Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz,hogy nem nagyon hagyta érvényesülni.Én csak azt akartam mondani,h hát ha egyszer Larson nem tud játszani,akkor nem kell naon elkeseredni,GYula gyorsaságával és azzal,h Eto-val különösen jól megértik egymást,azzal korrigálhatjuk Henke hiányát!Eto meg újra játszat középen!A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárol
A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárolZonaBarca írta:Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.![]()
Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.
Nem biztos, azt így nem lehet tudni, két teljesen más típusu játékos. Amugy sztem a Milán ellen Etoo kezdjen szélen-a gyorsasága miatt, Henke kozépen-mivel ott kell a fejjátéka.Attya írta:Azért Eto'o sztem jobb játékos!!! Ha 1 idősek lennének akkor se lenne Samu a cseréje!!!
ha nem, és tényleg elmegy, akkor max jövőre a helsinborgnak szurkolunk...Silvanus írta:Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!
Húúú az tényleg durva lenne.Silvanus írta:Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...
Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!
Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...redlions írta:Az öreg megint nagyot gürizett! Egyre jobban sajnálom, hogy hamarosan elmegy...Napról-napra kevesebbet láthatjuk ezt a kiváló játékost...