Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.19. 16:54:26

Gareth Tello írta:
Nero. írta:MATS,- Alves - Piqué - Mascherano - Roberto, - Busquets - Iniesta - Rakitic - Arda - Munir - Neymar. Szerintem ez a lehető legjobb.
Ez nekem is tetszene (talán csak egy Mascherano-Vermaelen változtatással), de nem igazán hiszek benne, hogy Lucho berakja majd Munirt. Nagyobb esélyt látok arra, hogy Aleix lesz jobbszélső, Arda a balszélső, Neymar pedig amolyan középcsatár-hamis kilences közötti szerepkörben játszhat majd, nyilván szabad kezet kapva.
Szerintem Matyi biztos kezdő lesz, amellett Messire is jó esély van. Komoly meccs lesz kétlem, hogy az MSN-ből csak Neymart játszatná. Messi-Neymar-Munirt tudok inkább elképzelni. Gólt mindenképp kell szerezni.
Az is elképzelhető, hogy 4-4-2-ben küldi fel őket. Kár, hogy nem igazán lehet kísérletezgetni, de akár egy ékkel is meg lehetne próbálkozni Munir személyében. Bárr lehet megennék a védők.

A legvalószínűbb szerintem: MaTS-Alves-Piqué-Masch-Matyi-Busi-Rakitic/Arda -Ini- Messi-Neymar-Munir 4-4-3-ban. Egy 1-1-el vagy 2-2-vel bőven kiegyeznék.

Elég furcsa érzésem van, de annyira nem lennék letörve, ha kiesnénk. Mind a bajnokságban, mind a Bl-ben komoly meccsek jönnek, és ha itt továbbmegyünk, akkor mindenképp nehéz ellenfél jön. Ha olyan sorsolásunk lenne a bajnokságban és a BL-ben, mint a Real-nak, akkor más lenne a helyzet, de heti két meccses ritmusban nem fogjuk bírni. Pihentetni sem nagyon lehet.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.19. 14:12:46

Nero. írta:MATS,- Alves - Piqué - Mascherano - Roberto, - Busquets - Iniesta - Rakitic - Arda - Munir - Neymar. Szerintem ez a lehető legjobb.
Ez nekem is tetszene (talán csak egy Mascherano-Vermaelen változtatással), de nem igazán hiszek benne, hogy Lucho berakja majd Munirt. Nagyobb esélyt látok arra, hogy Aleix lesz jobbszélső, Arda a balszélső, Neymar pedig amolyan középcsatár-hamis kilences közötti szerepkörben játszhat majd, nyilván szabad kezet kapva.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.19. 14:04:01

MATS,- Alves - Piqué - Mascherano - Roberto, - Busquets - Iniesta - Rakitic - Arda - Munir - Neymar. Szerintem ez a lehető legjobb.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.19. 13:32:43

palesz77 írta:Messi, who has thigh muscle discomfort, didn't train with the team today. He'll not play against Athletic tomorrow out of precaution. [md]

Na hát ez így vicces lesz, remélem azért nem az msN fog összeállni, hanem valami olyasmi lesz, mint a múltkori kupameccsen Suárez kiesésénél, csak most Messi helyett mondjuk Arda vagy Vidal tolja a szélen. Esetleg ha Munirt nem akarja kezdőbe rakni Lucho, akkor Arda és Vidal is játsszon, aztán vagy a török, vagy Neymar megy előre középre, a másik meg baloldalra. SR meg kezdjen csak balbekként, nem akarom Matyi szenvedését nézni megint ott, a Szuperkupa meccsen elég volt az a 2 gól amit róla kaptunk, nem kell tőle még több baki a Bilbao ellen.. :D
Barcelona have been given a major boost after a scan confirmed that Lionel Messi didn’t suffer an injury during the victory over Athletic Bilbao on Sunday. [Squawka] Teljes cikk

Amúgy én is SR-t támogatom bhv-ként.
Sergi Roberto as left back vs Athletic:
34 ball touches
30 passes
97% pass accuracy
1 chance created
3 interceptions
1 tackle
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.19. 13:20:14

A szuperkupa meccs elött és most is azt mondom; egy döntetelen már jó lenne idegenben. Suarez, Messi és Alba nélkül ez szép lesz.

Hol a fenébe van már Nolito? :evil:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.19. 12:37:57

Messi, who has thigh muscle discomfort, didn't train with the team today. He'll not play against Athletic tomorrow out of precaution. [md]

Na hát ez így vicces lesz, remélem azért nem az msN fog összeállni, hanem valami olyasmi lesz, mint a múltkori kupameccsen Suárez kiesésénél, csak most Messi helyett mondjuk Arda vagy Vidal tolja a szélen. Esetleg ha Munirt nem akarja kezdőbe rakni Lucho, akkor Arda és Vidal is játsszon, aztán vagy a török, vagy Neymar megy előre középre, a másik meg baloldalra. SR meg kezdjen csak balbekként, nem akarom Matyi szenvedését nézni megint ott, a Szuperkupa meccsen elég volt az a 2 gól amit róla kaptunk, nem kell tőle még több baki a Bilbao ellen.. :D
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.18. 16:21:42

csababarca írta: Messi lehet játszhat, Matyi meg mindenkinek jobb ha nem.

Egy Xel én is kiegyeznék, de ha kikapunk gólt rúgva, maximum egy gólos különbséggel, onnan megfordítjuk. Nem kell parázni, nehéz lesz, de tanultunk szerintem a szk-s fiaskóból.
Semmiképpen nem erőltetném, és ahogy ismerem Luchot ő se fogja erőltetni Messit, se senki mást, ha kétséges. Az x tényleg jó eredmény lenne, ha tényleg ennyi hiányzónk lesz, de ő nélkülük se verhetetlen ez a csapat. Robi bhv-ként szerepeltetésében van fantázia, de megnézném Vidalt is, hogy mire képes a túloldalon, hátha még jól jön a későbbiekben ha beválik.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.18. 15:57:59

westerngom írta:szerdai kupa meccs kemény lesz, mert a Bilbaóból mindenkit fűteni fog a revans a 6-osért, náluk már lesz Aduriz, Gorka a kupában játszhat, ellenben nálunk nem: Suarez eltiltás miatt, Leo húzódás miatt, Alba sérülés miatt, Matyi sérülés miatt :evil:.
Egy rúgott góllal és egy soványka X-el kiegyeznék szerdára!
Messi lehet játszhat, Matyi meg mindenkinek jobb ha nem.

Egy Xel én is kiegyeznék, de ha kikapunk gólt rúgva, maximum egy gólos különbséggel, onnan megfordítjuk. Nem kell parázni, nehéz lesz, de tanultunk szerintem a szk-s fiaskóból.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
westerngom
Entrenador del Barça

2016.01.18. 15:43:37

szerdai kupa meccs kemény lesz, mert a Bilbaóból mindenkit fűteni fog a revans a 6-osért, náluk már lesz Aduriz, Gorka a kupában játszhat, ellenben nálunk nem: Suarez eltiltás miatt, Leo húzódás miatt, Alba sérülés miatt, Matyi sérülés miatt :evil:.
Egy rúgott góllal és egy soványka X-el kiegyeznék szerdára!
kfranky
Jugador del Barça

2016.01.15. 16:06:23

Mihu írta:
kfranky írta: De, ha nyerünk, akkor a celta-Atleti győztese jön... :(
Ami val.szeg az Atleti, elnézve a mostani formákat. Sajnos a Celta csak ellenünk pörgött. :(
Nem, nincsenek ágak, hiába állítod. Tavaly már decemberben megvolt a további párosítás. Tudom, mert kint voltam a negyeddöntőn.

Ettől függetlenül ha továbbjutunk, akkor biztosan nem lesz egyszerű a döntőbe jutás. Sevilla, Valencia, Celta/AtMa....Az elődöntőben mindkét meccs beillene egy döntőnek.
Lehet, akkor kicsit zavaró pl. a sport.es-en látható kép. Bocs!
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.15. 15:42:48

Gyakorlatilag a Mirandes és a Las Palmas lett volna könnyebb ellenfél szerintem, úgyhogy annyira nem panaszkodhatunk.Bilbaoban megszenvedhetünk, de két meccsen ütnünk kell őket.
Ha a Cadíz sorsolását vesszük alapul, ami a Realé lett volna nem lettek volna egyszerű helyzetben a madridiak. Először a Celta oda-vissza, ha azon átmennek akkor az ATMA. Lehet, hogy jobb lett volna, ha nem zárják ki őket. Biztos megizzadtak volna, ami a bajnokságot tekintve nem jött volna rosszul. Nem adhatták volna le egyik meccset sem, az már sok lett volna nekik.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2016.01.15. 14:35:57

Bilbao két meccsen jó ellenfél. Még ha az egyiken meg is tudnak szorongatni, 2 meccsen valszeg semmi esélyük.

Ne jöjjön senki a spanyol szuperkupával, amikor a Bilbao fel volt készülve a szezonra, a mieink meg még szinte strandpapucsban léptek pályára.
A Fifa egy szégyen
Mihu
Director del Fútbol

2016.01.15. 13:30:18

kfranky írta: De, ha nyerünk, akkor a celta-Atleti győztese jön... :(
Ami val.szeg az Atleti, elnézve a mostani formákat. Sajnos a Celta csak ellenünk pörgött. :(
Nem, nincsenek ágak, hiába állítod. Tavaly már decemberben megvolt a további párosítás. Tudom, mert kint voltam a negyeddöntőn.

Ettől függetlenül ha továbbjutunk, akkor biztosan nem lesz egyszerű a döntőbe jutás. Sevilla, Valencia, Celta/AtMa....Az elődöntőben mindkét meccs beillene egy döntőnek.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.01.15. 13:23:44

Nincsenek ágak, az elődöntők sorsolása a negyed-döntők után január 29-én lesz!
kfranky
Jugador del Barça

2016.01.15. 13:20:43

MessiNeymarSuarez írta:
Nero. írta:Főleg, hogy tavaly is ez volt ugye Villarreal, Elche. :roll: Ágak vannak vagy megint sorsolnak?
Ha jól tudom nincsenek ágak idén( nem tudom miért, tavaly már ha jol emlékszem decemberben eldőltek az ágak, és hogy a 2 főágon egy ágra került az Atleti-Real-Barca hármas.

így néz ki:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0883_o.png" target="_blank

(igen, figyeltem a linkre :mrgreen: )

Celta- Atleti azért elég kemény lesz
De, ha nyerünk, akkor a celta-Atleti győztese jön... :(
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.15. 13:17:52

BarcaPamp írta:A Copa del Rey negyeddöntőjének a sorsolása egyébként:

Athletic Bilbao - BARCELONA
Valencia - Las Palmas
Sevilla - Mirandés
Celta Vigo - Atlético Madrid
Ezek után a Vale jön, ha továbbmegyünk?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 13:17:32

nzxtpo írta:Bajnokságban mindenképpen győzni kell, annyit buktunk mostanában, elég volt.
Kupában viszont jó lenne megint eldönteni az első meccsen a lényegi kérdéseket, hogy a második meccsen szóhoz juthassanak a hanyagolt játékosok, a kulcsjátékosok pedig pihenhessenek, április-májusban nagyon sokat fog számítani a frissesség, hiába volt unalmas a visszavágó, kellenek ezek is nagyon.
Elfogadnék megint egy San Mames-i 2-5-öt a javunkra, mint tavaly, igaz hogy az bajnokságban volt de nem baj :D
BarcaPamp
Barça B

2016.01.15. 13:13:29

Kubla9 írta:Kaphattunk volna nehezebb de könnyebb ellenfelet is. Nincs ezzel a sorsolással semmi gond. 60-40 a továbbjutás nekünk.
Nálam ez 75%-25% a Barcelonának. Két meccsből kettő kellene rosszul elsüljön hogy ne jussunk tovább. Nem rossz a Bilbao, de láttam őket a Sevilla ellen és nem tettek rám mély benyomást, hogy sportszerűen fogalmazzak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:58:17

Minket akartak, megkapták. :lol:

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a Bilbaonak mindig extra motiváció a kupa a nemzeti identitás miatt és biztos parázs meccsek lesznek, de tovább kell jutni. Idegenben kezdünk, ez már segítség. Mindig nehéz Bilbaoban, de el kell rakni a fontos idegenbeli gólt és csókolom.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:57:14

Bajnokságban mindenképpen győzni kell, annyit buktunk mostanában, elég volt.
Kupában viszont jó lenne megint eldönteni az első meccsen a lényegi kérdéseket, hogy a második meccsen szóhoz juthassanak a hanyagolt játékosok, a kulcsjátékosok pedig pihenhessenek, április-májusban nagyon sokat fog számítani a frissesség, hiába volt unalmas a visszavágó, kellenek ezek is nagyon.
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:51:45

Kaphattunk volna nehezebb de könnyebb ellenfelet is. Nincs ezzel a sorsolással semmi gond. 60-40 a továbbjutás nekünk.
BarcaPamp
Barça B

2016.01.15. 12:45:48

A Copa del Rey negyeddöntőjének a sorsolása egyébként:

Athletic Bilbao - BARCELONA
Valencia - Las Palmas
Sevilla - Mirandés
Celta Vigo - Atlético Madrid
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:43:39

Nem lesz semmi ez a január:

Bajnokság: Athletic Bilbao 17/1 8:30 itthon
Kupa: Athletic Bilbao 20/1 idegenben
Bajnokság: ️Malaga 23/1 4pm idegenben
Kupa: Athletic Bilbao 27/1 Itthon
Bajnokság: Atletico Madrid 30/1 4pm itthon

Kell a bő keret, vagy kell a bő keret?! :roll: :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.15. 12:37:08

visca el barca írta:elnézve az idei teljesítményüket, vhogy nehezen tudom elképzelni, hogy még1x megfirkáljanak minket.

év elején harapósak voltak, mi tompák, ilyen most nem lesz.
Szerintem is, nagyjából Espanyol szint, mindig bucira verjük őket....kivéve, mikor kapunk tőlük egy négyest, de ezen most elegánsan továbblépek :)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:30:58

elnézve az idei teljesítményüket, vhogy nehezen tudom elképzelni, hogy még1x megfirkáljanak minket.

év elején harapósak voltak, mi tompák, ilyen most nem lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése