petyka55 írta:Én is visszakérdezek: Ha a Barcából menne egy klasszis a Madridba, vagy fordítva, ráadásul ingyen, akkor sem lenne undorító?.
Az egyik valószínűleg pusztán pénzügyi döntés lenne, a másik egy baromi nagy előrelépés egy játékos karrierjében. Ki ki ossza el maga hogy melyik példában melyik csapatokat értem.
Egy BL döntő után a Dortmundot mindenki abszolút A+ kategóriás csapatnak tekinti, ahonnan nincs továbblépés?
Tényleg összehasonlítható a Real-Barca egy Dortmun- Bayernel? (Riválisként főleg)
Lewa, és Götz is biztos mehetett volna a PSG, Real, City trio valamelyikébe sokkal több fizetéssel, de a Bayerbe könnyebben beilleszkednek majd.
Persze igen a Budesliga szerintem is a legunalmasabb él bajnokság. 3 évenként jön egy csapat: Stuttgart, Dortmun, Wolfsburg, stb... aztán két év Bayer fölény. Ha nagy a gáz felvásárolják az aktuális Bajnok keretet, de ha ők nem megteszi valaki más. A Bayerné a legtisztább pénzügyi fölény.
A Dortmundnál meg volt / van egy marhajó generáció, és ennyi. Szerintem várható volt hogy szétkapják ezt a csapatot. Hummels, Reus, Gündogan sem lesz ott túl sokáig....