Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:öröm lesz nézni ahogy kiesik ez nulla favágó brigád. szégyen h ezeken nem bírtunk tovább menni...
És jött a gyors megingás és mégsem.Bob_Marley írta: Ha nem történik valami eget rengető (kiállítás rögtön az elején, vagy öngól, vagy bármi gyors megingás) akkor ez az előny ki kell tartson.
Kérdés hogy mennyire immunisak a Real kontráira. Lásd ellenünk, vagy a 0-5-nél.Nero. írta:Egyértelmű hogy a Bayernnek kell tovább menni. Ezek normális védekezéssel megeszik Ramosékat.
A 5-0-ás párharcnál Ancelotti volt a Real edzője, és jóval szervezettebbek voltak, mint most Zidane-nal. Csapatszinten egyelőre nagyon messze vannak a két évvel ezelőtti Realtól, ez még változhat itt a végén, de én sem az Atletico, sem a Bayern ellen nem tartanám őket esélyesnek.Amúgy úgy érzem, hogy ha Bayern-Real döntő lesz, akkor lényegében biztosra vehető a Real győzelem.
Guardiola gyengéje mindig is a kontrák voltak, és a buszfoci, márha a Real beáll buszozni aggresszivan mint ellenünk, és beinditják a kontravasutat, akkor joeséllyel Pepék belemennek megint a pácba, (mint a 0-5-nél pl)
Abban igazad van, hogy ez segít eldönteni a párharcokat, csak az nem biztos, hogy ez jó.Nincs ebben semmi felkészülés, de valamelyik nap épp ecseteltük, hogy sok meccs van. Az idegenbeli szabály pont ezért van, mert idegenben nehezebb játszani és legyenek eldöntve a párharcok.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy csak szerintem kéne törölni az idegenbeli gól jelentősségét?
Valahogy szerintem ennélkül sokkal őszíntébb foci lehetne, nem az lenne hogy a hazai csapat inkább kivár, és arra koncentrál h ne kapjon gólt, ehelyett a saját stadionjában hazai közönség előtt jól nekirontana az ellenfélnek.
visca el barca írta: nehezen, nem kezdő
neuer - lahm, j. martinez, boateng, alaba - alonso - costa, muller, vidal, ribery - lewa
oblak - juanfran, gimenez, godin, f. luis - saul, gabi, augosto, koke - grizi, torres
Juventus ellen is sokáig nem volt, aztán beállt és utána nyertek.visca el barca írta:nehezen, nem kezdőChino írta:Én semleges vagyok, de egy kicsit talán a németeknek szurkolok, majd Thiago elintézi favágóékat.
neuer - lahm, j. martinez, boateng, alaba - alonso - costa, muller, vidal, ribery - lewa
oblak - juanfran, gimenez, godin, f. luis - saul, gabi, augosto, koke - grizi, torres
Mivan? Ha a Real BLt nyerne, az úgy befeketítené a szezonunkat, hogy egy bajnokság+kupa kombó se tudna gyógyír lenne rá.Bob_Marley írta: Spanyol házi döntőket az idei nemzetközi kupákba!!!!!
nehezen, nem kezdőChino írta:Én semleges vagyok, de egy kicsit talán a németeknek szurkolok, majd Thiago elintézi favágóékat.
roby122 írta:Guardiolanak szorítók én is, viszont nem érzem azt rajtuk jelenleg, hogy a döntőben megtudnák fogni a Realt.
Az Atleticoban látom azt a pluszt, amivel gallyra vághatnák a balettokat. 2 éve is majdnem sikerült, és azóta még egységesebbek lettek, tehát így a matracosokat várom a döntőbe, akár mennyire is nem szimpatizálok velük.