Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak ebben az esetben nem hoznám, amúgy kéne még ilyen stílusú játékos a keretbe Busin kívül. Ha nem Samper, akkor nálam egyértelműen az olasz. Mielőtt valaki belekötne, nyilván Verratti szintekkel jobb Serginél jelenleg, de a mi kutyánk kölykének kell előbb lehetőséget adni..Messias2 írta:PSG midfielder Marco Verratti (23) thinks he could join Barcelona in case PSG signs Juvnetus player Pogba. Doesn't want to move to EPL. [md]
Palesznak speciálba.![]()
Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már őt se igazolnám le feltétlen nyáron.
...
esetleg Samperrel többet számol Lucho.
Pont ez jutott eszembe tegnap. Suarez cseréjének jó lenne. Kisebb csapatok ellen rúghat gólokat, a nagyobbak ellen meg jön Suarez. Időhúzó cserének is kiváló lenne, hiszen ha pályára lép, garantáltan 4-5 percet ellop színészkedéssel, nyavalygással.recrea írta:Jöhetne CR, ha pihentetni kell valakit a hármas közül....
Lavezzinek nagy előnye a nemzetközi tapasztalat mellett, hogy képes mindegyik oldalon játszani. Munir meg legutóbb is bizonyította, hogy a baloson meghal a játéka.. Nyilván ha Ardáék jönnek, akkor ez megoldódhatna, de Lucho nem hinném, hogy velük szeretné letudni Neymar helyettesítését. Bár arra ott lehetne Sandro, szerintem ma meg is nézhetjük, hogy mit alkot azon a poszton a Messi-Suárez duóval.Chino írta:Csak éppen akik eddig fel lettek hozva mint lehetséges alternatívák, azok közül egy sem lenne jobb opció mint például Munir. Pato volt az egyetlen, bár azt hiszem, hogy róla nem is kölcsönként írtak.
Hát, nálunk szerintem Nolito jobb lenne..Samper írta:Nolitonál jobb.
Nolitonál jobb.recrea írta:Jöhetne CR, ha pihentetni kell valakit a hármas közül....
Ők négyen valóban mehetnek, de Douglas helyett már itt van Vidal, Adriano helyett mehet a baloson Mathieu és Grimaldo (vagy Vermaelen), szélsőhátvédet igazolni most teljesen felesleges lenne. Előre kell egy csere, aki pótolja Sandrót és Munirt, a hírek alapján pedig ez akkor okosan, kölcsönvétellel lesz megoldva, ami szerintem jó is.noname írta:Nagyjából abból indult a dolog h most van 3-4 játékosunk, akit tényleg el kell küldeni, mert már nem jók vagy nem válnak be: Adriano, Douglas(ő még él?), Munir, Sandro, szóba jött még Bartra, aki továbbra se bizonyít eleget és akkor ezen felbuzdulva, előjöttek azok is, akik el akarják küldeni Mathieu mert csúnya feje van és Mascheranot mert...fogalmam sincs hirtelen h miért.
Na ez mondjuk pont nem igaz, Bale esst ota rakja ki rendesen a partvonalon tulra a tamadokat, es a fejparbajokat is olyan szamban nyeri, mint Matyi - sot, lehet jobb is benne. Amugy en se hiszem mar sajna, hogy levetkozi ezeket a bizonytalansagait, pedig nagyon komalom a sracot. Pedig az alap meglenne benne, csak nyomatni kellett volna.. Na mindegy, ez mar leragott csont, abba viszont szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy igazolunk majd vedot a nyaron.noname írta: Nem erősebb, nem fejel jobban, mint pár éve ... Nem véletlen h inkább Mathieu-re szavaz LE, ő legalább erős és garancia h a fejpárbajokat megnyeri.
Azért mert egyszerűen egy olyan csapat ellen akik letámadnak rendre hibázik, és ez nem megfelelő ahhoz, hogy elsőszámú védője legyen, én csak úgy adnám el, érkezne helyette egy klasszis védő + Laporte és akkor karöltve mehetne el matyival.Subinho írta:Nem értem miért kéne Bartrát eladni? Én inkább Matyikától válnék meg, Barthának meg több időt adnék.
Igazolás nem nagyon kell, mert ne felejtsük el, januártól Vidal, Arda... de a Munir, Sandro páros helyett vki tényleg kéne... Patónak örülnék, az ő játéka tetszett anno, de nemtom milyen most, meg ha jól emlékszem eléggé sérülékeny volt. Nolito emiatt kézenfekvőbb megoldás lenne....
Nyilván nem fedi ez le a teljesítményét, de itt egy friss videó róla, rengeteg gólja van benne. Önbizalma visszatért úgy látszik, sérült se volt már jó ideje hosszútávon - gondolom Milannál anno valamit igen elcsesztek nála, aztán ki lett "javítva". Számai is elég rendben vannak, és olvastam olyat már róla - valami külföldi cikk -, hogy ismét csúcsformában játszik.Chino írta:Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos.
Szerintem ő a jobboldalon visszaesne a saját csúcsformájához képest, ami nem előny, de aztán lehet tévedek. Plusz az ára nem mellette szól, az meg a vezetőségnek elég fontos..Nero. írta:Minden Nolito mellett szól.
Ezzel meg egyetértek, csak ez fikció ugye, mert itt nem fog rendszeres lehetőséget kapni középen úgyse - legalábbis remélem nem sérül le Luis.Chino írta:Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.
Kölcsönben szerintem okés, hasonlóan, mint a Real-ban volt Csikárító.Messias2 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]
Reménykedhetnek a Pato fanok. Én ugyanakkora marhaságnak tartanám a leigazolását,mint az eddig felmerült nevek.