Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg nem volt az igazi, de még csak saját utánzata sem. Még nem mennek azok az egyéni megoldások, amik tavaly már ìgy január végén jöttek. Remélem motiválja még valami, ha más nem a csapat.S.Agüero írta:Ma nem volt az igazi, és még finoman fejeztem ki magam.![]()
Reméljük, a Tico ellen több megoldása fog bejönni, mint ma.
Idén már 29 lesz, szerintem necces de meg lesz neki, úgy hogy közben lassan, de folyamatosan nőni fognak a gólpasszok számai és csökkenni a gólok számai.csababarca írta:Idén?S.Agüero írta:Messi in La Liga:
330 games
297 GOALS
116 ASSISTS
Meglesz neki a 400 gól?![]()
Meglehet ha elkerülik a sérülések simán.
Illetve ha nem adjuk el stadionfejlesztések miatt, meg hogy vehessünk egy garnitúra megkülönböztetőt.
Idén ha rosszul megy neki is meglesz már 310 körül alsóhangon. Onnan meg 4-5 közepes szezon kell "csak".
Idén?S.Agüero írta:Messi in La Liga:
330 games
297 GOALS
116 ASSISTS
Meglesz neki a 400 gól?
Megkapta végülKovbal88 írta:A végén bejött egy fiú a pályára gratulálni neki meg puszilkozni, aztán elkéri a mezét, mire Messi odaadná már viszik is ki a securitysek. Egy másodpercen múlt a dolog
Én úgy láttam, hogy megkapta a srác a mezt.Kovbal88 írta:A végén bejött egy fiú a pályára gratulálni neki meg puszilkozni, aztán elkéri a mezét, mire Messi odaadná már viszik is ki a securitysek. Egy másodpercen múlt a dolog
és nem csak akkor. A 82-es VB-n sem volt "Istenmódban" ki is állìtották, talán a brazilok ellen, mert elszakadt a cérna. 3 évig válogatott se volt ez után. Sőt, a 86-os torna előtt sem volt csúcsformában. A selejzezőn 2 gólt szerzett és bari meccsen ki is kaptak vele együtt a franciáktól és norvégoktól. Tehát a VB kilátások sem indultak jól.Rivaldo11 írta:90'ben Maradona konkrétan az egyik leggyengébb láncszem volt, az a párhuzam nagyon nem jó. Egy gólpasssz a brazilok ellen Cannigiának, oszt' annyi. Azt Leo bőven felülmúlta 2014-ben. 86'-tal nem tudok vittatkozni, annyiban max., hogy akkoriban egy idősödő Francia, és egy uccsó pillanatban összekapart Brazil válogatotton kívül kiemelkedő erejű válogatott nem volt a mezőnyben.
Na ennek utána kell néznem, mert nekem úgy van meg az emlékemben, hogy pl a németek ellen is ő volt az egyik legjobb argentin. De előtte az olaszok ellen is. Aztán simán lehet az idő megszépíti az emlékeket.Rivaldo11 írta:90'ben Maradona konkrétan az egyik leggyengébb láncszem volt, az a párhuzam nagyon nem jó. Egy gólpasssz a brazilok ellen Cannigiának, oszt' annyi. Azt Leo bőven felülmúlta 2014-ben. 86'-tal nem tudok vittatkozni, annyiban max., hogy akkoriban egy idősödő Francia, és egy uccsó pillanatban összekapart Brazil válogatotton kívül kiemelkedő erejű válogatott nem volt a mezőnyben.