egyelőre egyik sem kelt még el...Nero. írta:Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
az meg hogy mások mit csinálnak, legyen az ő bajuk

egyelőre egyik sem kelt még el...Nero. írta:Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Szerintem nem kell, de úgy tudom, hogy vettük volna, de a Celta akkor is pénzt kért volna fél év után, ha tök fogalmatlan a srác. Tehát mindenféleképpen fizetnünk kellett volna, akár bejön, akár nem. Ebbe meg nem mentünk bele. Lehet rosszul tudom, de mintha ezt olvastam volna.Nero. írta:Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.
Amikre én emlékszem, az Afellay és Maxi Lopez. Jól beváltak mindketten.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.
Nem hiszem, hogy annyira örülnének itt Bartra távozásának, sőt! Képességei, mentalitása, kora és szíve alapján is adott lenne, hogy kiváló kh legyen itt, de míg nincs folyamatos játéklehetőség számára addig mindegy. És szemmel láthatóan nem vele képzeli el a jövőt még csereként sem LE, úgyhogy halott ügy. Az meg pláne gond, ha ő vagy Verma itt van, egymástól veszik el a játékidőt, ami mindkettejükre ráférne. Hasonló volt kezdetben a Sandro-Munir párossal kapcsolatban. Azon a kevés lehetőségen is osztoztak, így egyiknek sem jutott elég. Kicsit későn tette le Lucho a voksát Munr mellett.mahitoo írta:
Itt a fórumon legtöbben Bartra távozásának örülnének, aztán ha jól követtem a topikokat, Masch a második, Matyi a harmadik, Verminator a negyedik, Shakirával háló szupersztárunk az alfa és omega. Ha egy picit minden utálkozó a szívére tenné a kezét, rájönne, hogy itt Puyol óta (csak a szíve miatt) nem volt egy klasszis középhátvéd, és ez az 5 játékos olyan minimálisan tér el teljesítmény alapján, hogy tök mindegy lenne, melyik megy. Csak 2 kiöregedőben van, 1 folyton sérült. Nem lesz pénzünk a pótlásukra.
Vagy Piquének, Maschnak, Matyinak...TripleH írta:...és nincsenek akkor epic failjei mint szerencsétlen Bartrának...
Én is örülök, mert egyszerűen amilyen pénzek mozogtak vele kapcsolatban azt nem szabad már kifizetni. Neymar vagy Suarez is szerintem nem ért annyit, még egy 100 milliós plusz ugye fizetés, amivel már most vannak gondok nálunk. Szóval jó ez így, habár magát a benne rejlő lehetőséget sajnálom, mert olyan fizikai adottságai vannak egybe gyúrva, ami nagyon ritka.nzxtpo írta:Barcelona have informed Juventus that they're no longer interested in Paul Pogba (22). They focus on a centre back and a left back. [md]
Ha igaz, számomra jó hír.
Három év múlva Suarez 32 körül lesz, kérdéses milyen szinten teljesít, de addig remélem nem lesz komolyabb visszaesés a teljesítményében, ha türelmes lesz, és kellően fejlődik is tőlem jöhet, de addig még annyi emberrel fognak minket összeboronálni, meg annyi játékos fog feltűnni üstökösként, hogy felesleges most ezen rugózni.palesz77 írta:Dybala ahol tud ott nyal be a Barcanak, egyaltalan nem lepne meg, ha 2-3 ev mulva jonne. Annyi fejlodes meg kell is neki ott olaszban, de tenyleg nagy dolgokra lehet kepes, ha nem all meg ezen a szinten.
Igen, rola is keszul video..
Remélem Tata ha már nem mondott le, akkor legalább Dybalát viszi az idei Copa Americára...Sokkal inkább, mint a bénázó Higuain(bár ő mostanság elég jól tolja, kívánom hogy nyárra tartson ki ez a jó szokása), Messinek talán utolsó esélye hogy nyerjen valami rangos kupát a hazájának, ha nem nyeri meg kinézem hogy megint szét szedik a hálátlan argentínok, mégha nem is pont miatta megy el a kupa, aztán akkor lehet már tényleg leadja a vállogatottat amit meg is értenék, bár az nekünk nem feltétlen rossz, mert legalább jobban tud a Barcára koncentrálni, és a vállogatott meccsekért se kell aggódnunk hogy lesérül.TripleH írta:Na Dybala pont az a játékos akinek iszonyatosan örülnék, egyetlen egy esetben! Ha rendesen rotálva lenne (persze tuti kacsa a hír), benne megvan az a plusz ami miatt jó leülni meccset nézni, egyébként meg juve egyik legjobbja, a válogatottról meg annyit, hogy csupán Messi, Agüero, Tevez, Di Maria és még vannak egy ketten előtte a sorban támadó szerepre.
Szerk.: nem is olvastam, Roby pont ezeket le is írta.
Egy csoda az a gyerek. Tavaly emelkedett ki a Palermoban, idén pedig berobbant a Juvenal elég erőteljesen. A srác tiszta Agüero hasonmás, mind mozgásban, hatékonyságban, lövésekben.Chino írta: Ekkora kacsát is már régen hoztak le, főleg ennyiért. Ráadásul már nem is olyan ifjú titán, 60 milláért 22 évesen már egy stabil válogatottnak és a csapata egyik húzóemberének kellene lennie.
Ezt meg nagyon adom.Capon írta:Tökön is szúrnám magamat, ha a 29 éves Nolitoért 18-20 milliókat fizetnénk ki!