Barca Igazolások
- noname
- Llegenda del Barça
Már csak Alcacer kell jöjjön és akkor tényleg minden létező kérdőjel meg lesz oldva.
Kapusgond - megoldva
Balhátvéd csere - megoldva
Középső védő, aki kezdő lehet - Megoldva
Középpályára potenciális Iniesta utód - Megoldva (DS + Gomes és persze SR)
Szélső támadó csere - Megoldva (meglepő módon ez Arda lesz)
Támadó csere - in progress
Ne jöjjön nekem senki azzal h nincs jobbhátvéd, mert SR tavaly is végig remek volt ott és idén is kiválóan teljesít, cserének meg Vidal kiváló.
Kellett is ez. Umitit sztem szezon végére akár kezdő is lehet. Már hasonló szintre képes, mint Masch, de sokat fog ő fejlődni. Alba hajlamos elkényelmesedni. Nah ha most ezt teszi, egyből padra kerül. Iniesta kérdéses h mekkora terhelést bír, mindjárt ketten ott várják mögötte a sorukat. Neymar sokszor gyenge, jöhet Arda olyankor. Messi is sztem kap majd néha egy kis pihenőt. Már tényleg csak Alcacer kell h némileg tehermentesítse Suarezt.
Ez a legbővebb és legerősebb keret, amit láttam mióta a Barcának szurkolok. Ráadásnak még viszonylag fiatal is. TS, Umtiti, Digne, SR, Neymar kimondottan fiatalok és könnyen lehet h mind kezdők lesznek szezon végére. Hasonlóan Gomes és DS is fiatal és ők ugyan nem lesznek semmiképp a gálacsapat részesei, de fognak játszani eleget.
Amúgy sokan úgy gondoljék h Digne felesleges. Nos, sztem jelenleg 2 ideális felállásunk van szélső védő téren:
1. a gálafelállás: a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb SR egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Alba a másikon.
2. a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb Digne egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Vidal a másikon.
Nagyon jó kis fegyver lehet ez még.
Kapusgond - megoldva
Balhátvéd csere - megoldva
Középső védő, aki kezdő lehet - Megoldva
Középpályára potenciális Iniesta utód - Megoldva (DS + Gomes és persze SR)
Szélső támadó csere - Megoldva (meglepő módon ez Arda lesz)
Támadó csere - in progress
Ne jöjjön nekem senki azzal h nincs jobbhátvéd, mert SR tavaly is végig remek volt ott és idén is kiválóan teljesít, cserének meg Vidal kiváló.
Kellett is ez. Umitit sztem szezon végére akár kezdő is lehet. Már hasonló szintre képes, mint Masch, de sokat fog ő fejlődni. Alba hajlamos elkényelmesedni. Nah ha most ezt teszi, egyből padra kerül. Iniesta kérdéses h mekkora terhelést bír, mindjárt ketten ott várják mögötte a sorukat. Neymar sokszor gyenge, jöhet Arda olyankor. Messi is sztem kap majd néha egy kis pihenőt. Már tényleg csak Alcacer kell h némileg tehermentesítse Suarezt.
Ez a legbővebb és legerősebb keret, amit láttam mióta a Barcának szurkolok. Ráadásnak még viszonylag fiatal is. TS, Umtiti, Digne, SR, Neymar kimondottan fiatalok és könnyen lehet h mind kezdők lesznek szezon végére. Hasonlóan Gomes és DS is fiatal és ők ugyan nem lesznek semmiképp a gálacsapat részesei, de fognak játszani eleget.
Amúgy sokan úgy gondoljék h Digne felesleges. Nos, sztem jelenleg 2 ideális felállásunk van szélső védő téren:
1. a gálafelállás: a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb SR egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Alba a másikon.
2. a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb Digne egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Vidal a másikon.
Nagyon jó kis fegyver lehet ez még.
A Fifa egy szégyen
Nem véletlen, hogy LE a múlt héten azt nyilatkozta, hogy egy jó csapat nem 11, hanem 23 játékosból áll. Számolt azzal, hogy Alcacer jön, Munir, Samper és Douglas megy - ezért pont 23. Viszont ez azt jelenti, hogy változás lesz: sokkal többet fog rotálni, mint eddig. Meg fogja merni bontani a MSN-t is - ellentétben az eddigiekkel.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Vkp-t meg az eddigiek alapján még Rakitic és Gomes is játszhat akár kisebb csapatok ellen, durva mennyire sokoldalú a keretünk. Amúgy a szezon "vesztese" szerintem könnyen lehet, hogy Rafinha lesz. Ez a sérülés tavaly nagyon nem jött neki jókor, most az előszezont se a csapattal töltötte, finoman szólva se volt jó olimpiája, nem látom valahogy magam előtt, hogy most robbant majd. Eddig egy korrekt átlagost hozott csak alapból is, ifihez képest voltak szép pillanatai, de most sokkal nagyobb lesz a konkurenciája, az eddigi szintje nem lesz elég a keretbe kerüléshez se.. Szélső csere se se hiszem, hogy ne Arda lenne mindkét oldalon, egyszerűen így az előszezon után nem látom magam előtt, hogy hol fog ő játszani. Denis szerintem eddig a visszafogott énjével is meggyőzőbb, Gomes pedig taktikailag lehet nagyobb fegyver, plusz ha ő is belelendül, akkor a Barcában látott Rafinhánál jobb szintre képes - kérdés hogy itt tudja-e magát hozni, elvégre a Celtás Rafinha is jobb volt, mint az itteni. Én drukkolok a brazilnak, mert benne is több van annál, mint amit itt mutatott eddig, de ha most meg kéne tippelnem a következő nyáron távozókat, ő tuti köztük lenne.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha minden jól alakul, akkor ez lesz a keret :
MAtS(Cillessen) - Roberto(Vidal) ; Piqué(Umtiti) ; Masch(Mathieu) ; Alba(Digne) - Busi(Roberto) ; Rakitic(Gomes) ; Ini(Denis) - Messi(Rafinha) ; Suárez(Paco/Munir) ; Neymar(Arda)
Ez több, mint biztató.
A gáz akkor lesz, mikor mindenki bevethető. Kit hagy ki a keretből?
Cillessen, Umtiti, Vidal/Digne, Gomes, Denis, Arda, Paco/Munir cserepad várható szerintem.
MAtS(Cillessen) - Roberto(Vidal) ; Piqué(Umtiti) ; Masch(Mathieu) ; Alba(Digne) - Busi(Roberto) ; Rakitic(Gomes) ; Ini(Denis) - Messi(Rafinha) ; Suárez(Paco/Munir) ; Neymar(Arda)
Ez több, mint biztató.
A gáz akkor lesz, mikor mindenki bevethető. Kit hagy ki a keretből?
Cillessen, Umtiti, Vidal/Digne, Gomes, Denis, Arda, Paco/Munir cserepad várható szerintem.
- palesz77
Ezzel teljesen egyetértek. Olyan szinten mély a keret, amilyenről álmodni se mertem volna, ráadásul tehetséges emberkékkel is van tele, nem csak töltelékemberekkel. Alba évek óta versenyhelyzet nélkül volt, és mióta Lucho az edző, nem is volt normális alternatívája sérülés esetén - Adriano már megkopott -, most ez pipa. Umtiti nagy vételnek tűnik eddig, és rajta kívül bagóért hoztuk Marlont is a B-be, aki több mint biztató volt a felkészülés alatt. A középpályán Ini kiesése esetén tavaly nem volt senki, aki az ő szerepét kicsit is átvegye, ez is megoldódott idén Denis és Gomes személyében - csak kell nekik még egy kis idő, de ez meg érthető. Gomes meg feleslegesnek tűnhet - részben szerintem is az -, de ha többször váltogatja majd Busival a helyét, akkor hatalmas taktikai fegyver sülhet ki belőle, mellé maga a srác is ígéretesnek tűnik, összességében ez is pipa. Előre meg lehet jön Alcacer, és Arda helyét is megtaláltuk végre, ez még lehet túl minőségi pad is.. A kölcsönöket meg Samper és Munir esetében - már ha ő a Celticbe megy - nagyon jól oldottuk meg szintén, sokat játszanak majd jó eséllyel, és tapasztaltabban térhetnek vissza. A felesleget sok év után szinte teljesen kipucolta Robert, egyedül Bravo és Vidal az, akik miatt nem tökéletes nekem ez a nyár, de előbbi menni akart, nem volt mit tenni, utóbbi helyett meg ott lesz SR a kezdőben, aki szintén baromi jól mutat egyelőre jobbhátvédként. Én teljesen elégedett vagyok az idei nyárral, Lucho kezeibe adta a vezetőség a világ egyik legjobb keretét, innentől csak rajta múlik, hogy mit hoz ki belőle..S.Agüero írta:Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
S.Agüero írta:Mondjuk én nem egy like miatt gondolom azt, hogy jönni fog.![]()
Elég sok portál lehozta már a hírt, hogy nagyon közel van a leigazolása.
Hát igaz, de azért elég sokatmondó lehet ha egy Barca játékos lájkol Pacorol olyan photoshoppolt képet amin félig Barca mezben van

közben:
"FRISS: Albert Soler a Barcelona egyik sportigazgatója: "Igazak a hírek, dolgozunk Paco Alcacer leigazolásán, de még nem teljes a transzfer. Van még időnk az átigazolási időszak lezártáig."
(Forrás:HúngaroBarça)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én nagyon nem biztam benne,de amiután a saját szememmel láttam hogy Denis Suarez milyen képeket likeolt be Instagramon Pacorol, egyre jobban bizok benne.S.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik, hogy jön Alcácer, Munir megy a Celtába, Samper pedig a Granadába.
Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.

Amúgy Barcastuffon is kint van sreenshot:
https://twitter.com/barcastuff_real/sta ... 2918388736
2 éve még mindenki wikipedian kereste ki hogy ki ez a Claudio Bravo, ma már mindenki tudja hogy egy TOP 3 kapusról van szó. Nyolcnál több itt a difi azért, de én nem minősítem többet az átigazolási politikánkat mert már ezerszer megtettem.Bob_Marley írta:Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért az érdekes hogy Denis Suarez épp nemrég Likeolt be 3 képet Pacorol, az egyiken pedig szerkesztve félig Barca mezben van.
Barcastuffon láttam, most ellenőriztem le Instán és tényleg igy van.
Barcastuffon láttam, most ellenőriztem le Instán és tényleg igy van.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Tököli te vagy az?Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam

Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam

Valencia and Barça are now exchanging the official documents for the transfer of Paco Alcacer. [radio mestalla]
Szerintem már biztosan érkezik.
Szerintem már biztosan érkezik.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Mathieu és az öltözői információk kikotyogása 17. részJeremy Mathieu has informed the teammates in the dressing room that Paco Alcacer will surely join Barcelona. [Mundo Deportivo]

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HIVATALOS: Claudio Bravo a Manchester City új kapusa! Az angolok 18+2 millió eurót fizettek érte. Köszönünk mindent, Bravo, és sok sikert!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1375_o.jpg
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1375_o.jpg
- westerngom
- Entrenador del Barça
egyre több helyen olvasni, h. már erősen zörög az a bizonyos haraszt, szóval csak lesz belőle valami.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.

http://www.goal.com/hu/news/18552/magya ... ID=HP_BN_6" target="_blank
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én arra tippelek, hogy nem fog jönni, és csak az újságok utolsó nagy hadjárata a transferwindows zárta előtt.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Egyedül abban lehet realitás, hogy menni akar, mert a Valencia nemigazán remekel, most is kikapott.
Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Aztán majd meglátjuk hogy érdemes volt e ennyit kaparni érte.
Aztán majd meglátjuk hogy érdemes volt e ennyit kaparni érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kubla9 2016.08.25. 13:19:52-kor.
- palesz77
Na ezt nem tudtam, hogy Paco az edzo, igy kicsit jobban orulok. Bar az a pali kicsit orult szerintem, de Samper jol jar majd vele, tenyleg focit probalnak majd jatszani.. Majd kiderul mekkora sikerrel.
A Valencianal tenyleg jobb amugy, itt sokkal tobb eselye lesz jatszani. Munirnak szinten a Celtaban, okos kolcsonok.

-
- Az Év fórumozója 2013
Paco Jémez az edzőjük most, szóval ebben nem vagyok biztos.palesz77 írta:nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani

A Cope szerint pedig Munir igent mondott a Celtának - kölcsön, vásárlási opció nélkül.
Granadában van a Rayo ex-edzője nem? Abba a fociba illik Samper... Én azért sajnálom, egész karrierjét itt töltötte oké, h 1 év de ez akkor is belerondít.. 

- palesz77
Barcelona midfielder Sergi Samper (21) will today travel to Granada to complete his loan move. [SPORT]
Örülök is, meg nem is. Játszani gondolom sokat fog, új tapasztalatokat is biztos szerez, és a játéka is kicsit alakulhat, mert hogy nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani, az biztos. Hál istennek nem is a bekkelősebb fajta a Granada emlékeim szerint, ennek hála sok pofonba bele is szaladnak, de remélhetőleg jó hatással lesz rá az a + 2-3.000 perc, és fejlődik a játéka.
Mondjuk mehetett volna nagyobb csapatba, hogy könnyebben kövessem..
Örülök is, meg nem is. Játszani gondolom sokat fog, új tapasztalatokat is biztos szerez, és a játéka is kicsit alakulhat, mert hogy nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani, az biztos. Hál istennek nem is a bekkelősebb fajta a Granada emlékeim szerint, ennek hála sok pofonba bele is szaladnak, de remélhetőleg jó hatással lesz rá az a + 2-3.000 perc, és fejlődik a játéka.
Mondjuk mehetett volna nagyobb csapatba, hogy könnyebben kövessem..

- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap olimpia judo volt az m4-en, egyből eszembe jutottálrecrea írta:Végre jöhet helyette a heti ideg

Jasper Cillessen (143 games) conceded four goals for the first time in his career as Ajax goalkeeper (against Rostov today).
biztos tudta, hogy mindenki árgus szemekkel figyeli

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...