a csapatmorálHa ezt így folytatják, az összes valamire való focistájuk (Sagna, van Persie, Vermaelen, Wilshere) dobbantani fog (azok nyilván nem, akik most nyáron érkeztek) és rövidesen igazi középcsapat lesz belőlük, ami azért szomorú...
Most már remélem ki is nyilvánítják a nemtetszésüket, most már nem lehet tovább nyelni. Nagy változások kellenek, új útra kell terelni a klubot!Ha így folytatják, szép lesz,h felépítették az Emirates-t, de kongani fog az ürességtől meccsnapokon...szurkolók helyében kb így nyilvánítanám ki,hogy Wenger játsszon máshol ovisat.
Idény végéig még elviselném, de jövőre már semmiképp nem szeretném a csapatnál látni. Ok, h nagy sikereket ért el az Arsenallal, de azok tegnap voltak. Egyszerűen vicc, h 2012-t írunk, és még mindig 8 évvel ezelőtti sikereiből él. Lassan már olyan lesz az arsenalosoknak az a 2004-s csapat, mint a magyaroknak az Aranycsapat.messideco írta:De van sajnos... Nem mondott le. Szerintem idény végéig kihúzza még, de félő, hogy utána is maradLG írta:Nálom ez a Milan elleni zakó volt az utolsó csepp Wengernél. Ezek után nincs maradása!
Ez hatalmasGame90 írta:NeeeRamsey > Chuck Norris.
26Dec1990 : Ramsey Born - Dissolution of the Soviet Union
26Dec2003 : Ramsey 13yrs old - Iran earthquake
26Dec2004 : Ramsey 14yrs old - Indonesia tsunami
26Dec2006 : Ramsey 16yrs old - Taiwan earthquake
26Dec2008 : Ramsey 18yrs old - Yunnan (China) earthquake
When Ramsey broke his leg, an 8.8 magnitude earthquake hit Chile. (27 February 2010)
A képeken is látszik,h átérzi a helyzet súlyát.Egyre kisebb a gólörömS.Agüero írta:Nem semmi...![]()
Na, ezt már régen meg akartam kérdezni, hogy volt is vmi konkrét vagy csak a francia betolta, hogy "Suárez náci" azt' annyi elég is volt a bohócoknak Angliában.noname írta:az egyetlen dolog ami ellene szólt az Evra szava volt.