Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amennyire még mindig jó Iniesta a nem szorosan védekező ellenfelek ellen, annyira problematikus pont a buszoztatók ellen. Ha ilyenkor a helyén mondjuk Pogba játszana, a védekezők megnézhetnék magukat.palesz77 írta:Gondolom még senki nem unja őket, és lelkesen meg is nézitek mindig, ezért újabb videót dobok be a topicba..
Andres Iniesta | Passes - Assists
Parádés ez az ember..
Akkor nem vagyok tök hülye, totál az volt bennem, hogy volt még egy olyan passza, ami a Xavinak adottra emlékeztetett az 5-0-nál, de nem ugrott be. Köszi, hogy szóltál, javítottam is. Remélem több nem maradt ki..fcb4ever írta:Ritkán szoktam hozzászólni, de most bökte a csőröm, hogy kimaradt az egyik kedvencem
6. gólpassz
Ritkán szoktam hozzászólni, de most bökte a csőröm, hogy kimaradt az egyik kedvencempalesz77 írta:És akkor egy kis videó dömping, Ini vs Real: [md[/i]]
Igazából szerintem nem mondható el az, hogy ő ne lett volna húzóember, a Pep féle csapatot a Xavi-Ini-Messi hármas húzta, még ha a számok nem is ezt mutatják feltétlen. Bármelyikük kiválása már komoly érvágás lett volna, sokkal kevesebb sikerrel. Az én szememben legalábbis nincs kevesebb érdeme egyiküknél sem a csapat sikereiben. De ha jól rémlik akkor a 2012-es EB-n ő volt a spanyolok húzóembere - és az EB legjobb játékosa -, szóval ilyen szinten van rá példa is végülis, hogy képes egy győztes csapat első embere lenni..recrea írta:Arra kiváncsi lettem volna, h mit tud egy Messi/Xavi/Neymar nélküli Barcában, vállára tudta volna venni az egész csapatot, mert jórészt ezt megtették helyette.
Nekem a legjobb középpályás!raffa írta:Ismét bizonyította miért Ő a világ egyik ha nem a legjobb középpályása!!!! Fantasztikusan játszott!Ha pedig gólt lő.... na akkor nem aprózza el
Messias2 írta:Iniesta played on Saturday against Madrid with a small calf muscle injury he had picked up with ESP. Player decided to take the risk. [md]
Hosszú évek óta elit, 1v1-ben, passzolásban nagyon magas szint, varázslatos játékos valóban. Arra kiváncsi lettem volna, h mit tud egy Messi/Xavi/Neymar nélküli Barcában, vállára tudta volna venni az egész csapatot, mert jórészt ezt megtették helyette.raffa írta:Ismét bizonyította miért Ő a világ egyik ha nem a legjobb középpályása!!!! Fantasztikusan játszott!Ha pedig gólt lő.... na akkor nem aprózza el
Lehet, h elhamarkodott volt a kijelentésem, de szerintem emberek számát tekintve megvagyunk. A minőséggel volt itt a gond, de mostanra láhatjuk, h Ini és SR is meg tudott újulni. Egyikről se gondoltam volna a szezon előtt, h ilyen teljesítményt tudnak futni. Éa akkor jön még Arda, akiben én nagyon bízom. Válogatottban nagyon megy neki, én gazdag ember Rakiticaként tekintek rá. Rafinha igaz, h most sérült, de nekem ő is bizonyított, h ott a helye a csapatban. És akkor még meg sem említettem a fiatalabb játékosokat (Samper, Halilovic), akiket remélhetőleg nem herdálunk el.Bob_Marley írta: Jó formában van pár ember, de elment a bajnokság 1/3-a.Esetleg évvégén lehet leszűrni és te is írod, hogy sérülés is volt már stb. Robertonak is pl ez szerintem hatalmas ugrás és nem fogja ezt bírni. Arda-t meg még nem is láttuk játszani. Több sebből vérzik nálam az a kijelentés, hogy nem kell igazolni, mert nincs hozzá megfelelő információnk hogy ezt eldöntsük. Hozzáteszem én se feltétlenül igazolnék, mert Pogba drága és a másik "emberem" pedig nem akar eljönni a Ticoból.
Jó formában van pár ember, de elment a bajnokság 1/3-a.Messias2 írta:Valóban, őt ki is felejtettem. Mondjuk talán ő van a leggyengébb formában a felsorolt nevek közül. Remélem, idővel SR kiszorítja a kezdőből.Chino írta:
Rakitic?
Na, tehát van 6 emberünk 3db posztra, és ebből a 6-ból mininum 4 nagyon jó formában van. Nem hiszem, h szükség van bárkire is nyáron.
Valóban, őt ki is felejtettem. Mondjuk talán ő van a leggyengébb formában a felsorolt nevek közül. Remélem, idővel SR kiszorítja a kezdőből.Chino írta:
Rakitic?
Rakitic?Messias2 írta:Az a helyzet, h ez a meccs meggyőzött, h nyáron nincs szükségünk Verrattikra, Kokékra, Gundoganokra, Coutinhokra.palesz77 írta:Ini vs Real Madrid
Van nekünk egy kiváló Inink, bombaformában lévő Busink, mentális gátjait leküzdő Robink, egy harcias Ardánk. Most sérült, de addig jól futbalozó Rafinhánk.
Az a helyzet, h ez a meccs meggyőzött, h nyáron nincs szükségünk Verrattikra, Kokékra, Gundoganokra, Coutinhokra.palesz77 írta:Ini vs Real Madrid
Félelmetes ez a videó, ezzel a zenével meg főleg.palesz77 írta:Ini vs Real Madrid