Munirt mindenképp középen kéne próbálni, ha már az eddigi legjobb meccsét ott hozta. Amúgy a Vidal/Arda szélsőpáros nem rossz, csak túl jóhoz vagyunk szokva.
Az Espanyol meccsen pl Vidal látványosan nem akart küzdeni a tahók ellen. Értelme se lett volna, csak sérülés lehetett az eredménye. Vidal se lesz sztem rossz szélső. Az MSN jelenleg annyira erős, hogy bárkit cserélünk ki bármelyik poszton, mindegyik jelentős visszaesés.
TS-SR-Verma-Pique-Alves-Busquets-Arda-Ini-Vidal-Munir-Neymar
Ez lenne sztem az ideális felállás. Ha LE mindenképp Mathieut akarja balra, akkor meg Arda-SR kezdő, Ini később felpörgetni a népet.
Ideje lenne gyakrabban kihasználni Iniestát, mint csere, hiszen gondolom még emlékeznek rá h Rijkaard alatt ő volt a csodacsere. Volt h 30 meccset játszott, mindet csereként és amikor bejött, fáradó ellenfél ellen, mindig hatalmas lökést adott. Sztem erre most is képes. Így pedig h van 3 kp- aki képes ledarálni fizikailag az ellenfeleinket: Arda-SR-Rakitic, kimondottan jó módszer lenne. Meccs elején, amikor az ellen frissebb, akkor számít h ők jobban védekeznek, mint Ini, meccs végén pedig jöhet a kapitány szétszedni őket. Főleg egyenes kieséses, idegenbeli meccseken szeretném látni ezt a taktikát.