Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicces de a felirat úgy van rászerkesztve a képre, de gondolom ezt te is vágod. (De ettől még igaz a dolog.Varatrix írta:
![]()
Nem, még csak utalást tett rá a börtönruhás képével.BarcafanTomee írta:Lemaradtam valamiről vagy valamit nem értek? Alves már hivatalosan is a Juve-hoz igazolt nem?
Lemaradtam valamiről vagy valamit nem értek? Alves már hivatalosan is a Juve-hoz igazolt nem?palesz77 írta:Ha Alvest is behúzza a hajrában a PSG - tervbe van nekik, most érthető is lenne -
sztem ebben a fennragadásban vagytok a legtöbben tévedésben. Mit gondoltok, hogy zajlik egy taktikai értekezlet?LG írta:De ugye nem a Barcás teljesítménye alapján?eimenis1212 írta:már múltkor írtam, de azt hiszem nem ment el... Hatalmas respect, és köszönet Alvesnek. Nekem az egyik nagy kedvencem volt mindig is. És amikor jöttek a kritikák és mindenki őt szidta nem értettem vele baromira egyet. Hál isten az edzők sem és masszív kezdő volt. Egyetértek azokkal akik szerint a barca történelmének egyik legjobb jobbhátvédja (számomra csak a jó zambrotta tudta megközelíteni ebben a poziban...).
Amúgy kétségkívül remek volt a posztján, de igazán kiemelkedő szvsz csak a legelső szezonja volt. Aztán, ahogy bekerült Messi középre, kicsit beleszürkült a dolgokba, aztán, ahogy idősödött egyre többet ragadt fent a támadásoknál.
Az utolsó 2 szezonjára valamelyest összekapta magát, de szerintem nem gyengülünk vele annyit, mint sokan gondolnák, már réges rég nem volt az igazi.
Abban sem értek egyet, hogy olyan kiemelkedően a legjobb lett volna a posztján. Nálam az utóbbi években Lahm volt a legjobb jhv, de Maicon is 2010 tájékán hatalmas formában tolta.
De ugye nem a Barcás teljesítménye alapján?eimenis1212 írta:már múltkor írtam, de azt hiszem nem ment el... Hatalmas respect, és köszönet Alvesnek. Nekem az egyik nagy kedvencem volt mindig is. És amikor jöttek a kritikák és mindenki őt szidta nem értettem vele baromira egyet. Hál isten az edzők sem és masszív kezdő volt. Egyetértek azokkal akik szerint a barca történelmének egyik legjobb jobbhátvédja (számomra csak a jó zambrotta tudta megközelíteni ebben a poziban...).
pontosabban egy milanoi ügynökséghez szerződött leTromort77 írta:Én valami olyat is olvastam, hogy a barátnője nyitott valami divatházat olaszban.
Alex Sandro a baloldalon érzi jól magát, általában ott is játszik tudtommalrecrea írta:Alex Sandro nem ugyanaz a poszt?
Csak a Bayern ellen emlékszem a csávóra, de akkor kegyetlen nagyot játszott.
messideco írta:Érdekes döntés a Torinóba való igazolás, hiszen ott vannak minőségi emberek a pozíciójában, talán szeretné magát kipróbálni 352-es rendszerben is.
Sok mindent köszönhet a Barcának, csak az maradt ki, hogy ez viszont is így van.Ronaldinho&Barca írta:Ismételni tudom magam amit pár napja, hete írtam az igazolások topicba. Nagy játékos volt, de ha akkora culé, akkora barca fan, és ennyi mindent köszönhet ennek a csapatnak, mert kb. mindent a Barcának köszönhet, akkor nem egy tetves záradékkal ingyen húzza el a csíkot....
Tavaly az átigazolási tilalom miatt vállalt be még egy évet, pedig megtehette volna, hogy a triplázás után lelép és itthagyja a csapatot minőségi jobbhátvéd nélkül. Cserébe a klub idén ingyen elengedte, szerintem korrekten járt el Alvés és a klub is.Ronaldinho&Barca írta: Nagy játékos volt, de ha akkora culé, akkora barca fan, és ennyi mindent köszönhet ennek a csapatnak, mert kb. mindent a Barcának köszönhet, akkor nem egy tetves záradékkal ingyen húzza el a csíkot.