Na, először kezdem ezzel, a gólok keresése közben találtam. A La Liga hivatalos youtube csatornája
csinált róla egy videót, parádés..
recrea írta:Arra kiváncsi lettem volna, h mit tud egy Messi/Xavi/Neymar nélküli Barcában, vállára tudta volna venni az egész csapatot, mert jórészt ezt megtették helyette.
Igazából szerintem nem mondható el az, hogy ő ne lett volna húzóember, a Pep féle csapatot a Xavi-Ini-Messi hármas húzta, még ha a számok nem is ezt mutatják feltétlen. Bármelyikük kiválása már komoly érvágás lett volna, sokkal kevesebb sikerrel. Az én szememben legalábbis nincs kevesebb érdeme egyiküknél sem a csapat sikereiben. De ha jól rémlik akkor a 2012-es EB-n ő volt a spanyolok húzóembere - és az EB legjobb játékosa -, szóval ilyen szinten van rá példa is végülis, hogy képes egy győztes csapat első embere lenni..
raffa írta:Ismét bizonyította miért Ő a világ egyik ha nem a legjobb középpályása!!!! Fantasztikusan játszott!

Ha pedig gólt lő.... na akkor nem aprózza el

Nekem a legjobb középpályás!

Imádom az embert, örülök, hogy idén még megvillantja, hogy mit is tud valójában. És akkor egy kis videó dömping, Ini vs Real:
1. gól,
2. gól,
3. gól,
1. gólpassz,
2.gólpassz,
3. gólpassz,
4. gólpassz,
5. gólpassz. szerk.:
kimaradt gólpassz Éreztem, hogy egyet kihagyok, köszi a javítást fcb4ever!
Azt hiszem ennyi van "csak", hát egy csúnya nincs köztük..

Még a 4. gólpassz a legszimplább - de még ott is egy leheletfinom mozdulattal megforgatja Carvajalt -, viszont a többi egyenesen zseniális, mindegyik. Kincs ez az ember, amilyen könnyedén csinálja a mozdulatait, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a földön.
Messias2 írta:Iniesta played on Saturday against Madrid with a small calf muscle injury he had picked up with ESP. Player decided to take the risk. [md]