Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-2Puyol05 írta:meg tudná nekem mondani vki a Real - Bilbao meccs eredményét? köszi
(rem a Bilbao nyert)
Ebben viszont igazad van, nagyon csúnyán beleszállt a gyerekbe, ráadásul volt is épp törleszteni valója. Ez nálam nagyon piros.Dave87 írta:Mi a piros, ha nem Marcelo esete????
Lehet, azért nem adta meg, mert a tizi meg nem volt az? Nagyon elk*rta a meccset a spori.
Hurrá 2-2kovinho írta:Szerintem Laporta megvette a ligát.![]()
(ezt nem fújtam volna be)
Nekem eddig nagyon tetszik ez a forduló!Hawk írta:Tiziből 2-2MessiFan írta:A Bilbao nem adja fel, küzd és remélem nyerni fog. Vagy ha nem akkor simán egy döntetlen
Az Atletico sem a te gondolatodat igazolja, de hát ezt nem lehet tudni.chi omega írta:pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsrepiton írta:Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít
szerk: ma éppen nem, lol (mondjuk óriási különbség idegenben és otthon játszani)
Avagy összeomlik. Felfogás kérdése. Mert nem hiszem, hogy (pl) egy 6-0-os zakó után még volt egy csöppnyi önbizalma is az Atletico-nak.chi omega írta:pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsre
pedig sokkal inkább hátrány. egy csapat [auto_cenzúra] a barcától, aztán sokkal jobban felszívja magát a következő meccsrepiton írta:Ezt a sorsolást dobta ki a "gép". Engem is idegesít, ez nem tudom h előny v hátrány a Real-nak,de inkább előny.shevy írta:miért van az, hogy a real mindig azzal játszik akivel mi az előző fordulóban? valamiért idegesít