mahitoo írta:Tavalyi Celta meccs. És igen, Jézus ereje. Mert leírtam, hogy büszke vagyok a csapatra, leírtam, hogy a körülmények ellenére elképesztően jól állunk, leírtam, hogy majdnem mindenben igazad van, leírtam azt is, hogy nem kell mindig megszakadni. Ezeket mind ignoráltad, majd belekötöttél abba, amibe akartál. A tényeket meg nem veszed figyelembe. Az Inter és Chelsea meccs pedig az emberelőny miatt lett felhozva.
Igen, megnyertük. Szerinted sima volt, sokak szerint nem. Ezt is leírtam, hogy mikor és hogy lett volna nyugodt, de ezzel sem foglalkozol. A következő kommentem az lesz, hogy mindenben igazad van, abban talán majd nem találsz kivetnivalót.
Amivel egyetértek azt persze hogy ignorálom, azt veszem ki, amivel nem értek egyet. Arról vitázzak amivel egyetértek? De mik a tények? Az nem tény, hogy kettős emberelőnyben nem rúg gólt egy csapat? AZ nem tény, hogy volt ezer meccsünk mikor lepörgettük az órát és nem volt gond? Azok nem tények hogy amúgy az egyik legjobb védelmük is van, s nem is biztos, hogy rúgunk gólt akármennyire kaparunk. Részemről egy tény van, hogy nyertünk, s örüljünk ennek, maradjunk ennyiben szerintem.
Chlesea oké, de még az se kettős emberelőny volt. Inter meg nem jó példa, mert nem vezettünk. És itt ráadásul kettős emberelőny volt, amit meg továbbra se nagyon említ senki, miközben mint írtam kettős emberhátrányban nem szokás gólt lőni.
Tavalyi Celta meccs? Akkor végig támadtunk egyébként és volt pár kapufánk is, én azt hittem az idei Balaídosban játszandó meccsre gondolsz.
Leírtad, hogy nyugodt lettél volna ha megoltjuk 10 percet és jön egy harmadik, én meg leírtam hogy halál felesleges lett volna és leírtam miért, akkor egyezünk ki középútban, hogy nyertünk és csak is ez számít a többi mese habbal. És Lucho is olyan, hogy ha megfigyelitek akkor amikor csak lehet pihentet cserél vagy bármi és visszafogja a csapatot, mert semmiféle felesleges energiát nem kell felemészteni. De akkor én halvérű vagyok vagy nem tudom, de hogy a tegnapi meccsben egy pillanatig se éreztem azt Godín kiállítása után, hogy a Tico egyenlít az 1000%. És emiatt vagyok azon az álláspontomon, amin. Depor Valencia legalább egyenlő létszámban volt. És mellette meg direkt írtam másik x példát, mikor nem volt gond. És az hogy 2:1 vagy 3:1 vagy 8:0 vagy 10:0 az meg aztán rohadtul mindegy. És 2:1 után ez a meccs már mindkét félnek mindegy volt, én ezt láttam és ez lett a vége is.