Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sértésből,de a Te saját tapasztalatodat ne hasonlítsuk össze azzal a szinttel ahol ő van, és amilyen lehetőségei vannak a fittsége megőrzésére még sérülten is.LG írta:
Ez nem tudom, mennyire a hozzáállás kérdése. Sérülten nem olyan könnyű ám fenntartani a jó kondíciót, saját tapasztalat. Persze meg lehet csinálni a felépülést plusz kilók nélkül is, de nem akkora gáz amúgy, ha újra rendes edzésmunkát tud végezni, akkor gyorsan is könnyedén vissza lehet nyerni a korábbi fizikumot, szintén tapasztalatból mondom.
Én elég sokat láttam idén játszani, az a Gündi volt, aki anno.
Mondjuk Pep nem szereti, ha sokat sérültek a játékosai. Persze ezt egyik edző sem szereti, de ő mindent meg is tesz ellene, pl. orvosi stáb lecserélése, és a Barcában maximálisan be is jött, jelentősen csökkentek a sérülések a Rijkaard éra óta, és azóta is szerintem a legjobban állunk a top csapatok közül ilyen téren. Münchenben mérsékeltebb volt ez a siker, meg úgy látszik, vannak annyira sérülékeny játékosok, pl. Robben, Vermaelen, akiken semmi nem segít.roby122 írta:Ennyi pénzért nem volt rossz vétel.
Viszont most is sérült, térdkalácsa ment ki. Kíváncsi leszek, ha felépül, mit fog ott alkotni, bár szerintem sokat lesz a betegszobában, mindenesetre ez nem volt sok pénz érte.
Ez nem tudom, mennyire a hozzáállás kérdése. Sérülten nem olyan könnyű ám fenntartani a jó kondíciót, saját tapasztalat. Persze meg lehet csinálni a felépülést plusz kilók nélkül is, de nem akkora gáz amúgy, ha újra rendes edzésmunkát tud végezni, akkor gyorsan is könnyedén vissza lehet nyerni a korábbi fizikumot, szintén tapasztalatból mondom., és a hozzáállása is kérdőjeles nálam (plusz kilók).
Én elég sokat láttam idén játszani, az a Gündi volt, aki anno.Ha az a Gündi lenne aki volt anno
ezért a 21 millióért kaptak egy olyan játékost aki az elmúlt évek felében sérült volt. áruld már el, ebben mi az akkora nagy biznisz?Feast4 írta:Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.ab1daL írta:Hivatalos: Gündogan a Cityhez igazolt!
Rengeteget sérült és már csak 1 év volt a szerződéséből. Ezért hoztuk mi is ilyen olcsón Rakitic-t.Feast4 írta:
Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.
Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.ab1daL írta:Hivatalos: Gündogan a Cityhez igazolt!
Igen, ezt már én is írtam ide korábban. De ez a cikk pont arról szól, hogy az elnök azt javasolja neki, hogy inkább gondolja át a jövőjét mert valószínűleg nem fog sokat játszani. Ami eléggé erős célzás szerintem, hogy nem akarják, hogy maradjon.roby122 írta:
Kiírta a hivatalos facebook oldalára, hogy maradni fog, és, hogy kőkeményen készül a Carlo Ancelotti vezette Bayern szezonra.
Kiírta a hivatalos facebook oldalára, hogy maradni fog, és, hogy kőkeményen készül a Carlo Ancelotti vezette Bayern szezonra.Tromort77 írta:http://www.espnfc.co.uk/story/2880627/b ... peculation
Hiába akar maradni Götze, Rummenigge nem nagyon akarja, hogy maradjon.
Ahogy hallom,Morata madridi mandínerről megy akkor és nagyon drága is lesz.PCsabi írta:Mostanában két nevet emlegetnek velünk kapcsolatban: Benatia, Morata.
Szerződéséből mennyi volt még hátra? Tudom, hogy nem kevés pénz, de ha tényleg akkora tehetség, akkor nem tudtak volna többet kisajtolni?visca el barca írta:Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtette a Mainztól a 22 éves német kapust, Loris Kariust.
kb 4.7 millió fontot fizettek érte.
állítólag óriási tehetség, sanszos, h mignolet helyett ő lesz az első számú kapus.
nekünk ez annyiban hírérték, hogy ugye arról is volt szó, h klopp elviszi innen TS-t. így már kizártnak tartom.
nem, azt írtad, hogy "a védelem csere". nálam ez a teljes cserét jelentiroby122 írta:Igen, majd nulla teljesítménnyel biztos Mou elfogja tűrni a gyereket. Ennél sokkal de sokkal jobb játékosokat paterolt már ki a csapataiból, de majd kiderül.visca el barca írta:jah depay majd lepattan. hülye lenne. nulla teljesítményre kapott egy brutálisan jó szerződést, súlyos pénzeket meg senki nem fog kifizeti érte. azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy mou majd a teljes védősort lecseréli egy szezon alatt.
Védelemben meg ugy gondoltam, hogy Blind visszamegy a Kp-ra, Darmian távozó lehet. 1 vezért tuti hoz ide.
Igen, majd nulla teljesítménnyel biztos Mou elfogja tűrni a gyereket. Ennél sokkal de sokkal jobb játékosokat paterolt már ki a csapataiból, de majd kiderül.visca el barca írta:jah depay majd lepattan. hülye lenne. nulla teljesítményre kapott egy brutálisan jó szerződést, súlyos pénzeket meg senki nem fog kifizeti érte. azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy mou majd a teljes védősort lecseréli egy szezon alatt.
Mou ért ahhoz hogy kell megszabadulni egy játékostól ugyhogy ha nem fog neki bejönni akkor fix hogy előbb-utóbb lapátra teszi.Védelem más kérdés.Egy vezermajmot nyilván fog hozni amúgy is szereti a bunkókat a többi menet közben kiderül.De szerintem ha nem is az éven de jövő nyárra legalább két új embert bevisz.visca el barca írta:jah depay majd lepattan. hülye lenne. nulla teljesítményre kapott egy brutálisan jó szerződést, súlyos pénzeket meg senki nem fog kifizeti érte. azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy mou majd a teljes védősort lecseréli egy szezon alatt.