Messias2 írta:Nyáron meg érkezhet is hozzánk Coutinho.

Tromort77-nek ebbe szerintem kivételesen igaza van..

Mármint hogy Coutinho egyelőre a villanásaiból él meg, de kiegyensúlyozott teljesítményre nem képes. Nem sok olyan meccse van, ahol folyamatosan jó teljesítményt nyújt, olyan meg még kevesebbszer, hogy 3-4 meccsen keresztül is akár tartja a formáját. Én is komázom nagyon, eszméletlen dolgokra képes, de baromi sokat kell még fejlődnie. Ami pozitív, hogy Klopp alatt kicsit javult szerintem, most is sokkal kevesebbszer lőtt kapura ránézésre mint tavaly szezon elején, akkor amint meglátta a kaput már tüzelt, most meg 25-ről, szembe a kapuval - ami nála ziccer

- is továbbtette sokszor. Úgyhogy szerintem mutatja a fejlődés jeleit, kérdés, hogy mennyi van még ezen kívül benne. Meg ugye az is, hogy hol lenne a legjobb, szerintem Ini régi posztján tudná leginkább kiaknázni a tehetségét, de ezt már átrágtuk itt egyszer.
Cannál is ez a helyzet amúgy, szép dolgokra képes, komoly meccseket is lerak - ő posztjából adódóan tényleg egész meccseken át is szokott néha -, aztán egyszer csak mintha kicserélték volna, és totál homály. Amit pl Coutinhoval az EL döntőben leműveltek, az szörnyű volt, pedig nekik kellett volna a játékot szervezni, és húzóembernek lenni.
Messias2 írta:Elég jó meccs volt.

A Liverpool egyre jobban kezd "klopposodni". A Coutinho, Mané, Firmino hármas nagyon érzi egymást,
Origivel kiegészülve halálos támadógépezet jöhet létre.
Javítva.
Bob_Marley írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy valóban fejlődik-e a Liverpool, mert ha jól emlékszem akkor pl Rodgers-szel nem voltak rosszabbak mint Kloppal. A hú de nagy áttörést nem hozta meg, sőt a tavalyi szezonjuk elég gyengére sikeredett, de az EL döntő szép siker.
Hát azért az EL menetelés szerintem tökéletesen mutatta a különbséget, a döntőt elbukták, tény - bár ugye ha 2-3 góllal mennek félidőre, más a helyzet lehet -, de azt a Dortmundot ahogy megverték, abba benne volt a különbség. Szerintem.
Helyes!