Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.25. 14:23:00

messideco írta:Gervinhoban és Walcottban szerintem fele sincs meg Arshavin képességeinek. Habár Theoban én mindvégig bízok. Jövőre kell egy szélsőjátékos szvsz, meg egy középpályás, és szélsőhátvéd. Mondjuk a 100 millióból meg lehet csinálni :lol:
Götze/Hazard üzleteket én jelenleg semmisnek találom. Podolski talán benne van a vezetőség terveiben.
De ami a legfontosabb: Wenger OUT!
Hát én nem tudom. Sztem ahhoz, hogy ez az Arsenal ismét Arsenal legyen ennél is több normális játékost kell igazolnia. Jelenleg erre a keretre lehet alapozni: Szczesny, Song, Wilshere, Oxlade, Van Persie, Vermaelen. Ez 6 ember, akik közül 1 kapus. Talán Sagnat is ide lehetne venni, de a többi játékos nevetséges. Walcott az örök ígéret, Gervinnonak 5 ziccer kell 1 gólhoz, a védelem úgy vicc, ahogy van, a kp-n is Arteta, Rosicky, ezek csak töltelékemberek. Ha az említett nevek mellé a maradék pozíciókat minőségi játékossal ki tudnák tölteni, akkor sztem egy szép teljesítményt lehetne várni az Arsenaltól, de 1-2 fecske nem fog itt nyarat csinálni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 12:35:08

Gervinhoban és Walcottban szerintem fele sincs meg Arshavin képességeinek. Habár Theoban én mindvégig bízok. Jövőre kell egy szélsőjátékos szvsz, meg egy középpályás, és szélsőhátvéd. Mondjuk a 100 millióból meg lehet csinálni :lol:
Götze/Hazard üzleteket én jelenleg semmisnek találom. Podolski talán benne van a vezetőség terveiben.
De ami a legfontosabb: Wenger OUT!
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.02.25. 12:27:03

Holnap Arsenal - Spurs! "Our midfield against Spurs last season at Emirates: Nasri Fabregas Song Denilson Arshavin; < 4/5 gone. So many changes every year."

Arshavin... :( Nekem a mostani keretből simán Top5 kedvenc volt a Kobold.

Tehetsége megvolt ahhoz, hogy folyamatosan klasszis szinten játsszon, csak egy kicsit meg kellett volna halnia a pályán, mert csak ritkán lehetett a tüzet a szemében látni és nagyon hangulatember volt. Illetve az sem tett neki jót, hogy csak 27-28 éves korában jött el Oroszországból.

Szerzett pár felejthetetlen élményt, például Liverpool elleni 4 gól, ManUnited-nek lőtt bombagól, itt van egy Arsha Top10 gól:
http://www.youtube.com/watch?v=i-afxdxt5tI

Mondjuk nekem ez a kedvencem tőle, nem is értem, hogy miért nincs rajta az előző listán, klasszis megmozdulás:
http://www.youtube.com/watch?v=DutXm1t7cVE

Egyébként nem értem Wenger-éket, hogy miért csak kölcsönadták, inkább adtuk volna el, aztán kész, hiába jön vissza a szezon végén, úgysem fog már Senal mezben játszani.

Ezzel a cikkel pedig egyetértek:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... eretettel/

Kezdtek megjelenni azok a „tünetek”, amikre azóta is sűrűn panaszkodtunk. Nem segített be hatékonyan a védekezésbe, hamar kifulladt, túl sok labdát szórt el.

A 2010/11-es szezonnal pedig a számok alapján a legjobb ágyús idényét tudhatta maga mögött, hiszen 52 mérkőzésen 10 gól mellett 17 gólpasszt is kiosztott, ami pontosan megegyezik Fabregas az évi statisztikájával. Ennek ellenére egyáltalán nem zárt jó szezont, a legtöbb meccsen hihetetlenül pontatlan és enervált volt. Képes volt magából néha kihozni a klasszist, ahogy ezt a számok is bizonyítják, de nem volt képes folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Ez pedig összességében jellemzi az egész arsenalos karrierjét. Legtöbbször nem csak két egymást követő meccsen nem volt képes ugyanazt hozni, hanem egy adott meccsen is nagyon hullámzó volt a játéka. Egy zseniális megmozdulást általában három olyan követett, ami után nagyon pozitív hozzáállással az ember csak fogta a fejét, de rosszabb esetben próbálta beleverni a legközelebbi falfelületbe.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.25. 11:37:44

Nem tudott folyamatosan kiemelkedőt nyújtani, de a Pool szurkolói egy életre megjegyezték a nevét.
Kritérium lett az orosz válogatottnál, hogy csak azokat viszik ki az EB-re akik otthon játszanak? :lol: Zhirkov, Pavlyuchenko, Bilyaletdinov és most Arshavin... Remélem, az EB-n még alkot valamit Andrey.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.25. 10:10:10

kurdt írta: Tehát az a lényeg, hogy január 31. után az Arsenalnak (például) csak a vásárlás van megtiltva? Eladni el lehet bárkit adni olyan helyre, ahol átigazolási időszak van? Heh? :-s
Ezek szerint igen. :) Mivel az oroszoknál február 24.-ig,vagyis tegnapig tartott az átigazolási időszak, így még belefért Arshavin érkezése.

Nem váltotta meg a világot az ágyúsoknál, voltak ugyan kiemelkedő meccsei, de összességében szerintem mindenki többet várt tőle. Azok után amit az EB-n mutatott, meg az EB előtti időszakban a Zenittel az Uefa kupában, csalódás a teljesítménye. (Huszti esélyei a stabil csapattag szerepére ezzel megint csökkentek)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2012.02.25. 09:53:21

Arshavin a kedvencem volt a csapatból. Esküszöm, akkor többet ér, ha a meccs közben elkezd virágot szedni, mint a keret jelentős része.
Félő, hogy többé nem látom az Arsenalnál. Sok sikert neki!
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.25. 03:00:07

még emlékszek, mikor 2-3 éve egymaga rúgott négyet a liverpoolnak, ahhoz képest csúnyán megfőtt az utóbbi időben a srác.
zenitből sem fog különösebben kiemelkedni már, bár húzóember lesz, de nem félisten, az pedig, hogy jövőre az arsenalban meghatározó figura lesz, szinte teljesen kizárt.
picit overrated játékos, az az EB összejött neki nagyon :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.25. 00:19:35

messideco írta: Jöhet helyére egy 14 éves etióp maratonfutó... :roll:
:lol:
De az is olyan lesz, aki még semmit sem nyert, max. hazai bajnokságban van egy 4.-5. helye, nem szabad "megfertőzni" a többi játékost, még véletlenül nyer valamit a csapat. :twisted:

Lehetett erre számítani, h Arshavin hazamegy. Bár sok Arsenal meccset nem nézek, de azon kevés alkalmakkor, amikor rászántam magam és az orosz is játszott, látszott rajta, h valami nem kerek nála, fejben sem volt ott igazán.
Otthon pedig simán lehet még kiskirály, BL-ben is játszhat, pénzt se fog sokkal kevesebbet keresni. Meglepne, ha nem ragadna otthon.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kurdt
Megmentő :)

2012.02.25. 00:02:11

ab1daL írta:Arshavin
Arsenal FC :arrow: Zenit (kölcsönben)
Ezt hogy csinálhatják február végén? Tudom, hogy valahol (például nálunk) február végéig tart az átigazolási időszak (és ezek szerint a ruszkiknál is), de amikor Tévez akart Brazíliába menni tavaly nyáron akkor az azon bukott be, hogy a braziloknál valamikor júliusban véget ért az átigazolási időszak...

Tehát az a lényeg, hogy január 31. után az Arsenalnak (például) csak a vásárlás van megtiltva? Eladni el lehet bárkit adni olyan helyre, ahol átigazolási időszak van? Heh? :-s

szerk.: amúgy pedig várható volt, Ox kezdte kiszorítani és az idő is eljárt kicsit felette. bár nem rossz focista; nagyon örülök, hogy anno nem igazoltuk le a hype miatt...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
messideco
Presidente del Barça

2012.02.24. 22:51:10

Ettől féltem sajnos. Az idén vele különösen valami nagyon nem volt rendben....
Jöhet helyére egy 14 éves etióp maratonfutó... :roll:
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.24. 22:47:07

Arshavin
Arsenal FC :arrow: Zenit (kölcsönben)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2012.02.20. 00:14:29

Liverpool - Brighton 6-1
5' [1 - 0] M. Skrtel
17' [1 - 1] K. LuaLua
44' [2 - 1] L. Bridcutt (o.g.)
57' [3 - 1] A. Carroll
71' [4 - 1] L. Bridcutt (o.g.)
74' [5 - 1] L. Dunk (o.g.)
85' [6 - 1] L. Suarez

3. öngól különösen szépre sikerült:
http://www.youtube.com/watch?v=hkkJxpODUeQ

Mekkora odds lehetett a 3 öngólra? :roll: :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.02.19. 19:13:58

Amúgy már ott tartok, hogy nem is tud felidegesíteni egy ilyen meccs. Talán már hozzászoktam az évek alatt...

Maradt 14 meccsünk (13 bajnoki + 1 Milan) ebben a szezonban, bajnokságban nincs olyan könnyű sorsolásunk, Spurs, Liverpool, Newcastle, Everton, ManCity, Chelsea...

Sok újdonságot nem ír le ez a cikk, de azért megosztom:

Transfers, tactics & treatment table trouble - Five reasons why Arsenal have gone from Invincibles to invisibles:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... easons-why
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.18. 21:53:19

Rinku írta:Tiszta sormintába illő szezonokat alkot az Arsenal... Ha egy valahonnan elúszik a továbbjutás vagy a győzelem esélye, akkor minden másból is. Kiesnek a BL-ből, rögtön rá akkor már az FA-kupából is. Sajnálom őket, mert szimpatikus csapat, de minden évben ez van... Ha berezeg a léc, akkor nincs onnan visszaút. :?
Nem, sajnos az az idei szezon még az előzőekhez képest is sokkal siralmasabb. Tavaly pl. tavaszig még megvolt a remény mindenre. A BL-ben is a későbbi győztes Barca ellen estek ki szoros meccsen. Most meg február van, és úgy néz ki, h már most elúszik minden. A BL-ben ráadásul lemosott a pályáról a Milan minket, pedig őket sem tartom egy világverő csapatnak.
Ha ezt így folytatják, az összes valamire való focistájuk (Sagna, van Persie, Vermaelen, Wilshere) dobbantani fog (azok nyilván nem, akik most nyáron érkeztek) és rövidesen igazi középcsapat lesz belőlük, ami azért szomorú...
Sajnos ez így van, és nem tudom ezért a játékosokat hibáztatni. És valóban, idén középcsapattá csúsztunk vissza, ezt megmutatta a BL, de mutatja a bajnokság is. Hosszú évek óta szvsz ez leggyengébb PL, de mi még ebben a gyenge PL-ben is szenvedünk. A BL szereplés is igencsak kétséges, főleg amilyen lehet most a csapatmorál :roll:
Rijkaard utolsó szezonjának a vége felé már mindig csak azt vártam, h mikor olvashatok a lemondásáról, hát most eljött Wengernél is ez az idő. Vele azért jóval türelmesebb voltam, mert tisztában vagyok vele, h nem dolgozhatott egyszerű körülmények között, de most már azt hiszem nála sem tolerálhatok semmit.
Ha így folytatják, szép lesz,h felépítették az Emirates-t, de kongani fog az ürességtől meccsnapokon...szurkolók helyében kb így nyilvánítanám ki,hogy Wenger játsszon máshol ovisat.
Most már remélem ki is nyilvánítják a nemtetszésüket, most már nem lehet tovább nyelni. Nagy változások kellenek, új útra kell terelni a klubot!
kurdt
Megmentő :)

2012.02.18. 20:07:28

Nem biztos, hogy csodálkoznék, de érdekes lenne, ha idén sem telne már be az a bizonyos pohár Londonban és Wenger maradna...

Ha ezt így folytatják, az összes valamire való focistájuk (Sagna, van Persie, Vermaelen, Wilshere) dobbantani fog (azok nyilván nem, akik most nyáron érkeztek) és rövidesen igazi középcsapat lesz belőlük, ami azért szomorú...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.18. 20:03:56

Tiszta sormintába illő szezonokat alkot az Arsenal... Ha egy valahonnan elúszik a továbbjutás vagy a győzelem esélye, akkor minden másból is. Kiesnek a BL-ből, rögtön rá akkor már az FA-kupából is. Sajnálom őket, mert szimpatikus csapat, de minden évben ez van... Ha berezeg a léc, akkor nincs onnan visszaút. :?
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.18. 19:56:55

Első félidőt sajnos megnéztem, (több ilyen hibát nem vétek), Te Atya Ég...

semmivel sem játszott többet az Arsenal,mint a Sunderland, semmivel. olyan bűn rossz félidő volt,hogy az iszonyat.

7.évre elérték azt,h nem csak sikertelenek,de még a focijuk is nézhetetlen. (persze nem csak ebből a meccsből kiindulva)

Ha így folytatják, szép lesz,h felépítették az Emirates-t, de kongani fog az ürességtől meccsnapokon...szurkolók helyében kb így nyilvánítanám ki,hogy Wenger játsszon máshol ovisat.

Bár mint M.U.-s, nekem belefér ha még pár évig felnevel pár pulyát, és amire megjön az eszük elmennek más csapatba, aztán kezdi előröl...
:roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2012.02.18. 18:47:51

De gyenge ez a Sland - Arsenal FA-Kupa meccs... :roll:

Első 20 percben csak 4 játékosunk fájlalta a lábát, Coquelin, Sagna, Song, Ramsey. Coquelin-t le is kellett cserélni, bejött Sqillaci, így hátul összeállt a mesterhármas: Fabianski, Djourou, Squillaci. Hihetetlen, hogy minden meccsen lesérül egy védőnk, előző hétvégén Mertesacker, Milan ellen Koscielny, most Coquelin.

Olvastam ezzel kapcsolatban egy jó hsz-t, hogy át kéne állnunk a pay-as-you-play rendszerre :D

Na, végre valami, van Persie passza után egy szép Gervinho lövés.

Nyerni kéne, nem hiányzik +1 meccs.

Most meg nem kaptunk meg egy 11-est, de hát mit várjak, Webb vezeti a meccset.

1-0, Richardson, inkább mennék kocsmázni...

Katasztrófa nézni a játékunkat. Az évek óta jellemző szép játéknak ebben a szezonban nyoma sincs. 53 perc alatt 1 helyzetünk volt.

Ramsey, Squillaci le, Rosicky, Walcott be.

Ramsey cseréjének a híres emberek mellett én is örülök, megint csak az alibi ment tőle. Squillaci a 10. percben állt be, aztán 40 perc múlva lecserélték, érdemes volt őt behozni.

Szegény Oxlade-Chamberlain nagyon sokat játszik mostanában, látszik rajta a fáradtság.

Sessegnon-t meg igazoljuk le nyáron!

2-0, Ox öngól :? Labdavesztés, Sland kontra, kapufa, majd bepattant Ox-ról. Mondjuk az egész csapat kritikája, hogy miért Chamberlain volt az utolsó emberünk...

Ha Wenger-nek lenne egy kis esze, akkor most lemondana. Jöhetne pl. Capello.

Elértük, hogy most már február közepén nincs esélyünk egyik kupára sem.

Nekem ennyi volt mára, megyek inkább sörözni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.18. 19:59:02-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.16. 21:16:11

messideco írta:
LG írta:Nálom ez a Milan elleni zakó volt az utolsó csepp Wengernél. Ezek után nincs maradása!
De van sajnos... Nem mondott le. Szerintem idény végéig kihúzza még, de félő, hogy utána is marad :roll:
Idény végéig még elviselném, de jövőre már semmiképp nem szeretném a csapatnál látni. Ok, h nagy sikereket ért el az Arsenallal, de azok tegnap voltak. Egyszerűen vicc, h 2012-t írunk, és még mindig 8 évvel ezelőtti sikereiből él. Lassan már olyan lesz az arsenalosoknak az a 2004-s csapat, mint a magyaroknak az Aranycsapat. :mrgreen:
Bizony, az a csapat a keretét tekintve is az egyik legjobb volt akkor a világon, ha a legjobb. Lehet, ha összeállna az a csapat, még mindig jobb lenne, mint a mostaniak. :mrgreen: Sajnos Wenger a tulajdonosokkal karöltve azóta folyamatosan amortizálja le a csapatot. Az idei évben ismét lejjebb süllyedtünk: eddig tavaszig meg volt a remény általában a PL-re, BL-re. Most már ősszel le kellett mondani a PL-ről, a BL-ben meg a Milan megalázta a csapatot. Számomra külön fájdalom, h ezt ők tették, de ettől most eltekintek. Remélem legalább annyi haszna lehet a dolognak, h a tulaj, és mindenki az Arsenalnal belátja, h ez így nem mehet tovább, gyökeres változások kellennek. Egyszerűen hiába a tehetséges fiatalok, mire beérnek, már bele is fásulnak az Arsenalba, és menekülnek innen. Amit meg lehet érteni, sajnos ez a csapat jelenleg nem vonzó olyan játékosoknak, akik nagy ambícióik vannak, címeket akarnak nyerni. Itt gyökeres változások kellenek. Igazából új edző mellett új tulajnak is örülnék, mert a jelenlegiek eléggé les.zarják ennek a csapatnak a sikerességét, csak hasznot akarnak húzni a férgek.
messideco
Presidente del Barça

2012.02.16. 09:53:37

LG írta:Nálom ez a Milan elleni zakó volt az utolsó csepp Wengernél. Ezek után nincs maradása!
De van sajnos... Nem mondott le. Szerintem idény végéig kihúzza még, de félő, hogy utána is marad :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.16. 09:36:59

Nálom ez a Milan elleni zakó volt az utolsó csepp Wengernél. Ezek után nincs maradása!
miihii
KHAL

2012.02.14. 23:47:55

Game90 írta:Neee :lol: Ramsey > Chuck Norris.

26Dec1990 : Ramsey Born - Dissolution of the Soviet Union
26Dec2003 : Ramsey 13yrs old - Iran earthquake
26Dec2004 : Ramsey 14yrs old - Indonesia tsunami
26Dec2006 : Ramsey 16yrs old - Taiwan earthquake
26Dec2008 : Ramsey 18yrs old - Yunnan (China) earthquake
When Ramsey broke his leg, an 8.8 magnitude earthquake hit Chile. (27 February 2010)
Ez hatalmas :lol: Tényleg jó lesz vigyázni ezzel az Á(j)ron gyerekkel :mrgreen:
S.Agüero írta:Nem semmi... :shock:

Kép
A képeken is látszik,h átérzi a helyzet súlyát.Egyre kisebb a gólöröm :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2012.02.14. 23:11:52

Neee :lol: Ramsey > Chuck Norris.

26Dec1990 : Ramsey Born - Dissolution of the Soviet Union
26Dec2003 : Ramsey 13yrs old - Iran earthquake
26Dec2004 : Ramsey 14yrs old - Indonesia tsunami
26Dec2006 : Ramsey 16yrs old - Taiwan earthquake
26Dec2008 : Ramsey 18yrs old - Yunnan (China) earthquake
When Ramsey broke his leg, an 8.8 magnitude earthquake hit Chile. (27 February 2010)

Bírom az ilyen videókat, ahol a játékosok emberi oldalát mutatják meg :) :
The Funny Side of Arsenal Players 6
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.14. 18:37:18

Elvileg a tárgyaláson (vagyis amikor meghallgatta Suárezt az FA) bevallotta, hogy lenegrózta.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
lui1698
Llegenda del Barça

2012.02.14. 18:19:16

noname írta:az egyetlen dolog ami ellene szólt az Evra szava volt.
Na, ezt már régen meg akartam kérdezni, hogy volt is vmi konkrét vagy csak a francia betolta, hogy "Suárez náci" azt' annyi elég is volt a bohócoknak Angliában.
Megkaptam a válasz, innentől a véleményem kb. ua, mint a tied.
És még csoda, hogy nem pacsizik vele... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése