Bob_Marley írta:A PSG rúghatott volna gólt, de maga a védelme nem volt rossz a Realnak, a középpályás védekezésük nem volt megfelelő, de a lehetőségeken rajta voltak a védők. Abszolút megértem, amit mondasz, elmélkedés szinten van ez a dolog, lehet Neymar kevésbé mozog ott jól, de val. pl jobban mint Sandro esetleg Munir. Iniesta meg baloldalt tud jól játszani, felvetés szinten szerintem benne lehet egy ilyen a pakliban, viszont maximálisan igazad van, hogy nem nekünk kell kockáztatni. És a leglogikusabb a Neymar-Suarez-Sandro/Munir hármas elől. Lehetőségekben lehet Neymar-Iniesta is elől Suarez mellett, én ezt csak felvettem és működhet szerintem ha kellő középpályás segítség megvan védekezésben is.
Arra nemigen emlékszem mikor tolt jó meccset Ini balszélsőként, de Neymar a jobboson mindig szenvedett. Pont azt nem tudja kihasználni, ami a legnagyobb fegyvere. Nem tud úgy szélről középre húzni és tenni Ininek, Suareznek a labdákat vagy középről kapura lőni. Olyan mintha Messit tennénk ki bal oldalra. Ráadásul az argentin hiányában most ő az akire leginkább lehet számítani, ha ebben lekorlátozzuk nagyot szívhatunk. Ha mindenáron ki akarjuk tenni Init a balosra még azzal is jobban járnánk, ha Neymar középen lenne, olyan pozícióban ahol a válogatottban szokott lenni.
Ugyanakkor először még a Villarrealon kellene túl lenni, mert nem lesz sétagalopp az 100%, ráadásul azt sem tudni ki sérül majd le holnap vagy Rakitic vissza térhet-e a Klassszikusra.