Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ja casillas reina valdes nagyjából egykorúak ! kb. egyszerre fognak kiöregedni úgyhogy ez is gáz!Ádám02 írta:Valami azt súgja hogy W nem lesz egyhamar kezdő a válogatottnál...Lionel85 írta:Ráadásul még Reinát is jobban favorizálja, pedig ő sem jobb szerintem mint Valdés. Persze ebben elfogultság is van.![]()
Valami azt súgja hogy W nem lesz egyhamar kezdő a válogatottnál...Lionel85 írta:Ráadásul még Reinát is jobban favorizálja, pedig ő sem jobb szerintem mint Valdés. Persze ebben elfogultság is van.
Hát én azért nem tenném rá a kezem hogy Palop jobb mint W kéne egy esélyt adni W nagyon jót tenne neki!Taibi írta:Spanyolország: Iker Casillas helyett Andres Palop a keretben
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=150914
Mindenki Valdes előtt van a sorban?
gyíkokTaibi írta:Spanyolország: Iker Casillas helyett Andres Palop a keretben
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=150914
Mindenki Valdes előtt van a sorban?
Majd szerdán kiderül!Zozzy 5 írta:Tavaly tündököltünk a felkészülési időszakban, csak aztán a bajnokságra elfogyott a tudás. Nem sok olyan meccset játszottak eddig, amiből ki lehetne indulni. És attól, hogy mi megverjük a kínai meg japán csapatokat, nem biztos, hogy előrébb járunk a felkészülésben...noname írta:Nem ez volt az egyetlen meccs, ahol semmire se mentek.A tavalyihoz képesdt eddig gyengültek.Canna tovább gyengült, Ramost szélre rakják ki, Nisty még öregebb,Raul is, elment Reyes.Most gyengébbek mint tavaly voltak és ha elhozzák Robbent akkor se lesznek erősebbek a tavalyinál.
Tavaly tündököltünk a felkészülési időszakban, csak aztán a bajnokságra elfogyott a tudás. Nem sok olyan meccset játszottak eddig, amiből ki lehetne indulni. És attól, hogy mi megverjük a kínai meg japán csapatokat, nem biztos, hogy előrébb járunk a felkészülésben...noname írta:Nem ez volt az egyetlen meccs, ahol semmire se mentek.A tavalyihoz képesdt eddig gyengültek.Canna tovább gyengült, Ramost szélre rakják ki, Nisty még öregebb,Raul is, elment Reyes.Most gyengébbek mint tavaly voltak és ha elhozzák Robbent akkor se lesznek erősebbek a tavalyinál.
Elment Beckham,és Roberto Carlos!noname írta:Nem ez volt az egyetlen meccs, ahol semmire se mentek.A tavalyihoz képesdt eddig gyengültek.Canna tovább gyengült, Ramost szélre rakják ki, Nisty még öregebb,Raul is, elment Reyes.Most gyengébbek mint tavaly voltak és ha elhozzák Robbent akkor se lesznek erősebbek a tavalyinál.
Ez egy meccs volt, várjunk még a temetésükkel.Ádám02 írta:Hát az egy nagy kalap...(hogy tudta igy összeállítani a realt) és ez a Pepe hát én 10 milliót nem adnék érte!De ha belegondolunk sok olyan játékos van a Realnál akinek mostanában nem megy a játék lsd:Raul,Saviola,Cannavaro stb. végülis csak a nevük nagy!Ronaldinho 17 írta:Ez a Real gyengébb mint tavaly,amx RVN hozzátesz valamit elöl,de....eddig örülök
Nem azt mondtam, hogy játszon szépen. Semmit nem végzett el, úgy vitték át rajta a labdát ahogy akarták.Lionel85 írta: Ramosnak ez a játéka, ő nem tud szépen játszani, és amit mondott neki Schuster, azt elvégezte.
Ramosnak ez a játéka, ő nem tud szépen játszani, és amit mondott neki Schuster, azt elvégezte.Zozzy 5 írta:Nem tudom, hogy te mit néztél, de az biztos, hogy Ramos talán még Pepénél is gyengébb volt. Csinált egy büntetőt, ezenkívül a mezőnyben is állandóan faultolni kényszerült, mert nem tudott szerelni. És szélső védő létére egy beadása nem volt. talán még Cannavaro volt az, aki tűrhetőt nyújtott.Lionel85 írta:Szerintem se volt jó Pepe, de még Cannavaro sem, Sergio Ramos viszont annál jobb.
Hát az egy nagy kalap...(hogy tudta igy összeállítani a realt) és ez a Pepe hát én 10 milliót nem adnék érte!De ha belegondolunk sok olyan játékos van a Realnál akinek mostanában nem megy a játék lsd:Raul,Saviola,Cannavaro stb. végülis csak a nevük nagy!Ronaldinho 17 írta:Ez a Real gyengébb mint tavaly,amx RVN hozzátesz valamit elöl,de....eddig örülök
Nem tudom, hogy te mit néztél, de az biztos, hogy Ramos talán még Pepénél is gyengébb volt. Csinált egy büntetőt, ezenkívül a mezőnyben is állandóan faultolni kényszerült, mert nem tudott szerelni. És szélső védő létére egy beadása nem volt. talán még Cannavaro volt az, aki tűrhetőt nyújtott.Lionel85 írta:Szerintem se volt jó Pepe, de még Cannavaro sem, Sergio Ramos viszont annál jobb.