Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végh kicsit túlzás szerintem is,Szabics meg nembaj,h nincs benne a bő keretben sem! Még sokat kell javulnia ahhoz,azért mert lőtt most 2 gólt a hetekben,még nem látom azt a nagy formajavulást rajta...antiimperialista írta:Nem olyan rossz ez a csapat, de Végh Zoli, még ha nagyon jó kapus is, túlzás. Nálam még mindig Király Gabi az elsőszámú, az ő cseréje lehetne Fülöp.
A mezőnyjátékosokkal nagyrészt meg vagyok elégedve, van egy-két túlzás (pl. Horváth András), Szabics meg most, hogy ismét kezd formába lendülni, a bő keretben benne lehetne (de egyelőre csak ott)... Remélem, Dárdai csak a sérülés miatt maradt ki. Bízom Bajusztörpben, hogy megtalálja az egyensúlyt, azért nem lehet ész nélkül csak a fiatalokat kiküldeni, mert annak csúnya vége lenne. Ráadásul a srácok el is veszíthetnék az önbizalmukat, meg 1-2 zakó után a közvélemény is ellenük fordulna, efelől semmi kétség...
Game90 írta:http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=47329Matee :P írta:Szerintem is jó! Bár a védelem nemtűnik bivalyerősnek annyira...de végre van jó befejező csatár ...Priskin,Hrepka,Németh...Torghelle huzhatna a busba...kiaza Vass Ádám?
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=47329Matee :P írta:Szerintem is jó! Bár a védelem nemtűnik bivalyerősnek annyira...de végre van jó befejező csatár ...Priskin,Hrepka,Németh...Torghelle huzhatna a busba...kiaza Vass Ádám?
Sérült...Kenny írta:De Dárdait hiányolom.
hát igencsak átrohannának rajtunk....a személyekkel nincs bajom, de sajna mi nemigen állhatunk fel így....Los Banditos írta:Én valami ilyesmi válogatottat hoznék létre:
--------------------------Babos-------------------
----------------Juhász-----Vanczák--------------
Bodnár-----------------------------------Halmosi
--------------------Dárdai------------------------
---Kanta-----------Gera----------------Laczkó--
--------------Németh-Hrepka--------------------
hej, ha nálunk harcolni kéne a helyért!Game90 írta:Tudom![]()
Kanta jó játékos. Kiváncsi lennék rá a válogatottban. De sztem nem tudna állandó helyet kiharcolni magának.
De majd az új kapitány eldönti
jawohl! de én az irányító kilétére céloztam...Game90 írta:Az MTK-ból több embert is belehetne válogatni Kantán kívül
Az MTK-ból több embert is belehetne válogatni Kantán kívülhuevos írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126269
szerintem nem kérdés kinek kell lennie az új irányítónak.....(Gera mellett)
Bölönitől én nem esek hanyatt! Ő sem tudna csodát tenni! Amúgy legutóbbi csapatával csúnyán lebögőtt...Badi írta:szvsz Várhidi semmivel nem tett le többet az asztalra, mint a többi magyar edző
ha valaki javíthat egyáltalán a mostani helyzeten, az Bölöni
Hát én is reménykedek,h végre a fiatalokra helyezi a hangsúlyt a válogatott edzője,és Várhidi ezt mondta isLionelMessi írta:Végre egy normális szakembert találtak Várhidi Péter személyében a szövetségi kapitányi posztra, ha csak egy mecssre is.(egyenlőre). Én sokat várok tőle, remélem olyan sikeres lesz mint az U19es válogatottal.
Hajrá magyarok!!!!!!!!