Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob többet kellene innodBob_Marley írta:A meccset félig illuminált állapotban tekintettem meg, de nagyon örülök hogy nyertünk. És az utolsó gólnál még egy káromkodás is kicsúszott a számon, ennél nagyobb dicséretet Neymar nem is kaphatna.Ami szép az szép, ittasan elvész a racionális gondolkozásom.
ui: Nem minket vagy a Realt vagy az Atleticot segítik a bírók. Egész egyszerűen mint az időjárás olyan a játékvezetés.
Szerinten ez még nincs eldöntve. Függ attól is hogyan alakul a sorsunk a kupában és a BLben.visca el barca írta:tudja vki mikor pótoljuk a 7végén elmaradó meccsünket?
ezt mondtam én is egyből a meccs után. és nem az első eset, hogy így benézi a lesre állítást.zsoltfree írta:A sport 1 harmadik félidőben megnéztem a 2 bekapott gólunkat még egyszer. Hát az elsőnél Matyink csúnyán ment a másik irányba, a másodiknál pedig fent nyaralt valamiért. Remélem valami csoda folytán eladjuk télen, de kétlem:(
Szerintem olyan nincs, hogy egy meccsen nagyon jól játszunk, aztán meg semmi. Itt valószínűleg, már mindenki a klub világbajnokságra készült. De majd kiderül mi lesz.Bob_Marley írta:Bosszantó a pontvesztés de lejjebb jól írta valaki, hogy talán mentálisan fáradtak el a srácok. Én a Valencia ellen is ezt éreztem, mert az utolsó passzok, lövéseknél voltak rossz döntések. Rengeteg példát fellehet hozni, mikor ezt okosba lehozzuk, most a végére összedőlt a dolog, de ezért nagyon nehéz a bajnokságot megnyerni, mert rohadt hosszú és be kell osztani az erőt. Van ilyen, de tovább kell lépni.
Én nem a hullámvölgyekről beszélek, mint ami nekünk év elején volt, hanem arról a mentális defektről, amit egy bajnoki címre hajtó csapat nem nagyon engedhet meg magának. Itt nem olyan meccsekről van szó, hogy nem tudtunk betalálni 200 helyzetből vagy az ellenfél jobb napot fogott ki és jobban játszott. Itt szimplán arról van szó, hogy elhittük, hogy győztünk és teret engedtünk az ellenfélnek, elszórtuk a labdáikat, nem zártunk vissza úgy ahogy kellene. A Valencia ellen idegenben még csak-csak rá lehet fogni, hogy kemény terep, de ez ellen a Depor ellen hazai pályán 2-0-ról... szégyen kategória.Normandia írta: Hullámvölgyek minden csapat életében előfordulnak még a "nagy" csapatoknál is. A kérdés mindig az, hogy ezeket milyen eredményekkel zárjuk. Mennyi lesz a döntetlen, netalán vereség. Olyan nincs, hogy mindig minden meccset nyerjünk. Vannak időszakok, amikor mind1 kivel játszunk, nyerünk. Most is volt ősszel egy ilyen periódusunk és szerencsénkre a riválisok ellen ment jól. Most jelenleg egy hullámvölgybe vagyunk, de szerintem még ezek az eredmények beleférnek. A vereségekkel lennénk nagyobb bajban.
LE magára válalta a felelősséget a döntetlenért a cserék miatt. Igaz, szerinte nem született reális eredmény.