Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.22. 00:19:28

Meglotte az elso goljat, eleg pofas let.. =D>
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.02. 10:42:49

Varatrix írta:Kép

:mrgreen: :mrgreen:
Vicces de a felirat úgy van rászerkesztve a képre, de gondolom ezt te is vágod. (De ettől még igaz a dolog. :D)
Varatrix
Director del Fútbol

2016.08.02. 08:50:29

Kép

:mrgreen: :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.28. 22:11:33

Hirtelen a Juve lett álmai klubja... :D Bírom az ipsét, de mi lenne ha ezt a sok mende-mondát mellőznénk. Kalappal neki! BL győzelemről meg mondjon le hamar, nem éri csalódás. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Nervo
Capitá del Barça

2016.06.27. 20:36:47

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 11:41:35

http://www.juventus.com/it/news/galleri ... -alves.php" target="_blank :(

OTP-s felső mindent visz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.09. 14:04:04

BarcafanTomee írta:Lemaradtam valamiről vagy valamit nem értek? Alves már hivatalosan is a Juve-hoz igazolt nem?
Nem, még csak utalást tett rá a börtönruhás képével.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.09. 13:59:42

palesz77 írta:Ha Alvest is behúzza a hajrában a PSG - tervbe van nekik, most érthető is lenne -
Lemaradtam valamiről vagy valamit nem értek? Alves már hivatalosan is a Juve-hoz igazolt nem?
PSG-ben mondjuk jobban el tudnám képzelni.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.07. 16:11:13

LG írta:
eimenis1212 írta:már múltkor írtam, de azt hiszem nem ment el... Hatalmas respect, és köszönet Alvesnek. Nekem az egyik nagy kedvencem volt mindig is. És amikor jöttek a kritikák és mindenki őt szidta nem értettem vele baromira egyet. Hál isten az edzők sem és masszív kezdő volt. Egyetértek azokkal akik szerint a barca történelmének egyik legjobb jobbhátvédja (számomra csak a jó zambrotta tudta megközelíteni ebben a poziban...).
De ugye nem a Barcás teljesítménye alapján?
Amúgy kétségkívül remek volt a posztján, de igazán kiemelkedő szvsz csak a legelső szezonja volt. Aztán, ahogy bekerült Messi középre, kicsit beleszürkült a dolgokba, aztán, ahogy idősödött egyre többet ragadt fent a támadásoknál.

Az utolsó 2 szezonjára valamelyest összekapta magát, de szerintem nem gyengülünk vele annyit, mint sokan gondolnák, már réges rég nem volt az igazi.

Abban sem értek egyet, hogy olyan kiemelkedően a legjobb lett volna a posztján. Nálam az utóbbi években Lahm volt a legjobb jhv, de Maicon is 2010 tájékán hatalmas formában tolta.
sztem ebben a fennragadásban vagytok a legtöbben tévedésben. Mit gondoltok, hogy zajlik egy taktikai értekezlet?
LE:- Te Dani lszi ma ne járj fel annyit mert öreg vagy és már nem tudsz visszaérni időben!
Dani: - Mester! Nekem nincs kedvem védekezni. Én ma is a csatársor vonalában fogok játszani.
LE: Légyszi ne!
Dani: De. És nincs vita.

De most komolyan! Szerinted azért játszott sokszor a csatársorral egy vonalban mert engedetlen volt? Pont ez volt a taktikánk lényege, hogy meg tudjuk nyitni a betömörülő védelmeket, és a szélről induló csatárok húzhassanak középre, még van szélen egy megjátszható opció. És a lényeg ez lett volna: amelyik oldalon megy a támadásunk az kiesik a védekezésből, és a két középső védő, meg a másik oldali védő próbálja levédekezni az ellenfél kontráit (természetesen tolódva). Hosszú lenne végigelemezni, de Alves nem az öregsége, vagy a futómennyisége (gyorsasága) miatt nem ért vissza sokszor...
És ez nyilvánvaló h így van. Szted soha egy edző nem vette észre h Alves néha nem ér vissza? Ha észrevette egy sem büntette? Egy sem gondolta h Dani béna más megoldás kell. Azért azt gondold végig h az edzőink nem vakok. Pontosan látták a szitut, mégsem nyúltak alternatív megoldásokért soha. És most is Alves döntött.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.07. 15:57:14

eimenis1212 írta:már múltkor írtam, de azt hiszem nem ment el... Hatalmas respect, és köszönet Alvesnek. Nekem az egyik nagy kedvencem volt mindig is. És amikor jöttek a kritikák és mindenki őt szidta nem értettem vele baromira egyet. Hál isten az edzők sem és masszív kezdő volt. Egyetértek azokkal akik szerint a barca történelmének egyik legjobb jobbhátvédja (számomra csak a jó zambrotta tudta megközelíteni ebben a poziban...).
De ugye nem a Barcás teljesítménye alapján?
Amúgy kétségkívül remek volt a posztján, de igazán kiemelkedő szvsz csak a legelső szezonja volt. Aztán, ahogy bekerült Messi középre, kicsit beleszürkült a dolgokba, aztán, ahogy idősödött egyre többet ragadt fent a támadásoknál.

Az utolsó 2 szezonjára valamelyest összekapta magát, de szerintem nem gyengülünk vele annyit, mint sokan gondolnák, már réges rég nem volt az igazi.

Abban sem értek egyet, hogy olyan kiemelkedően a legjobb lett volna a posztján. Nálam az utóbbi években Lahm volt a legjobb jhv, de Maicon is 2010 tájékán hatalmas formában tolta.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.07. 15:37:39

már múltkor írtam, de azt hiszem nem ment el... Hatalmas respect, és köszönet Alvesnek. Nekem az egyik nagy kedvencem volt mindig is. És amikor jöttek a kritikák és mindenki őt szidta nem értettem vele baromira egyet. Hál isten az edzők sem és masszív kezdő volt. Egyetértek azokkal akik szerint a barca történelmének egyik legjobb jobbhátvédja (számomra csak a jó zambrotta tudta megközelíteni ebben a poziban...).
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.05. 13:04:12

Tromort77 írta:Én valami olyat is olvastam, hogy a barátnője nyitott valami divatházat olaszban.
pontosabban egy milanoi ügynökséghez szerződött le
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.06.05. 12:05:54

Én valami olyat is olvastam, hogy a barátnője nyitott valami divatházat olaszban. Lehet ezt már csak a szerződés tudta után. A lényeg az, hogy néha ilyen személyi dolgok is közreműködnek. Olaszban lazább a foci, mellette egy szép ország. Címekért harcolhat. PSG-ben komoly konkurenciája lett volna. Máshol meg nem igazán kapott volna ennyi pénzt. Nekem logikusnak tűnik.

Szerk: Köszi a pontosítást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.06.05. 13:10:56-kor.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.06.05. 09:17:05

Sokan nem értik, miért megy a Juvéhoz, főleg az anyagi részét. Biztos írta már valaki, hogy ingyen igazolásnál irgalmatlan aláírási pénzt kérhetnek a játékosok. Szerintem egy évi fizuját megkapja előre nagyjából. Hiába idős, a mai piac miatt még most is ért volna vagy 20 milliót. A Juve dob neki egy 10-est, win-win, Barca lose. :D

Azért ha összeadnánk, hogy mennyi játékost engedtünk el ingyen jófejségből, esetlegesen buta szerződés miatt, vagy messze áron alul, mert nem játszattuk eleget, vagy mert el akartuk zavarni, nagyon komoly összeg jönne össze. Szerintem minimum 50 millánál járhatunk az utóbbi években. Mondjuk ha belegondolok abba, az Eto'o - Zlatan cserébe, kb ott megvan az 50 milla. Eto'o-t ha jól emlékszem 20-ért ( :D ) számították be, majd eladtuk a svédet 1 évvel később feleannyiért. De ez csak 1 igazolás. Henry ingyen, Villa fillérekért, a rengeteg játékos, akiket 3-4 évig kölcsönadogattunk, majd mentek ingyen (és itt még bele sem veszem, hogy jó részüket nem kevés pénzért vettük). Itt persze nem nagy összegekre gondolok, de ez minimum 10 játékos, ha csak 2-3 millát kérünk értük, az megint sok pénz. A rengeteg ifijátékos, akikben nem láttunk jövőt, vagy nem voltak elég jók. Mentek ingyen. Sok játékos, sok kicsi megint sokra ment volna. Ha Thiago vagy Bartra játszik eleget, minimum megint 5-5 millió + fejenként. Most Sandro meg Alves. 20 milla? Azért ez RENGETEG pénz. És tényleg nem a becsődölt igazolásainkról beszélek, mert azok sajnos benne vannak a pakliban. Csak az eladásokról. Hihetetlen. Real meg elad egy Özilt 50-ért, egy Di Mariát 70-ért...

Bocs, off lett "kicsit", de ez már kikívánkozott belőlem.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.05. 08:41:33

Okés, köszi, nem rémlett, csak annyi, h szélsővédő.

Érthetetlen számomra, h mit tudott neki a Juve ajánlani, az olasz bajnoki címen felül. Biztos megy a zsebébe pénz, nem menne el gombokért, nem úgy ismertük meg.

Még az is hihető, h belefásult a Barcába és új kihívást keres, új országot, új közeget. Kétlem, h a kupagyőzelmek nagyon motiválják, hülyére nyerte itt magát, ami hiányzott az ő karrierjéből, az egy értelmes brazil válogatott, egyébként tökéletes.

Azt is el tudom képzelni, h az idei évben néhányszor padozott, ezt pedig nem akarja jövőre állandósítani, hátha már megvan beszélve egy csúcs igazolás a helyére. Láttuk, hogyan tűrte a padozást, nem bírta normálisan elviselni, infantilis hülyegyerekként viselkedett, amíg be nem cserélték.

Összeségében én nagyon kedveltem, sok sikert neki.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.04. 12:37:05

Sandro valoban a bal oldalon jatszik, Evraval rotaljak egymast.
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.06.04. 10:55:03

recrea írta:Alex Sandro nem ugyanaz a poszt?

Csak a Bayern ellen emlékszem a csávóra, de akkor kegyetlen nagyot játszott.
Alex Sandro a baloldalon érzi jól magát, általában ott is játszik tudtommal :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.04. 10:50:30

Alex Sandro nem ugyanaz a poszt?

Csak a Bayern ellen emlékszem a csávóra, de akkor kegyetlen nagyot játszott.
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.04. 10:42:25

messideco írta:Érdekes döntés a Torinóba való igazolás, hiszen ott vannak minőségi emberek a pozíciójában, talán szeretné magát kipróbálni 352-es rendszerben is.

Off: Caceres-nek nem hosszabbítják meg a szerződését, Lichtsteiner pedig eligazol. Nagyon nincsenek a pozíciójában. Cuadrado aki még alkalmazható 3-5-2 ben. Ő még mindig a Chelsea játékosa.
Szerintem okos lesz döntés odaigazolni.
messideco
Presidente del Barça

2016.06.04. 01:14:07

Soha sem szerettem.
Ideigazolásakor lelkes voltam jól is játszott Guardiola első szezonjában, aztán látványos visszaesés következett nála. Kiemeltem figyeltem őt, fókuszálva a hibáira.
Sokszor játszott rosszul, de lélektelenül soha, a hogy szegény Simon Tibi mondaná. Ebben az emberben egy hatalmas bomba volt mindig. Ha csapat csak lézengett a pályán, ő úgy is maximumon pörögve hozta amire képes volt.
Remek nyolc évet töltött el, és kijelenthető, hogy a klub történetének talán legjobb jobbhátvédje távozik a csapattól, légiósok közül is kiemelkedő, nem csak a meccsszám illetve az elhódított kupák alapján.
Még 2-3 év van benne a legmagasabb szinten szerintem, aztán hazamegy Brazíliába valószínűleg. Érdekes döntés a Torinóba való igazolás, hiszen ott vannak minőségi emberek a pozíciójában, talán szeretné magát kipróbálni 352-es rendszerben is.

Sok sikert a zebráknál öreg harcos!
Kép
"And my heart will leave you never."
Messias2
Director del Fútbol

2016.06.03. 23:10:43

Nagyon sajnálom, hogy elhagyja a klubot. Szerintem bőven lett volna benne még pár év, a fontosabb meccsekre rendre klasszis teljesítményt nyújtott. Bátran kijelenthető, hogy az elmúlt 8 év egyik legmeghatározóbb játékosa, aki évekig volt top1 a posztján, nálam még most is ott van a top3-ban, ezért gondolom úgy, hogy nehéz lesz őt pótolni, főleg támadó oldalon. Valószínűleg SR és Vidal se fog olyan egyérintőket letolni Messivel, mint a brazil. Ezenkívűl szerintem az öltözőből is hiányozni fog a jelenléte. Egy igazi mókamester, egy ilyenre karakterre minden csapatnak szüksége van.
Gràcies Dani!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.03. 13:57:16

Ronaldinho&Barca írta:Ismételni tudom magam amit pár napja, hete írtam az igazolások topicba. Nagy játékos volt, de ha akkora culé, akkora barca fan, és ennyi mindent köszönhet ennek a csapatnak, mert kb. mindent a Barcának köszönhet, akkor nem egy tetves záradékkal ingyen húzza el a csíkot....
Sok mindent köszönhet a Barcának, csak az maradt ki, hogy ez viszont is így van.
30-40 éve követem a Barcát, nyugodt szívvel kijelenthetem, sosem volt ilyen szintű jobbhátvédje a csapatnak, mint Dani.
Tavaly el akart menni, nyugodtan megköszönhetjük, hogy maradt, lehet semmit nem nyerünk, ha egész szezont SR, Adriano, majd fél évtől Vidal tolja le ezen a poszton. Nagyvonalú volt, nem hagyta cserben a tilalom idején a csapatot, csak hálával tartozik neki a klub.

Viszonylag a csúcson hagyja abba, van esze, tudja, hogy csak rosszabb lenne. Mindenki úgy fog rá emlékezni, mint az ördöngös kis brazilra, aki Messivel becsukott szemmel megtalálták egymást a pályán.
gg86
Jugador d'estrella

2016.06.03. 13:51:24

Ronaldinho&Barca írta: Nagy játékos volt, de ha akkora culé, akkora barca fan, és ennyi mindent köszönhet ennek a csapatnak, mert kb. mindent a Barcának köszönhet, akkor nem egy tetves záradékkal ingyen húzza el a csíkot.
Tavaly az átigazolási tilalom miatt vállalt be még egy évet, pedig megtehette volna, hogy a triplázás után lelép és itthagyja a csapatot minőségi jobbhátvéd nélkül. Cserébe a klub idén ingyen elengedte, szerintem korrekten járt el Alvés és a klub is.
Kash
Entrenador del Barça

2016.06.03. 12:29:45

Szerintem még mindig ő a legjobb a posztján, szóval nála jobb játékost biztos nem fogunk találni a jobb oldalra, max nagyobb reménységet mint ami ő volt 8 éve, bár azt is kétlem :D
Nagyon sajnálom, hogy elmegy, bár én is láttam a hullámvölgyeit, én mindig is hittem abban, hogy visszatér a régi kerékvágásba és a legutóbbi triplázásban is vastagon benne volt, kb a legjobb évét produkálta 1-2 éve. Valamint csapaton belül nagy hangulatember volt, pályán és azon kívül is, nem mondom, hogy kell a balhé, de azért fontos, hogy legyen 1-2 vehemensebb focista is a pályán a mai játékvezetés mellett, aki azért megondja a tutit a pályán és a sajtóban is, nagy egyéniséget vesztett ezzel most a Barcelona, de a legjobbakat remélem az elkövetkezőkben neki és a klubnak is.
Kép
Válasz küldése