Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Elvileg keretbe bennevan,hogy aztán játszik-e, az Schusteren múlik.palesz77 írta:Nem tudjátok, hogy Robinho játszik-e a mai meccsen? Úgy hallotttam, hogy nem ment el a repcsivel valenciába, mert több fizut kér. nem vagyok Madridista sőtt... de azért a kis brazil játékát tátott szájjal lesem, miatta néha egy real meccset is megnézek szóval érdekelne mit tudtok. kösz
Csak kérdés mennyit fog játszani..tegnap, 22:15 - Hosszú idő után végre újra találkozhatunk magyar játékossal a Primera División-ban, ugyanis az Osasuna leigazolta Vadócz Krisztiánt, 950 ezer euróért.
elküldik Xavit és jön Guti vagy mi?
Gondolom nem, de az, hogy melyik meccs mikor van, azt csak a fordulók előtt szokták kisorsolni.norbert55 írta:Az összes forduló egy időpontban lesznek?Mindenhova vasárnap van írva.
Ez már elég régóta eldöntött dolog volt. Kb. mióta biztossá vált, hogy Aragonés nem hosszabbít a válogatott kispadján.lionelmessi19 írta:Hoppá. Del Bosque az új szöv kap.. örülök, mindenképp mellette voksoltam volna.
Ez a Madridnak is rossz, ha nyerünk, akkor nekik is kell. Nyomás alatt lesznek.barcelinho_5 írta:Hát.Hát...
Elég furcsa ez a sorsolás, hogy szépen a Madrid végigröhögi majd ahogy botlunk egy kisebb csapat ellen ők meg simán behúzzák a következő hétvégén...
Vki írta talán, hogy a BL miatt irányított sorsolás volt...lionelmessi19 írta:Én tudom rosszul hogy a sorsolás teljesen véletlenszerű elvileg? vagy most mi is van?
Ez nem jöhetett ki a kalapból, az hétszentség...
A tavalyihoz csak a valencia - Madrid meccs közelsége miatt hasonlít. A Sevillával a bajnokság elején, a Villarreallal a közepén játszottunk.salas9 írta:Szerintem sokaknak az a rész tetszik ami nekem![]()
13. forduló: Sevilla-BARCELONA
14. forduló: BARCELONA-Valencia
15. forduló: BARCELONA-Real Madrid
16. forduló: Villareal-BARCELONA
![]()
![]()
![]()
Tavalyról ismerősnek tűnik... Vagy csak "dézsávű"?
salas9 írta:Szerintem sokaknak az a rész tetszik ami nekem![]()
13. forduló: Sevilla-BARCELONA
14. forduló: BARCELONA-Valencia
15. forduló: BARCELONA-Real Madrid
16. forduló: Villareal-BARCELONA
![]()
![]()
![]()
Tavalyról ismerősnek tűnik... Vagy csak "dézsávű"?
Két kivétel van. Azt hiszem nem kell mondanom hogy melyik két meccs azbarca0417 írta:igen érdekes sorsolás, sőt egy kicsit gyanús...elég sokszor van, majdnem mindig, hogy játszunk vkivel a fordulóban, majd a következő fordulóban a Real játszik azzal a csapattal. ...érdekes.