Barca Igazolások
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk sokszor meg az került elő, hogy Henke féle rutinróka kellene. Ha most sorrendet kellene felállítani akkor Nolito az első, nem kell sokat magyarázni. Spanyolország legjobb támadója jelenleg nemzetiségre egyértelműen. Ismeri a bajnokságot a csapatot minden mellette szól, egyedül az ára nem. Abból valahogy faragni kellene, de teljesen logikus a Celta szándéka, szárnyalnak és Nolito óriási értékük. Ha 20 körül sikerülne elhozni és van rá lehetőség s nincs FIFA megszorítás akkor egyértelműen hozni kell. Olyan szintet képvisel jelenleg a pali, hogy érte ha nagyobb "neve" lenne 50+ milliók repkednének....... Második Kuyt lenne, rutinos sok csatát megélt, holland stílust játszunk így könnyebben beleszokna. A célra megfelelne, ha ég a ház vagy sérülés van akkor betud állni (én RVP kapcsán is így gondolom, hogy lehetett volna hozni). Harmadik pedig Pato, benne érzem a legnagyobb kockázatot, plusz ő nm is igazán szélső, bár el tud ott is focizni. Nem hiszek a tündérmesékben Thiago Silva ide vagy oda. Plusz ne felejtsük, hogy rohadt sérülékeny és lehet mostanában kevésszer volt sérült, de EU-ban sokkal több meccse lenne és az intenzitás sem összehasonlítható. Átjöhet EU-ba, de óriási ugrásnak vélem, hogy a brazil bohóckodás után idejöjjön. Óriási kockázat van benne és nekünk mindent kell csak kockáztatni nem. Másik kettő felmerült jelölt sokkal kisebb kockázattal jár, s sokkal racionálisabb döntés lenne mint egy hangulat és porcelánember Pato.

Feyenoord player Dirk Kuyt (35) and Sao Paulo player Pato (26) are on a Barcelona list of around ten forward options for January. (sport)
Most ha jön egy Kuyt és Ő fog szerencsétlenkedni egy Munir, Sandro helyett akkor tökön szúrom magam. Értem én, hogy Hollandiában tossza a gólokat, de már 35 éves. Ha a listán ilyen nevek vannak még akkor még esély is van Pato-ra.
Most ha jön egy Kuyt és Ő fog szerencsétlenkedni egy Munir, Sandro helyett akkor tökön szúrom magam. Értem én, hogy Hollandiában tossza a gólokat, de már 35 éves. Ha a listán ilyen nevek vannak még akkor még esély is van Pato-ra.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Although Sao Paulo forward Pato (26) is on Barcelona list of possible signings, he's not among the preferred options of Luis Enrique [sport]
Szép volt amíg tartott..

Roma are still interested in full back Adriano (31). Barcelona didn't let him join the Italian club last summer due to Fifa ban. [md]
Remélem meg is veszik, nincs már helye itt sajnos.
Szép volt amíg tartott..

Roma are still interested in full back Adriano (31). Barcelona didn't let him join the Italian club last summer due to Fifa ban. [md]
Remélem meg is veszik, nincs már helye itt sajnos.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Pont azért kérdeztem, mert forrás nélkül lett bedova és vártam egy góól.com vagy egy berettyósport.hu féle választ.Alfa írta:Tuti , hogy kacsa. Fél év után nem fog elmenni a Chelseaből és ha még esetleg el is menne tuti , hogy nem ide jönne. Nem kell mindent komolyan venni.

Elvileg 3,5 millió euró körül van a fizetése most, szerintem ide kevesebbért is csatlakozna. Bár az tény, hogy akkor sem olcsó egy 4. számú csatárnak. De szerintem Pedro fizetése is ekörül mozgott.palesz77 írta:
Chino:
Pato anyagilag nem lenne jo befektetes, toronymagasan a legtobb fizetest kerne szerintem a kiszemeltjeink kozul. De amugy ja, szep alom. Eleg minosegi 4-es lenne az ott elol - talan mar tulzas is.
Amellett, hogy álom, szerintem igenis szükség van egy jobb 4. számú támadó csatárnak. A fiataljaink szépek, jók, ügyesek, de a góllövésben nem jeleskednek idén. Januártól oké, hogy benevezhető Arda és lehet akár támadó, akkor is kell valaki akit ki lehet szolgálni. Az MSN-ből ha már ki dől valaki akkor súlytalanabb a támadó szekció. BL-ben egy egyenes kiesési párharcban nem mindegy, hogy a padról ki tud beszállni. Egy Munir vagy egy Nolito kaliber. Szerintem nem véletlen, hogy olyan hírek jönnek, hogy LE mindenképp akar egy támadót, már a télen. MSN-ből egy sérülés és egy rossz forma és már gondban van a csapat. Szerintem ezt orvosolni kell.
- palesz77
A 'Fichajes' szerint a baratainak mondta, hogy megbanta a dontest mar.. Ebbol gondolom kiderul mennyire kell komolyan venni a hirt, meg ha esetleg igaz is, hogy ugy erzi rosszul dontott. Aztan ebbol lettek olyan verziok, hogy Cescnek mondta, de azota mar olvastam olyat, hogy o maga nyilatkozta..P.U.Y.O.L. írta:Ez az info honnan van?

Chino:
Pato anyagilag nem lenne jo befektetes, toronymagasan a legtobb fizetest kerne szerintem a kiszemeltjeink kozul. De amugy ja, szep alom. Eleg minosegi 4-es lenne az ott elol - talan mar tulzas is.
Tuti , hogy kacsa. Fél év után nem fog elmenni a Chelseaből és ha még esetleg el is menne tuti , hogy nem ide jönne. Nem kell mindent komolyan venni.P.U.Y.O.L. írta:Ez az info honnan van?Nero. írta:Na elvileg Pedro meggondolta magát és nyáron már vissza is jönne. Grat! Mostmár mindegy, nagyon hülyén nézne ki a szitu. Inkább jöjjön Nolito.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ez az info honnan van?Nero. írta:Na elvileg Pedro meggondolta magát és nyáron már vissza is jönne. Grat! Mostmár mindegy, nagyon hülyén nézne ki a szitu. Inkább jöjjön Nolito.
Na elvileg Pedro meggondolta magát és nyáron már vissza is jönne. Grat! Mostmár mindegy, nagyon hülyén nézne ki a szitu. Inkább jöjjön Nolito.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Chino
- Llegenda del Barça
Ár/érték arányban a legjobb megoldás lenne. A sérülése előtt sokan lassan aranylabda esélyesnek tartották, ami szerintem túlzás, de tény, hogy kiemelkedő képességű játékos, a kérdés, hogy meg tudna-e újulni. Ráadásul a szerződése is hamarosan lejár, ha jól tudom és kiváló korban is van.
De kötve hiszem , hogy lenne valami igazságtartalma az egésznek, egy újabb név a 100-ból akivel össze akarnak boronálni minket. Kíváncsi leszek, hogy a lapok szerint decemberig még hány játékost akarunk leigazolni. Én olyan 20 körül tippelem.
De kötve hiszem , hogy lenne valami igazságtartalma az egésznek, egy újabb név a 100-ból akivel össze akarnak boronálni minket. Kíváncsi leszek, hogy a lapok szerint decemberig még hány játékost akarunk leigazolni. Én olyan 20 körül tippelem.
Forca Barca!!!!
2013-ban ment haza. azóta egyszer volt sérült, méghozzá idén, 14 napra és ezalatt 1 meccset hagyott ki.hank1ee írta:
Na ez óriási lenne valóban. Mostanában egyébként nem követem, mióta otthon játszik, mennyit volt sérült?
2013-ban 1747 percet játszott, 2014-ben 1879 és idén pedig már 2173 percnél jár és még bőven van a szezonból.
Elmondhatjuk, hogy a sérüéseket teljesen maga mögött hagyta.
Na ez óriási lenne valóban. Mostanában egyébként nem követem, mióta otthon játszik, mennyit volt sérült?MR. TROMORT777 írta:palesz77 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) is on Barcelona's list of among 20 forward options for the January window. [sport]
![]()
![]()
Adná az ég!
Tuti kamu de én eszméletlenül örülnék neki és szerintem nem lenne rossz ötlet.
Otthon már magára talált és szerintem Európában is megállná a helyét. Nagyon sajnálatos a karrierje, írtó nagy tehetség még mindig. Ha nem Nolito akkor nekem Ő lenne az elsődleges kívánságom.Asszem meg van mit kérek karácsonyra.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) is on Barcelona's list of among 20 forward options for the January window. [sport]

Tuti kamu de én eszméletlenül örülnék neki és szerintem nem lenne rossz ötlet.
Otthon már magára talált és szerintem Európában is megállná a helyét. Nagyon sajnálatos a karrierje, írtó nagy tehetség még mindig. Ha nem Nolito akkor nekem Ő lenne az elsődleges kívánságom.

- palesz77
Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) is on Barcelona's list of among 20 forward options for the January window. [sport]
Tudom, hogy kamu csak, de rohadjak meg, szerintem nem lenne ez egy rossz ötlet - anyagiakat leszámítva.
"Kinőtte" a sérülékenységét már, fejben is összeszedettnek tűnik jó ideje, a képességeit meg mindenki ismeri - mi meg aztán főleg-, és még játszani is tud kb mindenhol a támadószekcióban, ami sok jelöltről sajna nem mondható el.
Nyilván számtalan érv is szól ellene, meg nagy rizikó is, de akár lehet egy Thiago Silva 2.0 is, aki eleinte szintén gyengén kezdte az európai karrierjét, aztán a visszatérése után robbantott. Remélem Patoval is ez lesz - 99,99%, hogy nem nálunk, ezt tudom jól -, mert a jelenlegi csatárfelhozatalban egy ilyen képességű támadót felüdülés lenne nézni az európai élfociban.. És egyre több hír szól arról, hogy visszatér, meglátjuk, én mindenesetre drukkolok neki, ideje még azért bőven van. Vége lehet kicsit off lett, sorry lrte.
Tudom, hogy kamu csak, de rohadjak meg, szerintem nem lenne ez egy rossz ötlet - anyagiakat leszámítva.

Nyilván számtalan érv is szól ellene, meg nagy rizikó is, de akár lehet egy Thiago Silva 2.0 is, aki eleinte szintén gyengén kezdte az európai karrierjét, aztán a visszatérése után robbantott. Remélem Patoval is ez lesz - 99,99%, hogy nem nálunk, ezt tudom jól -, mert a jelenlegi csatárfelhozatalban egy ilyen képességű támadót felüdülés lenne nézni az európai élfociban.. És egyre több hír szól arról, hogy visszatér, meglátjuk, én mindenesetre drukkolok neki, ideje még azért bőven van. Vége lehet kicsit off lett, sorry lrte.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az nálam még a brutálisan sok alatt van 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
A triplázós prémium több mint 1 milla fejenként.visca el barca írta:nem tudom, de mindenki ezt hajtja hetek óta, mindenféle noname weboldalra hivatkozva, vhogy egy hivatalos uefa jelentésnek jobban hiszek. bár gondolom ezekhez még hozzájött a triplázós prémium, ami nem tudom, hogy mennyi, de kétlem hogy brutálisan sok lenne
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom, de mindenki ezt hajtja hetek óta, mindenféle noname weboldalra hivatkozva, vhogy egy hivatalos uefa jelentésnek jobban hiszek. bár gondolom ezekhez még hozzájött a triplázós prémium, ami nem tudom, hogy mennyi, de kétlem hogy brutálisan sok lenne
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
VEB, nem a múlthéten olvastuk, hogy a Barca a legjobban fizető klub? Most meg itt a Margit megelőzi????visca el barca írta:az uefa kiadott egy hivatalos jelentést a klubok fizetéséről. szóval itt megdőlni látszik, hogy mennyire túlfizetettek a játékosaink és hogy nincs pénz igazolásra, meg fair play meg a többi baromság
1. Real Madrid (spanyol) 270 millió euró
2. Manchester United (angol) 263 millió euró
3. Barcelona (spanyol) 248 millió euró
4. Manchester City (angol) 245 millió euró
5. Paris Saint-Germain (francia) 235 millió euró
6. Chelsea (angol) 231 millió euró
7. Bayern München (német) 218 millió euró
8. Arsenal (angol) 199 millió euró
9. Juventus (olasz) 184 millió euró
10. Liverpool (angol) 172 millió euró
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nekem Piatti ugrott be, hogy nem lenne rossz igazolás. A Valencia padját gondolom lecserélné és azért nem rossz kis játékos szerintem. MIndig is bírtam a Crusat/Piatti féle Almeria jatékát. Persze biztos nem fog idejönni, csak bennem merült fel a dolog.
Talált erről bárki is valami hivatalos forrást? NSO-n látom, utána keresgéltem de semmi. Nem ellened szól, de én már semmit nem hiszek el ami NSO-ról származik.visca el barca írta:az uefa kiadott egy hivatalos jelentést a klubok fizetéséről. szóval itt megdőlni látszik, hogy mennyire túlfizetettek a játékosaink és hogy nincs pénz igazolásra, meg fair play meg a többi baromság
- visca el barca
- Presidente del Barça
az uefa kiadott egy hivatalos jelentést a klubok fizetéséről. szóval itt megdőlni látszik, hogy mennyire túlfizetettek a játékosaink és hogy nincs pénz igazolásra, meg fair play meg a többi baromság

Nolito jó igazolásnak lehet. Szerintem jönni is fog. Olyan Mathieu szaga van a dolognak. Érte is kifizették a kért összeget. Most is az lesz. A Celtának biztosan jól fog jönni a pénz, szinte kizárt, hogy ott tudnak maradni az első hatban. Csak jól járhatnak az üzlettel.
- Chino
- Llegenda del Barça
Erxy írta:nem allitolag, tenyleg van kivasarlasia, mint mindenkinek Spanyolorszagban. jelenleg 18, ha hosszabbit akkor 25 millio euro lesz.csababarca írta:állítólag van kivásárlási ára, ami ha igaz,kérhetnek akármennyit, senkit nem érdekel.
de nagyon ugy nez ki nem igazolunk senkit telen.
Szerintem nem lenne elvetendő ötlet egy olyan transzfer, hogy belevesszük az üzletbe Sandrot. Őt tud hasonló poszton játszani, mint Nolito, így a Celtanak is lenne valamilyen opciója a helyére és még játéklehetősége is lenne is. Mert ha érkezik a spanyol Sanndro még ennyi lehetőséget sem fog kapni, főleg, ha Messi visszatér.
A vigoiak pedig fejre is állhatnak, Nolitonak van kivásárlási ára és ha hívnák gondolkodás nélkül jönne.
Az egyetlen akadály ez a pénz limit lehet, de nem hiszem, hogy nem tudtak erről semmit előre és ennek ellenére igazolással kampányoltak.
Summa-summarum szerintem ha meg akarjuk szerezni véghez is visszük, csak nehogy kapjunk még egy büntit, annyit nem ér az egész. Van egy MSN, Arda plusz Munir/Sandro. Az ellenfelek 2/3-a ellen akkor is elégnek kell lenni, ha nincs valaki az MSN-ből.
Forca Barca!!!!
nem allitolag, tenyleg van kivasarlasia, mint mindenkinek Spanyolorszagban. jelenleg 18, ha hosszabbit akkor 25 millio euro lesz.csababarca írta:állítólag van kivásárlási ára, ami ha igaz,kérhetnek akármennyit, senkit nem érdekel.visca el barca írta:sztem meg nolito kapcsán egyszerűen csak arról van szó, hogy a celta nincs rászorulva, hogy eladja és mivel tudják h nekünk nagyon kell, azt mondják, hogy reális ár*3 és vihetjük.
de nagyon ugy nez ki nem igazolunk senkit telen.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
állítólag van kivásárlási ára, ami ha igaz,kérhetnek akármennyit, senkit nem érdekel.visca el barca írta:sztem meg nolito kapcsán egyszerűen csak arról van szó, hogy a celta nincs rászorulva, hogy eladja és mivel tudják h nekünk nagyon kell, azt mondják, hogy reális ár*3 és vihetjük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."