Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az igaz,hogy nem nagyon hagyta érvényesülni.Én csak azt akartam mondani,h hát ha egyszer Larson nem tud játszani,akkor nem kell naon elkeseredni,GYula gyorsaságával és azzal,h Eto-val különösen jól megértik egymást,azzal korrigálhatjuk Henke hiányát!Eto meg újra játszat középen!A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárol
A Villám Gyulát tavaly Kaladze simán letakarította a pályárolZonaBarca írta:Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.![]()
Én azért megnézném,hogy Villám Gyula hogy őrjít meg néhány korosodó vénember védőt!!S T U P I D S H A R K írta:Remélem játszhat mert ha nem, nem igazán lesz olyan a csatársor mintha játszana.
Nem biztos, azt így nem lehet tudni, két teljesen más típusu játékos. Amugy sztem a Milán ellen Etoo kezdjen szélen-a gyorsasága miatt, Henke kozépen-mivel ott kell a fejjátéka.Attya írta:Azért Eto'o sztem jobb játékos!!! Ha 1 idősek lennének akkor se lenne Samu a cseréje!!!
ha nem, és tényleg elmegy, akkor max jövőre a helsinborgnak szurkolunk...Silvanus írta:Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!
Húúú az tényleg durva lenne.Silvanus írta:Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...
Ha van igazság a földön, akkor még az idén megajándékozza a sors Larssont egy BL győzelemmel!!!
Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de: IGEN! Én is egyre jobban sajnálom, hogy elmegy! Még 1 évet maradhatna, mert ha így játszik, akkor nagy hasznára lenne a csapatnak, még így, 35 évesen is...redlions írta:Az öreg megint nagyot gürizett! Egyre jobban sajnálom, hogy hamarosan elmegy...Napról-napra kevesebbet láthatjuk ezt a kiváló játékost...