Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.24. 12:46:40

visca el barca írta:sztem meg nolito kapcsán egyszerűen csak arról van szó, hogy a celta nincs rászorulva, hogy eladja és mivel tudják h nekünk nagyon kell, azt mondják, hogy reális ár*3 és vihetjük.
állítólag van kivásárlási ára, ami ha igaz,kérhetnek akármennyit, senkit nem érdekel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.24. 12:45:20

sztem meg nolito kapcsán egyszerűen csak arról van szó, hogy a celta nincs rászorulva, hogy eladja és mivel tudják h nekünk nagyon kell, azt mondják, hogy reális ár*3 és vihetjük.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.24. 12:27:08

visca el barca írta:mondjuk továbbra sem értem, hogy miért veszed készpénznek ezt a 6 milliót. attól hogy az [ara], meg a többi szögletes zárójeles, 3 betűs forrás amit állandóan betesztek erről ír még nem biztos h igaz :D
Mert már korábban is volt erről szó. Csak akkor még 10 millióról. Illetve tudjuk, milyen "jó" kapcsolatunk van ezekkel a maffia szervezetekkel (uefa,fifa).
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.24. 12:22:38

mondjuk továbbra sem értem, hogy miért veszed készpénznek ezt a 6 milliót. attól hogy az [ara], meg a többi szögletes zárójeles, 3 betűs forrás amit állandóan betesztek erről ír még nem biztos h igaz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.24. 11:42:39

Luis Enrique want Barcelona to sign Celta winger Nolito (29) during the January window, but the club see him as too expensive. [ser]

Na, akkor jól sejtettem, h mégsem olyan egyértelmű ez az ügylet. Ráadásul, ha csak 6M költhetünk télen, nem is jön ki a ára, akkor sem, ha mondjuk eladnánk Adrianot 6M-ért. Az is csak 12M, vagyis nem elég semmire.

szerk.:Barcelona don't plan to let any first team players go during the upcoming January transfer window. [ser]
Ez meg is cáfolja az Adrianos eszmefuttatásomat. Ha tényleg csak 6M költhetünk, nem várható 1 játékos érkezése sem.
Nem mintha emiatt a kardomba dőlnék. Szvsz a Vidal, Arda kettős megoldja a problémákat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.24. 10:36:24

Chino, a kp-ról nem beszéltem, szóval az félre ment,vagy nem nekem szántad nem tudom :)
Védelemről meg ugyanazt gondoljuk, nagyjából.

Én csak azt akartam kihozni,hogy hiába van ott 5 ember, jelenleg mégse vagyunk ott meg, ilyen olyan okok miatt. Szóval oda el tudnék fogadni igazolást, bár mint írtam, elég szűkös a piac.

Oliveira Betisben nagy király volt, én bírtam, de ez már tipikusan az a hír, ami után a következő AirSanyi lesz!!! Már mindenkit elővesznek, nem semmi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.24. 10:25:57

Santos forward Ricardo Oliveira (35, ex-Valencia -Betis -AC Milan) has been offered to Barcelona ahead of the January transfer window. [md]

Rá emlékszik még valaki? :D Leen és Bobon kívül, mert múltkor pont ők hozták nekem össze az ő nevét. Tuti nem köt ki itt, meg 35 évesen nem tudom mit tudnánk kezdeni vele, amikor szerintem fénykorában is csak csere szintet ütött meg nálunk. De azért jópofa volt olvasni a nevét, tiszta nosztalgia. :D

szerk.: Közbe most nézem, hogy jelenleg válogatott kerettag, és csak úgy szórja a gólokat a Santosan. :D Mint a jó bor, a korral érik ő is.. :mrgreen:
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.23. 15:11:17

csababarca írta:Én se biztos,hogy igazolnék télen.
Jön Arda és Vidal, elvileg több poszton is bevethetőek, elégnek kell lennie ennyi erősítésnek.

Középhátvédek száma azért ne tévesszen meg senkit.
Bartrara nem számítanak, Verma állandó sérült, Matyi no comment, Piqué-Masch ok, de formán kívül.
Szóval nem olyan rózsás a helyzet itt.
Bár ami inkább probléma, az a piac...nem látok olyan elérhető opciót, aki tuti beválna.
Talán Marquinhos akit megnéznék, de ő is lutri azért, más nem nagyon van. (Ramos-Varane duó akik etalonok nem elérhetőek.)

Az, hogy valaki formán kívül van nem jelenti azt, hogy egyből igazolni is kell a helyére. Ha így lenne elég sokat kellene költeni télen/nyáron. A kp-ra ott lesz Halilovic, aki, ha így folytatja az egyik legnagyobb dobásunk lehet. Egyedül attól félek, hogy nem fogják megtalálni a legjobb pozíciót számára, de szerintem ez közel sem lehetetlen, sőt! Rafinha-t senki sem említi vagy ennyire elásta itt mindenki. Attól, hogy most komolyabban lesérült távolról sem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a visszatérése után ne lenne újra komolyabb szerepe. Elvileg márciusra jósolták a felépülését. Ha már a szezonban néhány meccsen szerephez jut és nyáron pedig egy jó alapozáson vesz részt, jó eséllyel ugyanúgy számolhatunk vele. De amúgy is olyan korban van, amikor könnyebben regenerálódik a teste. Így lesz még egy játékosunk a kp-ra, akivel könnyen lehet, hogy rendesen beépítve akár kezdőként is számíthatunk.

Ha kp-ra igazolnánk, akkor mindenképp egy olyan kellene aki már klasszis vagy rövid időn belül az lehet, és nem Turan szintű és életkorút. Ezzel nem leszólva a törököt, mert idén ő kellett, de ezután már nem ilyenre van szükség. Ilyen nem sok van és nem is nagyon akarok nevekbe belemenni, de csakhogy érthető legyen, Verratti, Gündögan, Pogba. Tehát vagy a kezdőbe vagy egyáltalán nem. Ergo nem látom szükségét annak, hogy padra hozzunk játékosokat. Mondjuk Iscot el tudnám képzelni. A Realban nem is nagyon érzi jól magát, nem számít kezdőnek, itt meg biztosított lenne a tagsága. Nem érzem akkora Madrid-érzelműnek, hogy ne dobbantana ha jobb lehetősége van, csak azért mert a Realban játszott.

Egy balbekk csere kellene, aki mobilis is lenne. A támadó kérdés valószínűleg eldől télen, szóval az nyáron már minden bizonnyal lényegtelen lesz.

A védelem ami elgondolkodtató. Matyi nem hinném, hogy opció. Vermaelenen múlik sok minden. Ha visszatér és hozza az igazi formáját akkor lesz egy Piqué-Vermaelen duónk, cserének Bartra-Masch, ha mégis érkezne mondjuk Laporte akkor legalább kettőnek távoznia kellene, hacsak nem számol LE véglegesen Masch-al a kp-n. Hat belső védőnek nincs értelme, ez egyértelmű.
Szóval olyan nagy mozgásra én nem számítok, ami az érkezőket illeti. Nem hinném, hogy egy kezdő középhátvédet hátvédet és középpályást is hoznánk.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.23. 14:15:39

Messias2 írta:Barcelona can in principle spend 6M during the upcoming January transfer window. [ara]
Mondjuk ebből nehezen jönne ki Nolito ára. :roll:
Mondjuk Adriano esélyes, hogy távozik.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.23. 14:11:57

Barcelona can in principle spend 6M during the upcoming January transfer window. [ara]
Mondjuk ebből nehezen jönne ki Nolito ára. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.23. 12:40:45

Én se biztos,hogy igazolnék télen.
Jön Arda és Vidal, elvileg több poszton is bevethetőek, elégnek kell lennie ennyi erősítésnek.

Középhátvédek száma azért ne tévesszen meg senkit.
Bartrara nem számítanak, Verma állandó sérült, Matyi no comment, Piqué-Masch ok, de formán kívül.
Szóval nem olyan rózsás a helyzet itt.
Bár ami inkább probléma, az a piac...nem látok olyan elérhető opciót, aki tuti beválna.
Talán Marquinhos akit megnéznék, de ő is lutri azért, más nem nagyon van. (Ramos-Varane duó akik etalonok nem elérhetőek.)
noname
Llegenda del Barça

2015.10.23. 12:02:55

palesz77 írta:Johet Pogba 90-ert 12 millas fizuval.. Juhuuuu.
Apropó Pogba. Idén valami ritka gyenge játékot nyújt. Hamarabb ér SR 90-et jelenleg, mint Pogba.

Amúgy meg olyan feleslegesnek tűnik most félmillió igazolásról beszélni. Nézzünk körül. Középhátvéd 2 csapatra való is van. Jobbszélen SR, Vidal, Alves(jelenleg nálam ebben a sorrendben), balszélre Alba, kp-ra is leszünk elegen Ardával és akkor még ott van Denis Suarez, Halilovic. Előre pedig az MSN.
Akárhogy nézem, maximum balhátvéd-csere kellhet(ha már LE nem bízik a fiatalokban ezen a poszton), illetve egy csere-támadó. Bár nem lepne meg, ha végül vagy Munir vagy Sandro megragadnának a csere-poszton. Azért mindkettőnek voltak biztató teljesítményei. Sandro pl kimondottan sok villanással veteti észre magát, ha belőné a helyzeteit, most mindenki istenítené. Munir pedig tűrhetően illeszkedik a támadósorba.

Nem sok értelmét látom télen igazolni. Nolito most jó formában van, de azért láthattuk h az ő képességei is messze elmaradtak Pedroétól. Nem véletlen h el lett engedve.
A Fifa egy szégyen
palesz77

2015.10.23. 11:55:29

Johet Pogba 90-ert 12 millas fizuval.. Juhuuuu.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.23. 11:10:49

Lefe, jó, értem, de hagyjuk, nem érdekel :oops:

lehet már linkelte valaki, nincs erőm végignézni az össze topicot... tegnap betettem egy spanyol cikket, itt van magyarul is. jövőre megagiga rekord ksgvetésünk lesz, lesz pénz dögivel, mehet aq habzsi-dőzsi.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... es-2445495" target="_blank
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2015.10.23. 09:07:57

Kedves " visca el Barca" én nem azt irtam, hogy öreg a csapat, hanem, azt, hogy ha továbbra is 28 éveseket vagy idősebbeket igazolunk akkor 1-2 éven belül az lehet. Azt gondolom , fiatalokkal kell frissiteni, de a minőséget is figyelembe kell venni. Mert az a lényeg, hogy ha az öregebbek elmennek legyenek már tapasztalt utódok.
palesz77

2015.10.22. 16:11:55

Kivasarlasi ara lesz akkor is ha megy EB-re, es erhet 90 milliot is a piac szerint, ha a szerzodeseben 18 van megallapitva - most nohet 25-re.

Tobbire majd otthon reagalok, most meloba nem tudok..:mrgreen:
ab1daL
Director del Fútbol

2015.10.22. 16:00:01

Messias2 írta:Más:Nolito igazolást szinte mindenki biztosra veszi, én nem gondolom ilyen simának a dolgot. Celtanak nagyon megy, hülyék lennének most elengedni Nolitot, amikor nyáron 3x annyi lesz az értéke, ha továbbra is így teljesít.
Főleg, ha elviszi Vdb az EB-re.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.22. 15:20:03

visca el barca írta: így van, akármennyire is fáj leírni, jelenleg egy "átlagos" kp, semmi több. persze vannak még hűha megmozdulásai, de azért csak öregszik ( :mrgreen: ) + többet kell védekeznie + nincs mellette xavi sem és ez így egyben sok neki
Ez így van, de még így is jobban meg vagyok vele elégedve, mint Rakétával.

Más:Nolito igazolást szinte mindenki biztosra veszi, én nem gondolom ilyen simának a dolgot. Celtanak nagyon megy, hülyék lennének most elengedni Nolitot, amikor nyáron 3x annyi lesz az értéke, ha továbbra is így teljesít.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.22. 14:58:18

volt itt szó h nincs pénz fizetésekre, aztán most olvasom, h állítólag évek óta nem volt ilyen stabil pügyi helyzetünk :D

aki nagyon otthon van a spanyol nyelvben, vagy van türelme guglizni leíhatná a lényeget :oops:

http://www.sport.es/es/noticias/barca/m ... ia-4608678" target="_blank
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2015.10.22. 14:44:17

Azért középpályást ehet úgy is hozni, hogy mondjuk el hozzuk Verrattit, akkor ő Busi helyén is és egyel előrébb is opció lehet. Mascherano ha marad, meg már kizárólag védőnek. Így Matyit is el lehet engedni. (küldeni :twisted: ). Így már nem lenne túl sok a kp. Rakitic-Arda-Iniesta-Rafinha-Roberto+Busi-Veratti. Ez nem sok egyáltalán, kell hogy legyen variációs lehetőség, és Lucho azért szeret, és tud is rotálni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.22. 14:30:44

Messias2 írta:nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve.
így van, akármennyire is fáj leírni, jelenleg egy "átlagos" kp, semmi több. persze vannak még hűha megmozdulásai, de azért csak öregszik ( :mrgreen: ) + többet kell védekeznie + nincs mellette xavi sem és ez így egyben sok neki
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.22. 14:20:34

visca el barca írta: látványosan gyenge :arrow: magához képest. iniestától én nem "elfogadható" teljesítményt várok, hanem, hogy hátán cipelje a csapatot.
Irreális elvárás ez tőle. Hisz láthattuk az elöző szezonban, h nagyon meglátszódnak rajta az évek, és nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve. Ezért meg is lepett, h milyen jól kezdte a szezont.
De így már értem, mire gondoltál.
kristop
Entrenador del Barça

2015.10.22. 14:18:40

az biztos hogy túlgondoltam, de ezt a középpályás igazolást még mindig nem nagyon látom, ha érkezik nolito. mégha el is fogadom hogy sergi roberto, és rafinha se lesz soha stabil kezdő (egyébként bl rangadókon és a real elleni meccseken kívül szerintem nem sokan izgulnának már egy sergi roberto kezdetésen), akkor is marad iniesta (ha nem is stabil kezdő, de úgy ahogy tavaly xavi, stabil harmadik embernek simán), arda, rakitic kezdő szintű embernek a középpályára és melléjük érkezne az a bizonyos új ember (verratti/pogba/koke/coutinho), egyszerűen baromi soknak tűnik nekem. max akkor tudnám elképzelni, ha rakitic lépne, de ennek se látom jelét jelenleg. és mint ahogy a kolléga említette még van egy halilovicunk is, aki ha folytatja ezt a formáját, akkor tényező lesz ő is akár már a következő évben.

a védelmet én a következő nyáron adriano, mathieu, alves és douglas nélkül képzelem el. adriano most már tuti lép, matyit ilyen rövidtávú befektetésnek gondolom, tűzoltás, douglasnak nincs helye egyszerűen, alves oké, pénz, persze pénz, de ő azért mindig játszani akar, és kétlem hogy 2016ban is kezdő lenne nálunk.

az "álomvédelmem" valami ilyesmi lenne
alba/grimaldo - vermaelen/marquinhos - piqué/bartra - bellerin/vidal

a realitás és amire esély látok meg valami ilyesmi
alba - vermaelen/laporte - piqué/bartra - sergiroberto/vidal
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2015.10.22. 14:30:15-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.22. 14:14:58

Messias2 írta:
visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.
Remélem, ő helyére kerül majd Arda. Viszont abban egyetértek, h kell valakit hozni nyáron a kp-ra. Lehetőleg olyat, aki lendületet tud vinni a játékba.
látványosan gyenge :arrow: magához képest. iniestától én nem "elfogadható" teljesítményt várok, hanem, hogy hátán cipelje a csapatot.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.22. 14:10:27

visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.
Remélem, ő helyére kerül majd Arda. Viszont abban egyetértek, h kell valakit hozni nyáron a kp-ra. Lehetőleg olyat, aki lendületet tud vinni a játékba.
Válasz küldése