Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Coquelin 21, Oxlade-Chamberlain 18 éves, mindketten nagyon tehetségesek, Ox például 10+ millióért jött nyáron. Ramsey is csak 22, ő már 4 éve a Senal-nál van, tehetséges srác ő is, csak 2-3 éve eltörte a lábát az egyik Stoke játékos, azóta kicsit megállt a fejlődésben. Park most jött nyáron a Monaco-tól, róla nem is érdemes nagyon beszélni, talán 3 meccsen lépett pályára idáig. Rosicky és Benayoun még élnekVictor_Valdes írta:Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/![]()
Közülük Fabianskit, Mertesackert, Koscienlyt, Vermaelent, Songot, Rosickyt ( ő él még?) Persiet, és Walcott ismerem. Meg a cserekapust, Sagnat, Artetát, (Benayoun? az is életbe van még?) Arshavint, és Henryt ismerem.
Nem minősítem őket, mert nem látom játszani a csapatot, de így név alapján..ez eléggé gyengének tűnik.
szerk.: Uff, úgy látom nem vagyok a toppon...de azért érthető remélem.
Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/

Sőt, ha az Atleticoban marad, akkor EL győztes is lehetne.ozsimiki írta:Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
az más kérdés,h Torres kritikán aluli sajnos azóta.
jó meccs volt amúgy, M.U. nem bírta el ezt a kezdőt, hiányzott Wayne is, de ettől függetlenül a helyzetek megvoltak nálunk is.
A kupákhoz kéne tudni játszani..Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.

Ennyi erővel a gyilkosokat se ítéljék el, mert az áldozatnak már nem segít. Sztem meg nagyon helyes dolog, és máshol is alkalmazni kéne. Persze nem minden hülyeségért kéne utólagos eltiltás, de pl. durva, veszélyes szabálytalanságokért bőven kijár. Ott van például Pepe esete. Rendszeres visszaeső. Nincs ma eltiltva ellenük, szóval simán benne van a pakliban egy újabb ámokfutás tőle. De ha ilyenjeiért megkapná szépen 3-4 meccses eltiltásait, vagy mivel visszaeső, még többet, akkor lehet hanyagolni kezdené. Pl. sztem többszörös visszaesőknek simán mehetne egy fél év eltiltás is, annak nyilván lenne visszatartó ereje, és lássuk be, vannak, akik ezt meg is érdemelnék.Drigo írta:Nem teljesen erről beszélek.Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
(az más hogy Suarez nem érdemelt 8 meccset de mind1)
Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?
Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
Nem tetszett neki a csere.palesz77 írta: Ez mi? Kinek szólta ezt a szépet Persie? (jól olvasom hogy F.U.-t mond ugye?)
ebben igazad van,de ez ellen jelen helyzetben semmit nem lehet tenni!Drigo írta:Nem teljesen erről beszélek.Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?
Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
Nem teljesen erről beszélek.Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Miért lenne ez rosszabb, mintha hagynák az egészet? Initommal értek egyet. Nyilván a már lejátszott meccset nem lehet utólag befolyásolni, de ilyen komoly szabálytalanságokat szerintem is meg kell torolni. Így legalább nem áll fent annak a veszélye, h a következő meccsen is ugyanezt eljátssza. Ha rendszeresen menni fognak ilyenekért az eltiltások, és a visszaesők mindig súlyosabb büntetéseket kapnak, akkor talán lesz annak vmi visszatartó ereje.Drigo írta:De ennek mi értelme van? Ha eltiltják, akkor nem kéne a meccset is újrajátszani? Mert azért nem kis szerepe volt abban, hogy a City nyert.Initom írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392
Angliában jól csinálják.
Bezzeg spanyol honban![]()
Vagy nézzék vissza egyből, vagy akkor ne legyen semmi. Annyira értelmetlennek tartom, ezeket az utólagos eltiltásokat, meg a fellebbezést a sárgák ellen - igen, azt is szánalmasnak tartom, amikor mi csináljuk - hibázik a bíró, kész. Vagy legyen videóbíró, és akkor tart 3 órán keresztül egy meccs, vagy semmi. Mert így, hogy olyan döntéseket hoznak, ami nyilvánvalóan befolyásolta volna a mérkőzést, a végeredmény mégis megmarad, a legrosszabb, amit tehetnek.
Szerintem meg teljesen jogos!Drigo írta:De ennek mi értelme van? Ha eltiltják, akkor nem kéne a meccset is újrajátszani? Mert azért nem kis szerepe volt abban, hogy a City nyert.Initom írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392
Angliában jól csinálják.
Vagy nézzék vissza egyből, vagy akkor ne legyen semmi. Annyira értelmetlennek tartom, ezeket az utólagos eltiltásokat, meg a fellebbezést a sárgák ellen - igen, azt is szánalmasnak tartom, amikor mi csináljuk - hibázik a bíró, kész. Vagy legyen videóbíró, és akkor tart 3 órán keresztül egy meccs, vagy semmi. Mert így, hogy olyan döntéseket hoznak, ami nyilvánvalóan befolyásolta volna a mérkőzést, a végeredmény mégis megmarad, a legrosszabb, amit tehetnek.
De ennek mi értelme van? Ha eltiltják, akkor nem kéne a meccset is újrajátszani? Mert azért nem kis szerepe volt abban, hogy a City nyert.Initom írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392
Angliában jól csinálják.
Én személy szerint nagyon örülnék neki.Game90 írta: ManUnited-fanoktól kérdezném, hogy ti örülnétek neki? Mert nem rossz játékos, de eléggé overrated és 30+ millióért lehet, hogy találnátok jobbat is.
Mostanában nagyon bekeményített az FA, régebben ez nem volt rájuk jellemzőInitom írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392
Angliában jól csinálják.
ManUnited-fanoktól kérdezném, hogy ti örülnétek neki? Mert nem rossz játékos, de eléggé overrated és 30+ millióért lehet, hogy találnátok jobbat is.Stalkyard írta:Modricot állítólag megkörnyékezte a MU.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ze-2114103
Igazság szerint Fergusonnak már nagyon szüksége van egy kreatív középpályásra, szóval el tudom képzelni, hogy beruházzanak a horvátra.