Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.

2 éve még mindenki wikipedian kereste ki hogy ki ez a Claudio Bravo, ma már mindenki tudja hogy egy TOP 3 kapusról van szó. Nyolcnál több itt a difi azért, de én nem minősítem többet az átigazolási politikánkat mert már ezerszer megtettem.Bob_Marley írta:Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.
Tököli te vagy az?Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam
Mathieu és az öltözői információk kikotyogása 17. részJeremy Mathieu has informed the teammates in the dressing room that Paco Alcacer will surely join Barcelona. [Mundo Deportivo]
egyre több helyen olvasni, h. már erősen zörög az a bizonyos haraszt, szóval csak lesz belőle valami.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Én arra tippelek, hogy nem fog jönni, és csak az újságok utolsó nagy hadjárata a transferwindows zárta előtt.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Paco Jémez az edzőjük most, szóval ebben nem vagyok biztos.palesz77 írta:nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani
tegnap olimpia judo volt az m4-en, egyből eszembe jutottálrecrea írta:Végre jöhet helyette a heti ideg
De kemény...fel sem tűnt, h ilyen sokan távoztak, bár páran kölcsönben voltak.zsoltfree írta:A távozók kezdő11-e:
Bravo
Montoya - Vermaelem - Bartra - Adriano
Alves - Song - Halilovic
Sandro - Munir - Tello
Csere: Douglas
(Ha Munir marad, akkor pedig douglas Bhv, Montoya Jhv, Adriano Bkp, 4-4-2-ben)
Azért ők sem esnének ki egyik top bajnokságból sem:-)
Mondom másképp. Nem lesz fix gálacsapat.Normandia írta:Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
"Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik...."
Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.