Chino írta:Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos.
Nyilván nem fedi ez le a teljesítményét, de
itt egy friss videó róla, rengeteg gólja van benne. Önbizalma visszatért úgy látszik, sérült se volt már jó ideje hosszútávon - gondolom Milannál anno valamit igen elcsesztek nála, aztán ki lett "javítva". Számai is elég rendben vannak, és olvastam olyat már róla - valami külföldi cikk -, hogy ismét csúcsformában játszik.
Szerintem is egy jó opció lenne, az a jó benne, mint Lavezziben, mindenhol tud játszani elől. De Lucho elméletileg nem tart rá igényt emlékeim szerint, szóval csak képzelgés marad ez a dolog. Pedig nem elvetendő ötlet szerintem.
Nero. írta:Minden Nolito mellett szól.
Szerintem ő a jobboldalon visszaesne a saját csúcsformájához képest, ami nem előny, de aztán lehet tévedek. Plusz az ára nem mellette szól, az meg a vezetőségnek elég fontos..
Chino írta:Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.
Ezzel meg egyetértek, csak ez fikció ugye, mert itt nem fog rendszeres lehetőséget kapni középen úgyse - legalábbis remélem nem sérül le Luis.