Ja még csak félidő. OK köszdanko94 írta:FélidőbenVarga írta:Mennyi lett real meccs vége, vagy mennyi az állás?
Real Madrid-Malaga 2:2
kiállítva:(ahogy madridistán hívják:vadparaszt) Sergio Ramos
HAjrá Málaga!
Ja még csak félidő. OK köszdanko94 írta:FélidőbenVarga írta:Mennyi lett real meccs vége, vagy mennyi az állás?
Real Madrid-Malaga 2:2
kiállítva:(ahogy madridistán hívják:vadparaszt) Sergio Ramos
A tizenegyes akkor tizenegyes hogyha megadják és a gól is akkor gól ha megadják szóval nincs ezen vitatkozni h nem vt tizi v tizi vt mert úgyis az van amit a bíró mondmezeibela írta:hány 11est nem adtak meg. illetve hány golt.
puszi
A Juventus ellenit szóba ne hozd. Ott egyik se volt büntető. Ennyi.mezeibela írta:szajko írta:A madrid ajándék büntetőt kap. Ez hihetetlen kívül volt nem igaz megint összemákoljak majd a győzelmet.Hála a bíróknak.
akkor most nézd vissza az elözö meccseinket.és nézd meg hány 11est nem adtak meg. illetve hány golt.
puszi
Pont ezt akartam írnibarca99 írta:Remélem korrekt módon ismét szóba hozzák majd a bírót. Még jóindulattal is kétes volt az eset. Ha szabadrúgást adnak, akkor se szólhatnának. Szerintem.
szajko írta:A madrid ajándék büntetőt kap. Ez hihetetlen kívül volt nem igaz megint összemákoljak majd a győzelmet.Hála a bíróknak.
Rendben, bocsánat. Csak a testvérem itt ül melettem és nézi egy kis idegesítés belefér, hisz ő madrid drukker.Varga Tamás írta:Madrid-Malagá 1-2.szajko írta:Eddig a Margit - Málaga meccs nagyon jó.
Margit - Málaga:1-2![]()
![]()
Remélem legalább 1 döntetlenre elég a Málaga.
Szerintem, a 'margitozást' hanyagoljuk. A békesség kedvéért.
Hanyadik percben járunk?szajko írta:Eddig a Margit - Málaga meccs nagyon jó.
![]()
Heinze-röl megint kaptak egy gólt.Varga Tamás írta:Madrid-Malagá 1-2.
Szerintem, a 'margitozást' hanyagoljuk. A békesség kedvéért.
Madrid-Malagá 1-2.szajko írta:Eddig a Margit - Málaga meccs nagyon jó.
![]()
Aztgondoltam nem csak egy meccses eltiltás néz ki neki, de akkor tévedtem.Rivaldo11 írta:Spanyolországban a bajnokikon kapott piros lap utáni eltiltást a kupameccseken is le lehet ülni. Ezt tette meg Negredo hétközben, így ma játszhatott.
Nekem is így rémlik, ekkor jött fel ránk a madrid.Ezután jött az Espanyol fiaskó és az újkori Isten keze nem?Los Banditos írta:A 34. (?) fordulóig voltunk elsők. Egészen addig, ameddig nem játszottunk vasárnap 1-1-es döntetlent a Betissel.