Hétvége meg szívás lesz...

Rinku írta: A passzoknál lefőtt a számláló, azért nincs rajta a Barca a listán?
Amúgy nem gondoltam volna ezt a Swansea-ről, ügyes kis csapat!
Innen másoltam át a statokat, a Passes részbe valamiért csak az angol csapatokat vették bele. Barca passz-száma meg valami brutális lehet.miihii írta: A "Passes" részbe benne lehetne a BARCA is
Spanyolról nincsenek ilyen statok?
Game90 írta: Passing Accuracy %, Passes:
Britton 93,3 1127
Xavi 93,0 1830
Terry 91,6 1209
Busquets 91,3 1086
T. Silva 91,1 1068
Allen 90,3 1075
Arteta 90,3 1318
Yaya 90,0 1552
Parker 89,8 1035
A passzoknál lefőtt a számláló, azért nincs rajta a Barca a listán?Game90 írta:...
Jók ezek a statok,tényleg meglepőek az újonc számaiGame90 írta:A 10. helyen álló Swansea-ről azért ezt nem hittem volna...![]()
![]()
Chelsea vinni akarta őt nyáron 30+ millióért, de Redknapp nem engedte el. Meg asszem a ManUnited is érdeklődött iránta.visca el barca írta:ha a horvát akkora spiler lenne, már rég nem a spursben küzködne az uefa kupás helyekét. tipikusan tulértékelt játékkos. megnéztem h 30 miilio kötül van az ára, reálisan nagyjából a harmadát éri...
Ezen azért megakadta a szemem, én vagyok túl öreg, hogy emlékszem még olyan horvát válogatottra, ami világszínvonalú játékosokkal volt teletömve?matador írta:Modric és Parker is abszolút elsőosztályú játékos, őszintén mondom, hogy Modric bármelyik csapatban megállná a helyét (könnyű fikázni, hogy horvát, aki látta már játszani, az tudja).
"Purgatory’s kind of like the in-betweeny one. You weren’t really shit, but you weren’t all that great either. Like Tottenham."Game90 írta:Nem fognak.lluisllach89 írta: Amúgy a legrosszabbkor botlott a Spurs, szerintem le is fognak csúszni a Bl-ről szokás szerint.
Nem fognak. Chelsea - Arsenal - Liverpool hármasból kettőnek meg kéne előzni őket, ezt szinte lehetetlennek tartom.lluisllach89 írta: Amúgy a legrosszabbkor botlott a Spurs, szerintem le is fognak csúszni a Bl-ről szokás szerint.
Besza-behuSanama írta:Mi van itt???:D:D:D
3-2
Ne, sírokGame90 írta: Következő meccsen ez lesz: Almunia, Sol Campbell, Squil Laci, Rosicky, egy 16 éves ugandai szélső, én, faterom.
Következő meccsen ez lesz: Almunia, Sol Campbell, Squil Laci, Rosicky, egy 16 éves ugandai szélső, én, faterom.Initom írta:micsoda pad az Arsenalnal![]()
![]()