Jah,már utánagondoltam és tényleg MÉG nem a miénk az első helylionelmessi19 írta:
Pont emiatt nem lehet 1.

Jah,már utánagondoltam és tényleg MÉG nem a miénk az első helylionelmessi19 írta:
Pont emiatt nem lehet 1.
Pont emiatt nem lehet 1.miihii írta:Ez már végeredmény? Sirály!!!Alakul az első helyünkmatyi02 írta:Recre-Valencia 1-1 na ez nagyon jó![]()
Ma este nyerni fog az Atletico,ez most hót tuti.gekkodan írta:Na!
Vezet a Malaga, 1-0-ra szív a Valencia, egy élménydús döntetlenre végződő esti Villareal-Atletico esetén már a tabella élén pihenhetünk. Persze akkor is, ha az Atletico nyer, csak erre kisebb a sansz.
szerk. 'csába, egyenlített a Valencia
Jaja és vezet is a Sevilla ellen 0-1reMcLovin írta:A Malaga kivel játszik? A Sevillával?
Igen.McLovin írta:A Malaga kivel játszik? A Sevillával?
Iagazad van. Kiment a fejemből.LG írta:Oleguer is
Sztem Sport Klub.Most dumálnak a stúdióban.MichaaBee írta:melyik csatorna adja a meccset? nem találtam sport1/2-n és klubon sem...
Hát nem,mert tesóm olvasta valahol,hogy a legközelebbi 3 mérkőzésén nem játszhat othol legyen az Bl,Bajnoki vagy Kupa,na de mind1 most olvastam utánna az Atlético othol szúrja!JEEEnorbert55 írta:De az csak a BL-re vonatkozik és onnan is törölték ezt a határozatot.Asszem.De a bajnokságban tuti h a Calderonban lesz a meccs.szajko írta:Reménykedem,hogy nyer az Atlético csak kár,hogy nem othol fogadja a Real-t mert a Marseille elleni mérkőzésen a szurkolók alkottak vagyis én így tudom...
De az csak a BL-re vonatkozik és onnan is törölték ezt a határozatot.Asszem.De a bajnokságban tuti h a Calderonban lesz a meccs.szajko írta:Reménykedem,hogy nyer az Atlético csak kár,hogy nem othol fogadja a Real-t mert a Marseille elleni mérkőzésen a szurkolók alkottak vagyis én így tudom...