Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem dicsérem a Real, sőt! Inkább idegesít, hogy valahogy mindig kiszenvedik... lásd. BL döntő Atleti ellen...Yokozuna írta:Szerdán volt egy Valencia meccs, ahol szerencsére nem sikerült a fordítás. Szerintem, csak a bosszúság mondatja veled a Realt dícsérő szavakat. Remélem.Subinho írta: Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.
Szerdán volt egy Valencia meccs, ahol szerencsére nem sikerült a fordítás. Szerintem, csak a bosszúság mondatja veled a Realt dícsérő szavakat. Remélem.Subinho írta: Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.
Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.recrea írta:Mi nem az a csapat vagyunk. A Real meg marhára tud nyomni, 2-1-nél már tudható volt, mert igen jól csinálják, képesek felpörögni, gólokat rúgni, nyomás alá helyezni, hibára kényszeríteni az ellenfelet. Ha nem fújta volna be tizit, akkor a következőből rúgják, tök mindegy, aki nézte a meccset, ezt látta. Bár azt nem bánnám, ha feltűnni egyik kapusnak, h mindig oda rúgja izomból Ronci.Mascherano írta:Amúgy olyan mikor volt hogy mi fordítottunk 2-0 rol egy meccsen? Visszavágó nem számít
A Villareal meg addig tudott focizni, amíg két gólt lőttek, utána ki tiltotta meg nekik?!
Sírtok itt a bírókon, mint a fürdősök.
Egyébként google a barátod:S.Agüero írta:Ki írta, hogy nem egyenértékű? Van egy kis vitám az egyik haverommal, aki szerint a góljaik többségét akcióból szerzik földről, amit én kétlek.![]()
Kár a mai meccsért, ha kihúzzák döntetlenre, a kezünkben lehetett volna a bajnokság.
Nem rohadt mind1, hogy mivel lövik, ha megnyerik vele a meccset? Úgy írod ezt amúgy, mintha nem lenne egyenértékű a lábbal és fejjel szerzett gól.S.Agüero írta:Ha valaki adna egy statisztikát arról, hogy a góljai hány %-át lövi a Real földről, azt megköszönném.De elég az is, ha lábbal, ugyanaz.
Van egy olyan tippem, hogy 50 alatt lesz ez a szám.
OkeMQuCsabi írta:Nero, ha jol ertem: Ha megnyerjuk, en meghivlak egy sorre, de, ha nem leszunk bajnokok, te intezel nekem egy Porschet. Deal?
....
Mi nem az a csapat vagyunk. A Real meg marhára tud nyomni, 2-1-nél már tudható volt, mert igen jól csinálják, képesek felpörögni, gólokat rúgni, nyomás alá helyezni, hibára kényszeríteni az ellenfelet. Ha nem fújta volna be tizit, akkor a következőből rúgják, tök mindegy, aki nézte a meccset, ezt látta. Bár azt nem bánnám, ha feltűnni egyik kapusnak, h mindig oda rúgja izomból Ronci.Mascherano írta:Amúgy olyan mikor volt hogy mi fordítottunk 2-0 rol egy meccsen? Visszavágó nem számít
Ezt pont fordítva lenne tisztességes.MQuCsabi írta:Nero, ha jol ertem: Ha megnyerjuk, en meghivlak egy sorre, de, ha nem leszunk bajnokok, te intezel nekem egy Porschet. Deal?
....
Tobias88 írta:Dehogy, Madrid ellen nem jár, ezt tudhatnádgeridoss írta:Mondjuk ha az 11-es volt, ez is lehetett volna..![]()
![]()
Én bárkivel fogadok bármibe hogy bajnokok leszünk.Stalkyard írta:Na ez most kinek a hibája?
Dehogy, Madrid ellen nem jár, ezt tudhatnádgeridoss írta:Mondjuk ha az 11-es volt, ez is lehetett volna..![]()
![]()
milyen kár hogy mi állandóan azt az 1 birót fogjuk ki, akik nem adják meg sohageridoss írta:Morata legutóbbi 8 meccsén 7 gól. Valahogy ez lenne egy cserecsatár dolga.
Hihetetlenül frusztráló, hogy 2-0-ról sikerült kiadni a Villarealnak... Mert ha félidőben 0-0, és utána rommá veri őket a Madrid, azt mondom oké, de ez..
Dehogy kamu, 10-ből 9 bíró megadja, hozzáért a kezéhez a labda, vagy nem? Hozzá. Nem volt szándékos, de hozzáért.Vakmacska írta:Vajon a lelkes övrebőzök most hol vannak?
egy ilyen kamu tizi teljesen megzakkant bármilyen csapatot.
szerintem a válla volt. majd hétfőn Puhl megmondja a tutit.geridoss írta:Morata legutóbbi 8 meccsén 7 gól. Valahogy ez lenne egy cserecsatár dolga.
Hihetetlenül frusztráló, hogy 2-0-ról sikerült kiadni a Villarealnak... Mert ha félidőben 0-0, és utána rommá veri őket a Madrid, azt mondom oké, de ez..
Dehogy kamu, 10-ből 9 bíró megadja, hozzáért a kezéhez a labda, vagy nem? Hozzá. Nem volt szándékos, de hozzáért.Vakmacska írta:Vajon a lelkes övrebőzök most hol vannak?
egy ilyen kamu tizi teljesen megzakkant bármilyen csapatot.