Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkot te nem olvastad a nagy CR. nyilatkozatát, miszerint ő a legjobb!ZBarca írta:Neymarral kapcsolatban egyetértek, sőt még messzebb megyek; szerintem jelenleg ő a világ legjobb játékosa.![]()
Neymar már jóval több, mint tehetség. A világ egyik legjobb válogatottjának és klubcsapatának húzóembere, sőt vezére. Tudom, hogy nem nagyon szimpatizálsz vele, de el kell fogadni, hogy ő már kész játékos, aki rengeteget fejlődhet. Ez a két dolog nem zárja ki egymást.Bob_Marley írta:Jah így értem, szerintem sokat nem kell ebbe belegondolni. Lehet úgy értette ahogy te, hogy Neymar már nem tehetség, vagy csak szimplán hogy a listához még talán Neymar (aki eszembe jut) felírható. Mondjuk szerintem a brazil még bőven a tehetség kategóriához írandó (én azzal se értek egyet hogy a többiek előtt lenne szignifikánsan csak ha elfogultan szemlélem), s az idézeted szerint ő is elismeri.
Nem a felsorolt játékosokon nevettem, hanem azon, h Neymarhoz hozzátette, h "talán". Amikor egyértelmű, h a felsorolt nevek közül messze ő legjobb, és a brazil már nem csak egy tehetség, hanem nálam mindenképp CR felett van, ami a 2015-ös évet illeti. Valamint az is vicces, h 14' májusában még ilyet nyilatkozott róla:Bob_Marley írta: Mondjuk ebben a listában tényleg csak Depay és Odegaard lóg ki, ennyiből tényleg vicces a többivel azért nehéz vitatkozni, mert jó játékos a belga-francia-brazil.
Mondjuk ebben a listában tényleg csak Depay és Odegaard lóg ki, ennyiből tényleg vicces a többivel azért nehéz vitatkozni, mert jó játékos a belga-francia-brazil.Messias2 írta:Ronaldo (Real Madrid): "Five promising players? I will mention Odegaard, Hazard, Depay is a good player too, Pogba, and maybe Neymar." [bt]
Azért tud ő is vicceseket nyilatkozni.![]()
Amúgy ez halál komolyan így van, és ezt nem azért mondom/mondjuk mert barcás vagyok.hank1ee írta:Az a helyzet, hogy jelen pillanatban Neymar jobb játékos, mint cuncimókus, gondolom ezért tette hozzá, hogy talán.
Arra nemigen emlékszem mikor tolt jó meccset Ini balszélsőként, de Neymar a jobboson mindig szenvedett. Pont azt nem tudja kihasználni, ami a legnagyobb fegyvere. Nem tud úgy szélről középre húzni és tenni Ininek, Suareznek a labdákat vagy középről kapura lőni. Olyan mintha Messit tennénk ki bal oldalra. Ráadásul az argentin hiányában most ő az akire leginkább lehet számítani, ha ebben lekorlátozzuk nagyot szívhatunk. Ha mindenáron ki akarjuk tenni Init a balosra még azzal is jobban járnánk, ha Neymar középen lenne, olyan pozícióban ahol a válogatottban szokott lenni.Bob_Marley írta:A PSG rúghatott volna gólt, de maga a védelme nem volt rossz a Realnak, a középpályás védekezésük nem volt megfelelő, de a lehetőségeken rajta voltak a védők. Abszolút megértem, amit mondasz, elmélkedés szinten van ez a dolog, lehet Neymar kevésbé mozog ott jól, de val. pl jobban mint Sandro esetleg Munir. Iniesta meg baloldalt tud jól játszani, felvetés szinten szerintem benne lehet egy ilyen a pakliban, viszont maximálisan igazad van, hogy nem nekünk kell kockáztatni. És a leglogikusabb a Neymar-Suarez-Sandro/Munir hármas elől. Lehetőségekben lehet Neymar-Iniesta is elől Suarez mellett, én ezt csak felvettem és működhet szerintem ha kellő középpályás segítség megvan védekezésben is.
Real meg nem kapott gólt a PSG ellen most, úgyhogy jó volt a védelmük..Bob_Marley írta:Rúgtunk négyet a Bernabeúban, úgyhogy csak működött előre fele.![]()
Rúgtunk négyet a Bernabeúban, úgyhogy csak működött előre fele.palesz77 írta:Támadásban sem működött, Neymar fele olyan hatékony volt, mint a baloson. Lucho hál istennek nem szokta felküldeni a középpályásokat támadóba - kivéve Rafinhát, de ő meg játszott is azt régen -, remélem most sem fog változtatni ezen a jó szokásán.
Igazad van, mert ami beugrik ott védekezésben nem működött, de most "rá vagyunk kényszerülve" és Mascherano-Busquets középpályás erősítéssel meglehetne visszafelé is oldani. Minimális esélyt látok erre, de teljesen nem vetném el, mint előbb is írtam. Iniesta támadósorban az egyik legjobb megoldásunk előre jelenleg.palesz77 írta:Ha mondasz nekem egy meccset, ahol ez jól működött, és nem kellett a második félidőre váltani, hogy Neymar visszakerülhessen a balosra, akkor megemelem a kalapom..Bob_Marley írta:Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog.
Ini meg kb 4 éve volt legutoljára jó bal szélen, az az idő már elmúlt. Maradjon ő csak hátrébb kicsit..
Ha mondasz nekem egy meccset, ahol ez jól működött, és nem kellett a második félidőre váltani, hogy Neymar visszakerülhessen a balosra, akkor megemelem a kalapom..Bob_Marley írta:Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog.
Játszottunk már így szóval nem lenne új keletű és működött is a dolog. Iniesta egyáltalán nem rossz bal támadóból indulva sem és jobb is lehet mint akár Munir akár Sandro. Neymar jobboldalon szerepeltetését meg sokkal inkább a védekezés miatt lenne aggasztó mintsem támadás. Szerintem sem ez lesz, sokkal inkább Roberto fog megint belépni jobb oldalra vagy pedig Munir/Sandro elől, de mint lehetőség én nem vetném ezt el.Chino írta:
Neymart nem szabad áttenni a jobbosra. Szinte az összes játék tőle indul vagy rajta folyik keresztül, ezt pedig akkor lehet igazán kihasználni, ha a posztján játszik. Ha Messi lenne, akkor még beleférne ilyen megoldás, de ezzel lekorlátozódik a brazil játéka, amit nem szabad hagyni.
Többször bebizonyosodott, hogy Iniesta-t balszélsőként használni rossz megoldás, ahogy az is ha Neymart a jobb szélre tesszük. Egy Real ellen ez a kettő együtt biztos kudarc.
Benzemat meg hagyd békén légyszíves. Ő egy ártatlan bárány, minden a sajtó koholmánya.
Túltárgyaltuk, szerintem kárörvendő volt főleg smileyk miatt gondoltam ezt.csababarca írta: Az egész ember egy provokáció, szóval bőven belefér ennyi kis gúnyolódás.
Ettől függetlenül a sportteljesítménye előtt kalapot emelek, de ennyi.
.
Az egész ember egy provokáció, szóval bőven belefér ennyi kis gúnyolódás.Bob_Marley írta: Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Neymart nem szabad áttenni a jobbosra. Szinte az összes játék tőle indul vagy rajta folyik keresztül, ezt pedig akkor lehet igazán kihasználni, ha a posztján játszik. Ha Messi lenne, akkor még beleférne ilyen megoldás, de ezzel lekorlátozódik a brazil játéka, amit nem szabad hagyni.Bob_Marley írta:Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Ezt meg pont S.Agüeroval megbeszéltük és igaza volt ebben neki is, Iniesta nem fog átmenni jobboldalra bár én láttam volna ebben fantáziát, de meggyőzött. Viszont a baloldalra átmehet és Neymar jobbra ez mindig benne van a pakliban, de ezt is végül elvetettük mint opciót, aztán kiderül. Pont a Rm ellen már játszottunk így, hogy Ini volt baloldalon a brazil jobbon, de nem Luchovval ez igaz.Chino írta:....
Benzemanak minden ügye van ezek szerint..... szépen hazafogja magát vágni és főleg EB előtt nem sokkal gyönyörű, hogy ilyen belső balhékba keveredik bele......
remélem a klasszikuson is hozza ezt a bomba formáját
Rossz formában van, de szerintem provokatív ezen gúnyolódni.
Ezt meg pont S.Agüeroval megbeszéltük és igaza volt ebben neki is, Iniesta nem fog átmenni jobboldalra bár én láttam volna ebben fantáziát, de meggyőzött. Viszont a baloldalra átmehet és Neymar jobbra ez mindig benne van a pakliban, de ezt is végül elvetettük mint opciót, aztán kiderül. Pont a Rm ellen már játszottunk így, hogy Ini volt baloldalon a brazil jobbon, de nem Luchovval ez igaz.Chino írta:....
Iniestat nincs értelme kitenni szélre, halott ügy, főleg a jobb oldalon. Akkor már inkább SR legyen a szélső, ha nem játszatja LE Munirt. A bal oldalon sem túl fényes Ini, de akkor Neymarnak be kell menni középre, ami még nem is olyan nagy gond, de Suareznek akkor hol a helye. Ha Munir nem játszik egyértelműen kétcsatáros játék kell. 4-4-2 vagy 4-3-1-2 közül az egyik. Mondjuk az eddigi 4-3-3-at szerintem Robival jobbhátvédben kellene megoldani. Alvesnek már az az erénye is elveszett, hogy Messivel játsszon együtt, a gyorsasága is megkopott plusz nagy fegyelmezettségre is szükség lenne.Bob_Marley írta: Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszott
Szerintem is hasonló várható a RM ellen is, Munirékat nem "meri" betenni és ezért sem volt akkora pihentetés tegnap, mert össze kell szoktatni a mozgásokat hiszen Roberto nem szélső játékos, ahhoz nem elég gyors hogy valóban szélsőt tudjon betölteni.
Benzema meg jól nyomja, zsarolás, közúti kihágás, drog csempészés.....Nyilván egyelőre mindent vizsgálnak, de ez így elég szép kis lajstrom rövid időn belül.