Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Közben az előbb Busi majdnem lőtt egy góltMR. TROMORT777 írta:Klub szempontból persze rosszul jön, de mivel ilyen tömött a naptár nagyon kevés ideje van a válogatottaknak is együtt készülni. Lassan itt az EB, kellenek ezek a hakni meccsek sajnos. Szép és jó a klub foci, de nem minden arról szól. Ezt el kell fogadni.MessiNeymarSuarez írta:Szegény Tiago le is sérült...
Kellenek is ezek a hokimeccsek, az amúgy is fizikálisan teljesen kicsavart játékosoknak....
Costa meg bárcsak választotta volna a brazíl válogatottat. Kicsit vicces, hogy egy ilyen csapatban nem ő van kifütyülve.
Szerk: Igaz!
Klub szempontból persze rosszul jön, de mivel ilyen tömött a naptár nagyon kevés ideje van a válogatottaknak is együtt készülni. Lassan itt az EB, kellenek ezek a hakni meccsek sajnos. Szép és jó a klub foci, de nem minden arról szól. Ezt el kell fogadni.MessiNeymarSuarez írta:Szegény Tiago le is sérült...
Kellenek is ezek a hokimeccsek, az amúgy is fizikálisan teljesen kicsavart játékosoknak....
Pont most akartam én is ezt kérdezni, hogy mi volt, aki látta? Az eddig szenvedő Valencia (hét közben a Gent ellen kaptak ki) rúg ötöt a Balaídosban? Mustafi is betalált, hozni kell.Alcantara írta:A Celta úgy látom csak nekünk tartogatott félelmetes formát.
A Valencia lemosta őket Vigóban.
Valóban érdekes megfigyelni, most hogy hallgatnak ezek a személyek.Nero. írta:Amúgy kik voltak azok akik a múltkor még madridistának neveztek, mert szerintem nem fúj nekik a bíró? A büntetők körül ment a vita. Már most kaptunk annyit idén, mint a tavalyi szezonban összesen.
A Madriddal most nem foglalkoznék, de ha már büntető, akkor több színtiszta, elnézhetetlen büntetőt nem kapunk meg, mint ahányat egyáltalán befújnak...Nero. írta:Amúgy kik voltak azok akik a múltkor még madridistának neveztek, mert szerintem nem fúj nekik a bíró? A büntetők körül ment a vita. Már most kaptunk annyit idén, mint a tavalyi szezonban összesen.
Találd meg az üres területet.visca el barca írta:griezmann gólját elnézve milyen egyszerű ez a focifuss gyorsabban mint az ellenél és lődd be
Nem eltűnt, csak az Atleticoban ott ahol én mondtam most a Tiago-Gabi kettős játszik, és mivel ők egyáltalán nem tudnak szélen játszani, ezért Koke kerül oda. De a poszt megvan attól még ugyanúgy, csak nem ő tölti be - mondjuk lehet nem olyan néven, funkció marad attól még, csak "modernizálva" van.Bob_Marley írta:ezért írtam, hogy a felállások miatt és a játék felfogások miatt az irányítói szerepkör eltűnik.
Bob_Marley írta:most draftolok, 200 a pulzusom.
Irgalmatlanul várom az EB-t.kristop írta:griezmannaz a sebesség, ahogy elindult, atyaég.