El Sie7e írta: ↑2024.09.14. 23:24:11
Hernandez Hernandez volt a VAR én mondtam

Az első szóra sem érdemes az szikla tizi volt. A második érdekesebb. A labda már nem volt ott és a védő szépen oda akart pakolni egyet suttyomban Vininek amire ráfázott. Engem meglepett, hogy befújták. Ritkán adják meg az ilyet. Felesleges volt a védőtől kikényszeríteni egy döntést mert amúgy egy semmi helyzet volt. Minek adja meg a legkisebb esélyt is, hogy befújják.
Igazi Soci elleni brusztolós meccs volt de itt ma nem kaphattunk ki olyan kozmikus védőangyalunk volt. A kapufákat le kell cserélni úgy szétlőtték.
Menjél már full kamu büntető volt mind a 2.
Elfogult vagy. Legalább ne játszanád ezt egy Barca fórumon.
Ès még elő is készítetted.
Bejött a nyomásgyakorlás a bírókra...
Szerk: az elsőnél mondható, hogy következetesek, múltkor nem kaptátok meg, amikor a válla vonalában lógott a teste mellett. Az új szabály szerint az nem büntető, ellenben ha a feje fölött érinti, de tegnap szerintem a fejét védte.
A második totál semmi, majd perceket néznek vissza, mikor volt az elrúgás után szabálytalan a védő? Múltkor nem kardoskodtál ennyire, mikor Courtois belelépett a csatár lábfejébe, ami írtam, hasonló volt, mint Kounde taposása, (vagy ez)ahol elvették a gólunkat. Ez jó sok (kétes) szituáció, ahol egy kivételével mindig (kezezés a test mellett)ti jöttetek ki jól, és még csak az 5. forduló van.
Megszoktuk már, de ez egy Barca fórum. Szerintem itt sem bírózunk itt úgy nagy általánosságban.
Ez van, ezt kell szeretni.