Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a Bayern ebből a vesztett állásból tovább tud jutni, akkor nem hiszem, hogy a Real ellen kevesebb esélyük lenne. Én is a németeknek szorítok, de nem vagyok túl optimista, egyrészt az Atletico szervezettsége miatt, másrészt azért, mert a Bayernnek tavasszal kevés meggyőző meccse volt. Egy lépésre vannak a döntőtől és eddig a kieséses szakaszban van egy db győzelmük (1-0 otthon a Benfica ellen). Kiváncsian várom.MessiNeymarSuarez írta: Amugy én Pep miatt a Bayernnek szurkolnék, de mivel nem látom ezen a Bayernen hogy döntőben ne adják oda a kupát a Realnak
Engem meglepne,ha így rakná fel a csapatot.visca el barca írta:pep nem fog óvatoskodni, lesz egy szűrő vidal vagy csabi személyében, előre meg tolja ami a csövön kifér: müller, ribéry, costa, coman, lewa
Robbennel mi a helyzet, nem épült fel? Egy jó Robben segíthetné rajtuk, ő az, aki talán leginkább megtudja bontani a betömörülő védelmeket, + kiharcolhat sárga lapokat, esetleg kiállítást, büntetőt.visca el barca írta:pep nem fog óvatoskodni, lesz egy szűrő vidal vagy csabi személyében, előre meg tolja ami a csövön kifér: müller, ribéry, costa, coman, lewa
Ezt a Bayern ne megyszer játszotta már el. Mivel toronymagasan nyerik a bajnokságot ,képesek kiengedni és most úgy látszik, Pep megint ne mtud ezzel mit kezdeni. Bár én még azt mondom, otthon sima győzelmet is arathatnak, egyáltalán nem lesz egyszerű...LG írta:Megnéztem a Bayern meccsét. Egy dolog, hogy tartalékosan álltak fel, de borzasztóan életlenek voltak, kb. olyan lötyögés ment, mint nálunk szokott rosszabb időkben.
Ok, hogy nem volt igazán nagy tétje a meccsnek (mondjuk ünnepelhettek volna bajnoki cimet, de valszeg így is fognak majd), de innen nehéz lesz olyan szinte felpörögniük, ami a párharc megfordításához kell. Főleg, hogy a lötyögés nem most kezdődött, hanem már hetek óta megy.
Hát istenem, szurkol PepnekYokozuna írta:Nekem szörnyű volt látni ezt a legújabb reklámot! Messi valami chipset szorongat, közben hallani a BL szignál zenét, és ezek után jön a legborzasztóbb kép, csapatunk ásza leül a TV elé, és nézi feltehetően a trófeáért zajló mérkőzést.Neki a pályán lenne a helye, a döntőben, és nem a képernyő előtt, de hát ismerjük a szomorú valóságot.
Az lenne a csúcs, ha magát nézné.Yokozuna írta:Nekem szörnyű volt látni ezt a legújabb reklámot! Messi valami chipset szorongat, közben hallani a BL szignál zenét, és ezek után jön a legborzasztóbb kép, csapatunk ásza leül a TV elé, és nézi feltehetően a trófeáért zajló mérkőzést.Neki a pályán lenne a helye, a döntőben, és nem a képernyő előtt, de hát ismerjük a szomorú valóságot.
Mert csütörtökön szeretnek játszani.LG írta:A Sevilla is érdekes csapat. Az EL-eket nyerik, de BL-ben hasonló szintű csapatok ellen, mint a mostani ellenfeleik simán elvéreznek a csoportkörben vagy a nyolcaddöntőben.
Az odavágók után mind a 4 spanyol csapat elég jó helyzetbe van. Papíron még a Real érte el a legrosszabb eredményt, pedig papíron az ő párharcuk ígérkezett a legsimábbnak.Nero. írta:Azért idén se kicsit tarol a spanyol foci. Könnyen lehet hogy mindkét sorozatban házidöntő lesz. Mondjuk az EBt nem húzzák be Del Bosque miatt szerintem.
Én egy dolog miatt szurkolok a Sevilla döntőbe jutásáért: nem tudom, hogy változtatnak e rajta, de az EL döntő május 18., a Király Kupa döntő május 21.-re van kiírva, talán ez is növelné az esélyeinket. Persze lehet, hogy módosítanának az időponton, ez esetben tárgytalan az elméletemLG írta:A másik meccsen meg kicsit a Shakhtarnal szorítok, a Sevillából már elég volt az EL-ben, kell a változatosság.
Úgy mindenképp több esélye lenne a Citynek, de még ezzel együtt is Realt esélyesebbnek érzem. Kedden sem volt Ronaldo, Benzemán is látszott, hogy nem 100 százalékos, mégsem tudtak velük mit kezdeni.Nero. írta:Na elvileg se Ronaldo se Benzema nem lesz a City ellen. Az szép így már mindjárt mások az esélyek.
Szerintem is,hihetetlenül összetettek. Mellesleg a 2014-es csapathoz képest szerintem több olyan játékos is van aki úgy rendesen tud is bánni a labdával.Stalkyard írta: Ez a mostani Atlético, egy ilyen párharcban nem fog 3 gólt kapni. De még a kettő is necces. Egy-vagy kettő pedig nem lesz elég a Bayernnek.
Azért ez nem egy "sima" bajnoki lesz, egy ilyen első meccs után Simeone tökéletesen le fogja hozni taktikailag a visszavágót, itt egyedül egyéni teljesítmények lehetnek a Bayern esélyei, mert hogy Simeone taktikailag innen ezt a párharcot nem fogja elbukni Pep ellen, az szinte biztos. Persze a keretek közti különbség kijöhet, de egyrészt talán nincs is olyan nagy, másrészt kétlem, hogy ez elegendő lenne.
Ez a mostani Atlético, egy ilyen párharcban nem fog 3 gólt kapni. De még a kettő is necces. Egy-vagy kettő pedig nem lesz elég a Bayernnek.Chino írta:Azért azt hozzá kell tenni, hogy idegenben már nem vitézkednek annyira. Én simán el tudom képzelni, hogy kapnak vagy 2-3 gólt Münchenben.