Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.Függetlenül? Lőtt egy mesterhármat, ettől tovább az se számít, ha nem futott egy centit sem.
Volt 8 lövése, 7 csele, passzolt 80 százalékkal, szerelt kétszer amúgy.
Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.
Pedig ma igen jól tolta, majdnem minden támadás rajta ment át...Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.
Nagyon megnézném majd a statjait mert meccs közben nekem is volt egy ilyen érzésem.:)Kicsit szinte minden poszton játszott ma.visca el barca írta:állítom neki volt a meccsen a legtöbb sikeres szerelése
Én sem gondolom azt, hogy azt írtad, hogy rossz volthajnesz írta:Nem azt írtam,hogy rossz volt, hanem hogy én tőle többet várokAz a sprint tényleg szép volt. A világ legjobbjáról beszélünk, hadd látszódjon a pályán is ez, mert ha tegyük fel nem tudnám, hogy ki kapta a bogyót, a meccs(meccsek?) alapján simán Neymart mondanám...
Nem rossz, de messze van még a csúcsformától,nagyon nagyon messze
Felesleges pont a mai meccsén ezeket felhozni.hajnesz írta:Fontos gólt lőtt,meg minden, de azért tőle egy kicsit ennél többet várok, mind futásban, mind teljesítményben. Képes 20percekre eltűnni, nem is keresi a labdát,csak ácsorog az oldalvonal mellett,és pihen.
Tényleg nem volt az igazi, de még csak saját utánzata sem. Még nem mennek azok az egyéni megoldások, amik tavaly már ìgy január végén jöttek. Remélem motiválja még valami, ha más nem a csapat.S.Agüero írta:Ma nem volt az igazi, és még finoman fejeztem ki magam.![]()
Reméljük, a Tico ellen több megoldása fog bejönni, mint ma.