Normandia írta:
Hullámvölgyek minden csapat életében előfordulnak még a "nagy" csapatoknál is. A kérdés mindig az, hogy ezeket milyen eredményekkel zárjuk. Mennyi lesz a döntetlen, netalán vereség. Olyan nincs, hogy mindig minden meccset nyerjünk. Vannak időszakok, amikor mind1 kivel játszunk, nyerünk. Most is volt ősszel egy ilyen periódusunk és szerencsénkre a riválisok ellen ment jól. Most jelenleg egy hullámvölgybe vagyunk, de szerintem még ezek az eredmények beleférnek. A vereségekkel lennénk nagyobb bajban.
LE magára válalta a felelősséget a döntetlenért a cserék miatt. Igaz, szerinte nem született reális eredmény.

Én nem a hullámvölgyekről beszélek, mint ami nekünk év elején volt, hanem arról a mentális defektről, amit egy bajnoki címre hajtó csapat nem nagyon engedhet meg magának. Itt nem olyan meccsekről van szó, hogy nem tudtunk betalálni 200 helyzetből vagy az ellenfél jobb napot fogott ki és jobban játszott. Itt szimplán arról van szó, hogy elhittük, hogy győztünk és teret engedtünk az ellenfélnek, elszórtuk a labdáikat, nem zártunk vissza úgy ahogy kellene. A Valencia ellen idegenben még csak-csak rá lehet fogni, hogy kemény terep, de ez ellen a Depor ellen hazai pályán 2-0-ról... szégyen kategória.

És mondjuk engem pont nem érdekel (na jó azért nem szomorkodom miatta), hogy a Real 4 vagy 5 pontra van tőlünk, amikor az Atletico Madrid pontegyenlőséggel áll mellettünk. Nem kell olyan régre visszamenni, amikor a két csapat féltávnál egyenlő pontszámmal állt, a Real Madrid előtt egy fordulónyi előnnyel és mindenki legyintett, hogy a Real az igazi ellenfél az Atletico úgyis kipukkan... aha