Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gólja szép volt, de nagyon nincs formában, hétvégén játszhatha helyette elől, Rafinha vagy Iniesta.barcami írta:Egy kiemelendő volt tegnap vele kapcsolatban: nyomokban megjelent és működött a Neymar-Rafinha közötti játék. Remélem ez később tovább fog fejlődni.
A másik oldalon Suarez és Messi jelenti veszélyt.
Így, ezzel a két kettőssel többször meg tudják bontani a védelmet.
Erre már Iniesta nem képes ezen az oldalon. Sajnos.
visca el barca írta:máskor több smilet tegyél akkor lehet hamarabb leesik![]()
jól játszott ma, a depor sok területet hagyott neki, ez az ő játéka mikor futhat és nem brékelni kell 8 védő között...
ne idegesítsél már felNormandia írta:Egyébként, ha igaz akkor sem mondott hülyeséget. Mivel itt megfizetik neki kötelessége szórakoztatni. Miért hagyná abba az "alázást"?.visca el barca írta:nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor elég dedós szinten nyomja![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2496607" target="_blankRemélem ma is jól fog játszani és most már bemennek a helyzetei.
Nem veszed a lapot, ez van.Bob_Marley írta: Nem te, félre ne érts, mert nem PC a fejem, de olvastam itt ilyet hogy nem nagyképű meg nem bulizik meg társai. (te hsz-d csak annyiban kapcsolódik ide, hogy neki mi a ktöelessége, hát rohadtul nem ez) Ez is olyan eset, hogy utána meg csodálkozik ha nekimennek meccsen....Albas esetet nem is mondom, az legalja volt nálam. Oda nem piszkítunk ahol elvileg enni kapunk. Ha ezt CR csinálja állna itt a buli, így meg azt mondjuk nem mond hülyeséget....
Nem te, félre ne érts, mert nem PC a fejem, de olvastam itt ilyet hogy nem nagyképű meg nem bulizik meg társai. (te hsz-d csak annyiban kapcsolódik ide, hogy neki mi a ktöelessége, hát rohadtul nem ez) Ez is olyan eset, hogy utána meg csodálkozik ha nekimennek meccsen....Albas esetet nem is mondom, az legalja volt nálam. Oda nem piszkítunk ahol elvileg enni kapunk. Ha ezt CR csinálja állna itt a buli, így meg azt mondjuk nem mond hülyeséget....Normandia írta:Egyébként, ha igaz akkor sem mondott hülyeséget. Mivel itt megfizetik neki kötelessége szórakoztatni. Miért hagyná abba az "alázást"?.visca el barca írta:nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor elég dedós szinten nyomja![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2496607" target="_blankRemélem ma is jól fog játszani és most már bemennek a helyzetei.
Egyébként, ha igaz akkor sem mondott hülyeséget. Mivel itt megfizetik neki kötelessége szórakoztatni. Miért hagyná abba az "alázást"?.visca el barca írta:nem tudom igaz-e, de ha igen, akkor elég dedós szinten nyomja![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2496607" target="_blank
Ezen az alapon inkább Messit érné meg eladni. Értel kaphatnánk 200-250 milliót. Azt meg láttuk, hogy már nem olyan Messi-függő a csapat. Amikor nem volt is szépen hoztuk a meccseket, nem csak szenvedtünk. A Realt is gyakorlatilag nélküle vertük idegenben 4:0-ra, míg vele kikaptunk otthon. És egy Koke-Griezmann pakkal visszább lennénk. A francia szélsőként, főleg a jobb oldalon pocsékolás. Abszolút nem az a posztja, nem érzi magát jól, ő igazán egy kétcsatáros játékrendszerben tud kibontakozni. Kb. olyan lenne mint Ibra vagy Villa szélsőként játszatása. Aguero szintén zenész. Ardara is azt hittük mekkora ász lesz, az Atma esze és motorja volt, aztán láttuk mi történt. Pogbaval kapcsolatban szintén az az érzésem, hogy pont az ő erősségeit nem tudnánk kihasználni.Bob_Marley írta: És nem hiszem hogy óriásit bukna a klub eredményekben. Neymar előtt is volt élet és kevesebb gólt lövő Villa-Pedro párossal vagy másokkal is húztunk be címeket. Nyilván volt akkor egy más Xavi stb. De bakker ennyi pénzből meglehet oldani. Tegyük fel elmegy, Koke-Griezmann páros ne mondjátok hogy hátralépés lenne pl. És csak megvan 190-ből....Vagy Pogba.Agüero, vagy tudom is én, nem fantasy. Nincsenek érzelmek, mi a klubnak jó? Ennyi pénznél azt mondani hogy hát Neymar aranyos meg lőtt ennyit meg címeket hozhat, nem tudom. Meglehet és meg kell oldani és pénznél meg pláne nincs érzelmi faktor.
Messit eladni egyáltalán nem lett volna racionális, mert az elmúlt néhány évben durván függött tőle a csapat, és olyan pluszt adott a csapatnak, amit kb. semmi pénzből nem tudtunk volna megvenni. Gólokban is max CR pótolhatta volna, de ő meg az ősi riválishoz ment 2009 nyarán, tehát nem jöhetett volna szóba.A racionalitás, amire Te folyamatosan hivatkozol, már régen megkövetelte volna, hogy Messit eladjuk,
Ezzel viszont egyet értek, és ezért nem adnám el Neymart, még ennyi pénzért sem. Ősszel tett rám nagy benyomást, mikor Messi kiesésével előtudott lépni elsőszámú húzóemberré.Szép az utolsó névsor is, csak a bibi hogy ők egymást pótolták (és kimondva,kimondatlanul,azért is lettek hozva). Ronaldinhot meg Messi...
Nah most elviekben meg Neymartól várják sokan,hogy majd kiváltja Messit.
Ehhez kell mérni a gyereket. Nehéz.
Mindig kell egy szupersztár a csapatba, ha nem is feltétlen ugyanarra a posztra, ahol előtte volt valaki,hanem máshova.És mindig ezzel az emberrel azonosítják a klubot az emberek, ők adják a csapat arcát.
Most ezzel lehet vitatkozni, de mindig volt,és lesz is ilyen embere a csapatnak. Mert ők adják a különbséget, ha tetszik ha nem. Persze kell egy elit csapat köréjük, ezt nem vitatom.
De ez félig off itt, de ez a "csapatszinten" pótolni, ez szép és aranyosan hangzik, de sose csapatszinten lettek pótolva ilyen játékosok. Mondjuk Neymar még nem az a szint, aki beillene a fenti 4esbe.
akik sírtak nem látták jól a helyzetetvisca el barca írta:azoknak írnék, akik 2008 nyara után regeltek (eimenis1212 pl.)
keressétek vissza a 2008-as igazolások topicot. akkora hisztéria meg sírás volt mikor r10 elment, hogy az ember azt hihette, hogy kész, itt a vég, a föld megáll, beüt a jégkorszak és tuti kiesünk a másodosztályba![]()
ehhez képest a rá következő 3 évben nyertünk 3 bajnokságot meg 2 BL-t
Teljesen egyértelmű, hogy gazdasági elemzők jobban tudják és marketing stb is benne van. De a bevételbe ezek is benne vannak és ahhoz képest az egyharmad, irdatlan sok pénz.Normandia
Neked igazad van, hogy van az a pénz, amiért Mindenkit el lehetne adni, de vajon megérné e. Azért valahol még is csak a szúrkolókért van ez az egész. A racionalitás, amire Te folyamatosan hivatkozol, már régen megkövetelte volna, hogy Messit eladjuk, de mégse tették. Egy érték, a játékos is az, emeli a klubb értékét és a játéka végett, ami kupákban is realizálódik, az imidzsét is. A Barca nem eladni szokott, hanem venni. Általában az eladásokon veszít, nem csak ezek az értékmérők, de legtöbbször nem a megszerzési értéken, hacsak nem saját nevelés volt, hanem alatta értékesít. Persze ez nem véletlen.Bob_Marley írta:Továbbra is érzek némi fogalomzavart, ahogy anno Messinéál is volt. LG meg én is azt írtuk, hogy 190 millióért ellehetne adni, annyiért bárkit ellehet adni. Ez nem szeret nem szeret játék, üzlet és az hogy mitől lesz jobb a klubnak. Natúrban én sem adnám el se Neymart se a másikat se ezt se azt, de ha valaki jön hogy ennyit fizet azt lesöpörni hogy mert Neymar az szerintem felelőtlenség és elhamarkodott. Nem csak az hogy ebből komplett csapatot lehet felépíteni, de mindig ezzel szoktam ezt érzékeltetni, hogy gyerekek a klub költségvetése nagyjából 600 millió euró na ehhez mérjük ezeket az összegeket. Egy klub egy cég, egyharmada lenne egy ember elvesztése.....És mindenki pótolható, nem egy az egyben akkor csapatszinten. Értem hogy az Atletico más focit tol, nem látványosat, de jó példa arra hogy ők pl mindenkit pótolnak, aki elmegy. Értem hogy Neymar más szint, de meglehetne oldani. Rivaldokat, Ronaldokat, Ronaldinhokat pótoltunk.....
Xavit se sikerült pótolni,pedig ő úgymond "ingyen" volt.Bob_Marley írta:És mindenki pótolható, nem egy az egyben akkor csapatszinten. Értem hogy az Atletico más focit tol, nem látványosat, de jó példa arra hogy ők pl mindenkit pótolnak, aki elmegy. Értem hogy Neymar más szint, de meglehetne oldani. Rivaldokat, Ronaldokat, Ronaldinhokat pótoltunk.....
na pont ez az. Ilyenkor tök jó lenne ha ne csak mess és suarez lenne opció egy kényszerítőre.e más nem száll be ebbe a "játékba" így az ellenfélnek elég 2 emberre figyelni. Emellett amikor keresztbe vezet elvileg Albának is területet nyit. De a lényeg h ez a arca Achilles pontja, ahogy a xavis csapat azért "bukott" mert ez nem tudta megoldani (csak járatta a fal előtt a labdát eredmény nélkül) a mostani csapatnak is ezt kellene megoldani, amit egy darabig suarez érkezésével meg is oldott (már 3 kreatív játékos volt elől, aki tudott váratlant húzni) de úgy néz ki már ez is kevés. Egyébként sztem a középpályánk ha felnőne a feladathoz, a csatársornak könnyebb lenne az élete, és kicsit levegőhöz is jutnának ha nem csak 3 ember lenne gólképes (és "kreatív képes")visca el barca írta:igen, pontosan leírtad, a meccsek 95%-a így zajlik.eimenis1212 írta:A keresztbe vezetések akkor vannak amikor 10 ellenfél játékos helyezkedik a saját 16-os vonala és a 25 m-es (képzeletbeli) vonal között.
egyébként ezzel a keresztbevitellel én abszolút nem érzem, hogy kimozgatná a védőket. már csak azért sem, mert ezek elég messze van a kaputól és a belső középpályások (2-3-4, mikor mennyi) bőven megoldják, hogy faragják.
az meg hogy kontránál előrefelé viszi tök evidens, csak mostanában sajnos negyed annyit sem kontrázunk mint mondjuk az ősszel.