Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marcelo mögött volt egy wolfsburgi erre a brazil egy picit hátra rúgott majd megfordult és belefordult a srácba (közben mar állt a játék) és rögtön elkezdett fentrengeni.... Így nem adja vissza jól , hogy mit művelt , látni kell (persze nem olyan nagy dolog , hogy valaki színészkedik csak engem mindig kiakaszt).LG írta:
Mi volt?
Vakmacska írta:Schürrle hova bombázta el!!!!!! Az idióta!!
3-0 lehetett volna, és akkor az sztem ko.
Itt a Bale-szitu a 4. Percből...visca el barca írta:rocchi amugy elég korrekt, a wolfos csávó elesett a saját lábábanbünti, balet felrúgják
nem bünti
szünetben majd rászólnak, hogy ez így nem jó, gyorsan fúj cuncikának két tizit
Mi volt?Undorító amit Marcelo leművelt....
Még egyet rúgni kéne a Wolfsburgnak és egyet se kapni, hogy reaális esélyről lehessen beszélni.csababarca írta:Egyet úgyis rúgnak, otthon meg 20perc alatt elintézik. Nem fogja a wolfsburg kiverni őket.
Annyi a haszna ennek hogy vissza lettek picit rángatva a földre,mielőtt még nagyon magasra mentek volna.
A nagy össze esküvéselméletek között kilehetne olyat is hozni, hogy a németeknek fújnak.LG írta:Most nézem, a Real elleni büntető eléggé vicc kategória.Bob_Marley írta:Ma is jók a sporik.PSG kaphatott volna még egy tizit az elején és még akkor kiállítás is lehetett volna, RM meccsen lehet saját magát buktatta a német.
De ez a szép ebben, hogy olyan mint a Kinder sose tudhatod mit veszel ki belőle és a spori éppen hova téved.
![]()
A PSG-nél szerintem is az első sokkal inkább az volt, mint a második. Szerintem úgy volt bele a játékvezető, hogy nem mer még egy gyanús szituációt tovább engedni.
Azért szomorú, hogy a BL negyeddöntőkben ekkora szerepük van a játékvezetőknek. És ki tudja, mit művelnek ki még a párharcok további részében.![]()
A PSG-City meccsen pedig valóban olyan hibák vannak, melyek nem nagyon méltók ehhez a szinthez. Az a csapat, amelyik ennek a párharcnak a győztesét kapja meg, fél lábbal a döntőben érezheti magát.Nem ők gyengék, a bajnokság ilyen erős. Paliék már 5-el mennének.Csak azt nem értem a bajnokságban, miért ilyen gyenge a Wolfsburg.
Holnapra jön a hír, hogy a Real figyeli, szinte biztos vagyok benne..szendy91 írta:Minden esetre ezt a Draxler gyereket el tudnam kepzelni a |Barcelonaba,nagyon tehetseges ugyes srac!
Már nem először látom ezt a "fun" leírást, de már cseszegeti a szemem.Feast4 írta:
Ne hozzák! Tegnap a Real fun haverjaimmal
Most nézem, a Real elleni büntető eléggé vicc kategória.Bob_Marley írta:Ma is jók a sporik.PSG kaphatott volna még egy tizit az elején és még akkor kiállítás is lehetett volna, RM meccsen lehet saját magát buktatta a német.
De ez a szép ebben, hogy olyan mint a Kinder sose tudhatod mit veszel ki belőle és a spori éppen hova téved.
Nem ők gyengék, a bajnokság ilyen erős. Paliék már 5-el mennének.Csak azt nem értem a bajnokságban, miért ilyen gyenge a Wolfsburg.
S.Agüero írta:Gyerünk, hozza vissza a Real, és akkor az elődöntőben 2 spanyol ott lesz!
Hihetetlen...visca el barca írta:fernando megoldottakét ekkora lúzer csapatot...
Hát ezzel kár viccelődni, mert így is van.Vakmacska írta:"Mi vagyunk a világ legjobb csapata!"