La Liga / Copa del Rey
-
- Entrenador del Barça
Celta nagyon jól nyomja a real ellen, mutatja nekünk is hogyan lehet könnyedén átjátszani őket. Eddig elbénázták a legnagyobb 1-1-et is, majdnem büntetett is a real. Jó meccsnek tűnik!
Akkor a BL-lel sem tudsz mit csinálni. A csapatok többsége ott sem akar kevesebb meccset. A csapatok többsége örül, hogy ott lehet, pénzhez jut, megmutathatja magát. Emellett azt se feledjük, hogy a BL-ben annak idején 2 csoportkör volt, így 16 csapat kapásból minimum 12 meccset játszott. Ahhoz a szinthez képest nincs meccsszámnövelés a BL-ben, sőt.
A franciák is a saját bajnokságukon nyestek, bár nem sokat. Jelentős mérkőzéscsökkentést csak a bajnokságban lehet kieszközölni, emellett a válogatottszezon különválsztásával is úgy 8 meccset meg lehetne szezononként spórolni. Ha a sűrűséggel van baj, akkor nyilván a meccsszámmal is baj van, mert több napot nem tudunk berakni a naptárba. Ha a meccsszámmal van baj, akkor valahol nyesni kell, jelentősen meg csak a bajnokságban lehet.
A válogatottságot meg le lehet mondani, de mégsem mondják le. Ezért azt gondolom, hogy ennek a nyafogásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. Az lehetne egy megoldás, amit pár hete írt valaki, hogy a játékosokat nem lehetne kötelezni szezononként egy meghatározott meccsszámnál többre, de a valóság valószínűleg az lenne, hogy csak nem mondanák le a meccseket, mert félnének, hogy kiszorulnak és elveszítik a bizalmat.
- Chino
- Llegenda del Barça
Itt elsősorban a sűrűséggel van baj. Nem azzal, hogy szezon végen plusz néhány meccsre jön ki. Most 20 nap alatt lejátszottunk 7(!) meccset, abból ötöt idegenben.gránit írta: ↑2024.10.08. 14:22:40Én biztosan nemKedvencem még, amikor a plusz 2 BL-meccs miatt megy a panszkodás, miközben a bajnokságban tucatszámra játszuk a töltelékmeccseket.
A klubszezont és a válogatottszezont el kellene különíteni. Most kb minden második meccsen megsérül valaki, egy válogatott szünet alatt meg játszanak két meccset, így szinte garantált, hogy minden válogatott szünetben le fog sérülni valaki.
A bajnokság szerintem lehetne akár 10-12 csapatos is, egy mostaninál komolyabb nemzetközi bajnokság érdekében. Csak hát a Liga miért is hozna ilyen döntést? A ki nem selejtezett csapatok hálásak, és szavazatokat jelentenek. Újra is választották tavaly Tebas-t.
Az a plusz két Bl meccs pedig a korábbiakhoz képest könnyen lehet, hogy plusz 4 és ezek már nem olyan töltelékmeccsek. Eddig az egyenes kiesésig lejátszottál közepes sorsolással 2 hakni, 2 lazább meg 1-2 közepes/erősebb meccset. (tavaly 2 Antwerp, 2 Shaktar, 2 Porto, de ez se nagy szerencse, egy Real, Bayern, Arsenal, City stb. hasonó erősségűt)
A bajnoksággal pedig nem tudsz mit csinálni, Lehet, hogy 3-4 csapatnak jobb lenne egy kisebb létszámú (és ia BL-ben van rengeteg spanyol közép-alsóközépszintű csapat), de 16-17-nek nem.
Talán egy 18-as jó arany középút lehetne (lásd Ligue 1).
Forca Barca!!!!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Óriási javulás lenne. Gránit azon javaslatával egyetértek, hogy amúgy a válogatott szezont teljesen külön kéne választani, ez is jó lenne, mert ezek a folyamatos megszakítások is borzasztóak, kizökkennek a ritmusból, más edzésmódszerek, sokszor nem eléggé figyelnek a játékosokra, ésatöbbi. És ha szezon végén lenne, ami után lenne legalább pár hét pihenő, még az ottani (nem túl nagy) sérülések sem lennének olyan tragikusak, mert a gyógyulási idő jó része nem esne a szezonra. De 16 csapat teljesen jó lenne. Én mondjuk továbbra is úgy gondolom, hogy ez a kétszer 50 perc körüli játékidő is teljesen felesleges az átlagember mai ingerküszöbe mellett, de ezen kétlem, hogy változtatnának.Troym írta: ↑2024.10.08. 13:09:15Mindenki minden fórumon túlterhelésre panaszkodik, másik oldalon meg egyre több favágó csapattal kell játszanunk, nem az lenne a megoldás, hogy a nemzeti bajnokságokban egységesen 16 csapat lenne 20 helyett?
Rögtön 38 forduló helyett 30 és nem hiszem, hogy az így "kieső" csapatok sokaknak hiányoznának. Idén ha mindent kimaxolnánk, akkor 63 meccsünk lenne, úgy meg maximum 55, ráadásul ezek a hétközi fordulók lennének megszüntethetőek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Most őszintén, komolyan. Értem, hogy mindenki a saját álláspontját próbálja védeni, de most komolyan, tényleg, őszintén. Melyik sorozatban van több töltelékmeccs, méghozzá lényegesen több? A bajnokságban, vagy a BL-ben? Mert ha azt mondjuk, hogy a BL-ben, akkor tényleg ne csodálkozzunk, hogy az UEFA nem veszi komolyan a panaszkodásokat.
16 csapatnak, az alapszakaszban 9-24. helyen végzőknek valóban +4, ebben teljesen igazad van. 20 csapatnak +2.
16 csapat esetében +4 lesz az +2. És a BL-ben is vannak töltelékmeccsek, a leggyengébb csapatok a Liga alsóházától is messze vannak, nyelik is gólokat, mint kacsa a nokedlit. A leggyengébb csapatoknak lesz vagy -30-as gk-ja, ennek semmit értelme, max. rekordokat javítani.gránit írta: ↑2024.10.08. 14:22:40Én biztosan nemKedvencem még, amikor a plusz 2 BL-meccs miatt megy a panszkodás, miközben a bajnokságban tucatszámra játszuk a töltelékmeccseket.
A klubszezont és a válogatottszezont el kellene különíteni. Most kb minden második meccsen megsérül valaki, egy válogatott szünet alatt meg játszanak két meccset, így szinte garantált, hogy minden válogatott szünetben le fog sérülni valaki.
A bajnokság szerintem lehetne akár 10-12 csapatos is, egy mostaninál komolyabb nemzetközi bajnokság érdekében. Csak hát a Liga miért is hozna ilyen döntést? A ki nem selejtezett csapatok hálásak, és szavazatokat jelentenek. Újra is választották tavaly Tebas-t.
Én biztosan nem

Mindenki minden fórumon túlterhelésre panaszkodik, másik oldalon meg egyre több favágó csapattal kell játszanunk, nem az lenne a megoldás, hogy a nemzeti bajnokságokban egységesen 16 csapat lenne 20 helyett?
Rögtön 38 forduló helyett 30 és nem hiszem, hogy az így "kieső" csapatok sokaknak hiányoznának. Idén ha mindent kimaxolnánk, akkor 63 meccsünk lenne, úgy meg maximum 55, ráadásul ezek a hétközi fordulók lennének megszüntethetőek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó kis latinos meccs volt pedig. Gazzaniga szép lassan a liga legjobb kapusa,de top 3 biztosan.
De a Celta meccs is érdekes volt,Aspast kirakták mert reklamalta csk-kent,Moriba kiállítását

A Girona-Athetic meccsről lemaradtam, pedgi komoly lehetett. Két kihagyott vendég büntetőt végül a 99. percben büntették a hazaiak.
- bence0330
Jó, hát ezt hivatalos, nyugodt keretek közt bárki elmondja bármiről, tudni kell elviselni, ésatöbbi. A valóság más... Attól még nem kell "halálát" kívánó tömegeket eltűrni egy focimeccsen. Mintha valami világháborús bűnös lenne. Én akármennyire mentálisan erős lennék, ott mennék le a pályáról, puszta elvi okokból is, a bíró jó eséllyel bele is menne a szünetbe-halasztásba, még így is belement. Sok helyen van ez, ha túl durva a helyzet, lemennek, vagy egy játékos lemegy, ha van alapja, akkor ennyi, nem kötnek bele. Ez szerintem egy remek lehetőség a verbális abzus elleni tiltakozásra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
1. Ez nem egy túlzó ünneplés volt, hanem a közönség felé szóló provokáció.bence0330 írta: ↑2024.10.01. 17:25:47Akik már előre fel voltak "fegyverkezve", ergo ürügyet kerestek már csak, amit ráadásul alig kaptak meg egy kicsit túlzó ünnepléssel? Igen, 0% lenne benne szerintem TC hibája, mi köze van hozzá, hogy néhányan idióták? Szerintem még akkor sem lenne benne sok felelőssége, ha ő lenne az agresszor, és a semmire csinálta volna ezt. De így, hogy ennyien skandálták ezt régóta, na erre egy kicsit túlzó ünneplés aztán kb a semmi definíciója.
2. Most a meccs előtt volt egy interjú Courtois-val, amiben direktbe rálérdeztek (egy SZk döntőn pont a Real szurkolók dobták fejbe öngyújtóval), hogy számít-e arra, hogy a szurkolók ilyenekett kiabálnak neki, esetleg megdobják, erre válaszként annyit mondott, hogy ez a futball része, tudni kell kezelni, már sokszor volt része benne Anderlecht meccseken stb. Ha a Real játékosokat vesszük egy-egy Clasícón miket kapott Pepe, Ramos, Cr a Nou Camp-ban?! Bőven durvábbakat, de nem foglalkoztak vele.
Ha ez egy kirívó vagy példa nélküli eset lenne, hogy ilíen szavakat kap egy játékos a nézőtérről, akkor azt mondom OK, de folyamatosan ez meccs, főleg ilyen találkozókon. Már előre is voltak hírek, hogy az Atma "szurkolók" külön készülnek erre a meccsre. Courtois mit ért el azzal, hogy olajat öntött a tűzre?! Csak rontott a helyzeten.
Ahogy a pályán a többi játékostól is el kell viserlni ilyen dolgokat. Vinicius például amikor feldobta magát és Koke rászólt hogy kelljen már fel, a brazil felugrott, belemászott Koke képébe és azt mondta, hogy "nekem vannak Bl-jeim, neked mi van? Semmi!" Engem ez legalább annyira felhúzna, mintha néhány nulla IQ-s idióta mondaná a magáét, de vissza kell fogni magukat.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Akik már előre fel voltak "fegyverkezve", ergo ürügyet kerestek már csak, amit ráadásul alig kaptak meg egy kicsit túlzó ünnepléssel? Igen, 0% lenne benne szerintem TC hibája, mi köze van hozzá, hogy néhányan idióták? Szerintem még akkor sem lenne benne sok felelőssége, ha ő lenne az agresszor, és a semmire csinálta volna ezt. De így, hogy ennyien skandálták ezt régóta, na erre egy kicsit túlzó ünneplés aztán kb a semmi definíciója.
Gusztustalan tud lenni az ilyen meccsre kilátogató egyének és csoportok (direkt nem szurkolót írok) viselkedése, de azért egy érv a visszamutogató, mondogató focisták ellen:
Könnyű úgy nagyszájúnak lenned, ha utána rendőröknek a saját testi épségüket kockára téve kell "rendet rakniuk", te meg besétálsz az öltözőbe.
Nekem visszataszító ugyanúgy, mert mások egészsége kerül veszélybe, mert valaki az "igazság bajnoka". Két oldalról megy a hergelés (ultrák és a visszamondogató játékosok) mégis a végén rendőrök, ártatlan szurkolók testi épsége kerül veszélybe. A huligánokat hajítsák ki, büntessék meg, de a játékosoknak meg azért kell csendben maradniuk, mert ezek 60 ezres tömegesemények.
Ha 900 Atletico ultra magára gyújtja a szektort, vagy beront a pályára, akkor teljesen ártalmatlan lenne TC?
Könnyű úgy nagyszájúnak lenned, ha utána rendőröknek a saját testi épségüket kockára téve kell "rendet rakniuk", te meg besétálsz az öltözőbe.
Nekem visszataszító ugyanúgy, mert mások egészsége kerül veszélybe, mert valaki az "igazság bajnoka". Két oldalról megy a hergelés (ultrák és a visszamondogató játékosok) mégis a végén rendőrök, ártatlan szurkolók testi épsége kerül veszélybe. A huligánokat hajítsák ki, büntessék meg, de a játékosoknak meg azért kell csendben maradniuk, mert ezek 60 ezres tömegesemények.
Ha 900 Atletico ultra magára gyújtja a szektort, vagy beront a pályára, akkor teljesen ártalmatlan lenne TC?
Hát én nem hiszem, hogy az Atletico-szurkolók annyira felháborodtak Courtois-n, hogy gyorsan hazaszaladtak ürülékkel teli zacskóért, meg maszkot húztak a fejükre. Sokkal valószínűbb, hogy már jó előre készültek a derbire.Chino írta: ↑2024.10.01. 14:23:54És Courtois is tisztában volt vele, hogy ha ezt csinálja azzal csak olajat önt a tűzre. Ilyen esetben ki lehet menni a bíróhoz, hogy vegye jegyzőkönyvbe, ami ha gyakorlatban túl sokat nem is ér, de nem alakul ki belőle ilyen eset.
Ha a belga nem kezdi el a műsort biztosan nem fajul el eddig. Ráadásul ezzel csak azt éri el, hogy a "szurkolók" még jobban rákezdik. Vagy szerinted az lett az eredménye, hogy visszajöttek a játékosok a pályára és mindenki abbahagyta? Nem azt mondom, hogy egyszemélyben Courtois a felelős, de ő is vastagon benne van, hogy ez történhetett.
Biztos vagyok benne, hogy ha Courtois kiment volna a bíróhoz, akkor még azt is megkapta volna a drukkerektől, hogy minek megy oda árulkodni.
- bence0330
Erre a megfelelő pszichológia fogalom az áldozathibáztatás. Szinte tankönyvi példája. Ha bullying megy valahol, és a szivatott fél neadjisten visszaszól egyszer (vagy elmegy és elmondja valakinek, mi történik, de itt nem ez volt), akkor sokszor ő lesz kipécézve, de még a jobbik esetben is ő IS. Emberek vagyunk, és ugyan nyilván lehet ezt tökéletesen kezelni, de szerintem egyszerűen nem elvárható, hogy ha ezrek skandálják mindenféle ok nélkül, hogy "dögölj meg", akkor azt birkatürelemmel hallgassa végig valaki. Még így is kvázi egy kenyérrel dobott vissza.
Akit ok nélkül megvernek az utcán, az is benne volt, hiszen furán nézett. Az meg, hogy utána megkéselték, az is részben az ő hibája, mert közben egyszer védekezésből visszaütött.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem azt mondtam, hogy ez elfogadható vagy helyes. De nagyon sok meccsen kapják ezt a játékosok, egy ilyen derbin pedig főleg. Hány ilyen eset fordult elő nálunk például Espanol meccseken?! Rengeteg. Viszont ezek a játékosok azért profik, mert ezt tudniuk kell kezelni. És Courtois is tisztában volt vele, hogy ha ezt csinálja azzal csak olajat önt a tűzre. Ilyen esetben ki lehet menni a bíróhoz, hogy vegye jegyzőkönyvbe, ami ha gyakorlatban túl sokat nem is ér, de nem alakul ki belőle ilyen eset.18Barca99 írta: ↑2024.09.30. 18:39:05Én ezzel most nem értek egyet. Ne vedd rossz értelembe amit most írok, de... Megnézném azt a pár embert, aki szerint mindent is el kell viselnie a focistáknak. Az, hogy 60.000en üvöltöznek neked 60 percen keresztül, halálod kívánják, meg családod szidják, az szerintem nem elfogadható, még akár közszereplőként sem. Ez egy full ösztönös és amúgy szerintem nem túlzásba vitt dolog volt TC részéről az előzmények után. Akkor lenne igaz, amit mondasz, ha hetekkel korábban hergeli nyilatkozatokkal a szurkolókat, meg már meccs elején mutogatja a brét, mint Dibu a VB döntőbe.
Ha a belga nem kezdi el a műsort biztosan nem fajul el eddig. Ráadásul ezzel csak azt éri el, hogy a "szurkolók" még jobban rákezdik. Vagy szerinted az lett az eredménye, hogy visszajöttek a játékosok a pályára és mindenki abbahagyta? Nem azt mondom, hogy egyszemélyben Courtois a felelős, de ő is vastagon benne van, hogy ez történhetett.
Forca Barca!!!!
Ezt a dobálást sose értettem, azt se amikor itthon a poharakat dobálják, vagy bármit. Nem túl nagy észre vall. A meccs előtt el volt tervezve, hogy Viniciust hergelik majd, ez annyira nem sikerült szerintem, bár így is volt egy pofázós jelenet ahol azt hittem összeugranak. TC pontosan tudta, hogy mennyire egy bitesek a hazai szurkolók, ha ünnepelni akart volna, akkor odamegy a társakhoz, tök fölösleges volt a hergelés, de hát úriemberek klubja, itt minden belefér. Ettől még a dobálás nyilván elítélendő.
A meccs első félideje dögunalmas volt, 2 Valverde lövés volt összesen, majdnem elaludtam. A második félidő egy fokkal jobb volt. Szerintem ha nincs a játékmegszakítás meg a balhé, akkor az utolsó negyed óra durvább játéka, a piros meg se történik. Madridi derbihez képest a PÁLYÁN elég visszafogottak voltak.
A meccs első félideje dögunalmas volt, 2 Valverde lövés volt összesen, majdnem elaludtam. A második félidő egy fokkal jobb volt. Szerintem ha nincs a játékmegszakítás meg a balhé, akkor az utolsó negyed óra durvább játéka, a piros meg se történik. Madridi derbihez képest a PÁLYÁN elég visszafogottak voltak.
- bence0330
Én odáig megyek, hogy ilyen esetben azt kell mondani a sporinak, hogy nem játszok tovább, és levonulni a pályáról. Rasszizmus esetén is sok helyen ez a rutin, ha meg több ezren, vagy több tízezren azt skandálják, hogy dögölj meg, akkor ugyan minden együttérzésem a rasszizmus célpontjaival, de szerintem ez legalább olyan rossz, sőt, rosszabb.18Barca99 írta: ↑2024.09.30. 18:39:05Én ezzel most nem értek egyet. Ne vedd rossz értelembe amit most írok, de... Megnézném azt a pár embert, aki szerint mindent is el kell viselnie a focistáknak. Az, hogy 60.000en üvöltöznek neked 60 percen keresztül, halálod kívánják, meg családod szidják, az szerintem nem elfogadható, még akár közszereplőként sem.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Én ezzel most nem értek egyet. Ne vedd rossz értelembe amit most írok, de... Megnézném azt a pár embert, aki szerint mindent is el kell viselnie a focistáknak. Az, hogy 60.000en üvöltöznek neked 60 percen keresztül, halálod kívánják, meg családod szidják, az szerintem nem elfogadható, még akár közszereplőként sem. Ez egy full ösztönös és amúgy szerintem nem túlzásba vitt dolog volt TC részéről az előzmények után. Akkor lenne igaz, amit mondasz, ha hetekkel korábban hergeli nyilatkozatokkal a szurkolókat, meg már meccs elején mutogatja a brét, mint Dibu a VB döntőbe.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Chino
- Llegenda del Barça
Vini azért lett felhozva, mert valamennyire párhuzamot lehet vonni a két eset között, csak a különbség élesebb.bence0330 írta: ↑2024.09.30. 16:57:06Szerintem kár idekeverni Vinit. Mindenki tudja, hogy alja módon viselkedik, hiába a világ legjobb balszélsője talán. Szerintem egy madridista sem vitatja kb. De ma semmi gond nem volt vele, nem lehet ráfogni azt, amit leműveltek. Elég konfliktuskerülő vagyok, de ha egész meccsen azt hallanám, hogy dögöljek meg, akkor alighanem valamilyen módon visszaszólnék, még ha nem is nagyon durván. Nem TC volt az agresszor. Aztán eleve egy válaszként adott nem is túl súlyos hergelésre dobálózással reagálni, hát... szerintem erre nincs semmilyen mentség.
Az, hogy beszólogatnak az egy megszokott dolog, főleg ilyen meccsen, ahol tudni lehet előre, hogy puskaporos lesz a levegő. Ez sajnos minden meccsen benne van. A belga pedig előre tudhatta, hogy ki lesz pécézve az Atmás múltja miatt.
Ezeknek a profi játékosoknak ugyanúgy a "munkakörükhöz" tartozik az ilyen szurkolói magatartás elviselése. Nyilván nem úgy mint az NFL-ben a trash talk, de ha a focisták folyamatosan felvennék az ilyet minden harmadik meccs meg lenne szakítva. Az ilyen Atma-Real vagy Barca-Real rangadókon főleg.
Ha erre pedig gúnyos vigyorral, hergeléssel reagál valaki szinte borítékolható, hogy hasonló lesz az eredménye. Nem azt mondom, hogy a belga hibája, hogy ilyenek a "szurkolók", de ez nagy részben az ő sara is. Ha ezt nem teszi, minden bizonnyal nem lett volna ilyen balhé. Ráadásul TC-nek kellene az egyik legjózanabbnak lennie.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Szerintem kár idekeverni Vinit. Mindenki tudja, hogy alja módon viselkedik, hiába a világ legjobb balszélsője talán. Szerintem egy madridista sem vitatja kb. De ma semmi gond nem volt vele, nem lehet ráfogni azt, amit leműveltek. Elég konfliktuskerülő vagyok, de ha egész meccsen azt hallanám, hogy dögöljek meg, akkor alighanem valamilyen módon visszaszólnék, még ha nem is nagyon durván. Nem TC volt az agresszor. Aztán eleve egy válaszként adott nem is túl súlyos hergelésre dobálózással reagálni, hát... szerintem erre nincs semmilyen mentség.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem az a lényeg, hogy mekkora volt a hergelés, hanem hogy az egész meccsen pengeélen táncolnak, végig a levegőben van, hogy kitör-e egy balhé vagy sem. Ez szinte minden madridi rangadón így van. Főleg Courtois esetében necces, akit amúgy is borzasztóan "szeretnek" és "árulónak" tekintenek a Metropolitánoban, lévén korábbi csapata. Egy pici olaj is elég a tűzre, de ha vigyorog meg mutogat a szurkolók felé, főleg, akiknek a szurkolás csak másodlagos szerintem ne csodálkozzon.davi10 írta: ↑2024.09.30. 11:44:03Yamal nem mutogat az ellenfél szurkolóinak, nem fetreng, nem balhézik.El Sie7e írta: ↑2024.09.30. 10:22:25
https://twitter.com/i/status/1840489724936696239
íme a hatalmas hergelés ami 70 percnyi "szurkolás" után nem fért bele az iq harcosoknak mert ugye ha adja akkor viselje is. Elég meredek, hogy itt ezt tapsolják és viccesnek tartják. Gondolom ha Yamalt dobálják meg az is ok.
Nyilván a kés, a levágott disznófej meg a többi balhé más sztori. De azért ne menjünk el a teljesen másik irányba, ahol a játékosok szentek és bármit megtehetnek, a szurkolóknak meg kuss a nevük.
Az sem véletlen, hogy minden stadionban Vinicius kapja a füttyöt és a rassszista beszólást és nem Rüdiger, Camavinga, Mendy, Tchouameni stb. Bőven tesz érte. Én is elítélem az ilyen beszólásokat, de nyilván ott rúgnak bele ahol a legjobban fáj. Még a Marcán is azt olvasni, hogy a szurkolóknak, de még az öltözőben a játékosoknak s kezd elege lenni a brazilból, ahogy a vezetőségben is. Egyedül Carlo volt aki folyamatosan védte és rendre hozzá fordult a brazil is.
Ráadásul az olyan nyilatkozatokkal, mint hogy Spanyolország rasszista és ha nem változtatnak ne itt rendezzék a VB-t csak rátesz egy lapáttal. (utána Carvajal nyilatkozata sem véletlenül volt olyan amilyen)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindig van ok-okozati összefüggés. Ráadásul Courtois ami a józanságot, észt illeti toronymagasan Vinicius felett áll és van annyira rutinos, hogy tudja ilyen helyzetekben a legapróbb hasonló tett is lavinát indít el. Egy Girona, Villarreal stb. meccsen, sem szép dolog, de ott még nagy baj nincs belőle, de ebben az esetben teljesen felesleges és meggondolatlan dolog volt.
Forca Barca!!!!
Mert kb tole ered ez az egesz szurkoloi botrany,elotte nem nagyon emlekszem ekkora felhajtasra egy Atm-Real meccsre.Kiemelt volt eddig is,de sztem nagyreszt miatta elezik magukat a szurkolok ennyire.El Sie7e írta: ↑2024.09.30. 13:17:16Rdinho10 írta: ↑2024.09.30. 13:01:42Ha 10embert megkerdezunk,8 azt fogja valaszolni,h vini egy irritalo,szanalmas figura.Nem csodalom,h teljesen kiakadnak ra a csapat szurkoloi.
Cr is kapta szinte minden meccsen ,valahogy megis tudta kezelni…vini nagyon tultolja,elment egy olyan iranyba amibol nehez lesz kijonnie,ordogi kor.Talan ha par meccsig kibirna,h nem pofazik es nem hergeli a szurkolokat,leszallnanak rola.
Hogy jön ide most Vini?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Támogatott csapattól függetlenül nem kérdés, hogy elítélendő amit műveltek a hazaiak tegnap. Napnál világosabb, hogy ez nem focipálya mellé való, pláne, hogy erre előre készültek maszk mögé bújva. Érintett delikvenseket ki kell tiltani a francba. Azzal a mondatokkal, hogy "de hát Puyol is kivette Piqué kezéből az öngyújtót, és kidobta oldalra" meg nem értek egyet. Persze, ő egyénként jól tette, de azért én nem bánom, hogy ezek nem gyakori esetek. És ebből csak akkor tudunk nem gyakori esetet csinálni, ha a bíró erre beszünteti a meccset, vagy azzal fenyeget. Ez nem normális.
Btw ha már bíró. A bajnokság kezdete óta amit művelnek csak a két nagy csapat meccsein az kritikán aluli. Ellenben ez a tegnapi srác az átlag spanyol bíráskodáshoz képest kb 5 szinttel magasabban fújta a sípot, még Norbi is elejtett egy ilyen mondatot meccs közben, hogy a meccs embere a spori
. Jó lenne, ha ebből lenne több.
Remélem, hogy tényleg rendeződik ez úgy, hogy kirakják az idiótákat és a fociról tud szólni a következő rangadó, mert a két csapat azért ennél sokkal jobban is tudna játszani, ha nem arról szólna állandóan, hogy ha éppen nem Vinit majmozzák, akkor öngyújtókkal dobálják a kapust és emiatt áll a meccs. Nagyon régóta küzd sajnos a spanyol foci közeg rasszizmussal is, én sose felejtem el egy Villarreal elleni idegenbeli meccsen Dani Alvesnek bedobott banánt (amibe beleharapott, majd beadta a szögletet
).
Btw ha már bíró. A bajnokság kezdete óta amit művelnek csak a két nagy csapat meccsein az kritikán aluli. Ellenben ez a tegnapi srác az átlag spanyol bíráskodáshoz képest kb 5 szinttel magasabban fújta a sípot, még Norbi is elejtett egy ilyen mondatot meccs közben, hogy a meccs embere a spori

Remélem, hogy tényleg rendeződik ez úgy, hogy kirakják az idiótákat és a fociról tud szólni a következő rangadó, mert a két csapat azért ennél sokkal jobban is tudna játszani, ha nem arról szólna állandóan, hogy ha éppen nem Vinit majmozzák, akkor öngyújtókkal dobálják a kapust és emiatt áll a meccs. Nagyon régóta küzd sajnos a spanyol foci közeg rasszizmussal is, én sose felejtem el egy Villarreal elleni idegenbeli meccsen Dani Alvesnek bedobott banánt (amibe beleharapott, majd beadta a szögletet

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic