Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszabított a Leszterrelrecrea írta:Mi a túró lett Vardyval? Lehozták, h megvette az Arsenal, első fordulóban meg nézem, h ugyanott. Mi volt a bibi?
Ezaz!palesz77 írta:Ha minden igaz, akkor sikerult az Everton elol elhappolni Lucas Perezt.
Na végre jön Origi!!!palesz77 írta:Csak cserélnék Klopp helyében.. A másodikat látom csak, de eddig ez semmi, megint jön a 'távolról rálövöm, ha nincs más" megoldás sokaktól. Hendo egyszer betette Sturridgenek mélységből, de amúgy csak lövöldözés megy. Lallana szerintem labdába se ért nagyon eddig, vagy csak a stream minősége rossz. De Coutinhoék se jobbak. Hendo mellé hátra kéne Can, előre Mané és Origi, hátha lesz valami változás. De ez így nem lesz meg X-re se jelen állás szerint.
Erről amúgy nem olvastál semmit? Van valami különösebb oka? Sérülés vagy bármi?Tromort77 írta:Engem is meglep, hogy Can nem kezd, de tetszik.
Akkor megnyugodtam..Tromort77 írta:Más elgondolás nem lehetett mögötte.![]()
Az mekkora bejátszás voltTromort77 írta:A csávó jól tolta a fáról.
Ja, tudom, még Grujic is ott van, ha meg Hendot elkerülik a sérülések, akkor még sokan is vannak kb - én még abban is bízok, hogy Ejaria néha feljöhet, de nem sok esélyt látok rá. Ezt már csak megszokásból írtam..Tromort77 írta:Nem fog oda már érkezni senki sem. Leiva-t is marasztalta Klopp. Bőven elegen vannak.![]()
Én ezt amúgy nem is értem.. Nem találnak normális balhátvédet, vagy mi? El nem hiszem, hogy Kloppék elégedettek vele.. Hectorról cikkeztek rengeteget, de semmi konkrétum azóta se. Nem mintha az EB-n nyújtott teljesítményével ő olyan meggyőző lenne..Tromort77 írta:Sajnos úgy néz ki, hogy Moreno helyére se érkezik senki, ami szerintem elég szomorú.
Mondjuk ebbe lehet valami.Tromort77 írta:kell idő amíg összeállnak de szerintem a többi csapatnak még nagyobb a hátránya.