egyre több helyen olvasni, h. már erősen zörög az a bizonyos haraszt, szóval csak lesz belőle valami.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.

http://www.goal.com/hu/news/18552/magya ... ID=HP_BN_6" target="_blank
egyre több helyen olvasni, h. már erősen zörög az a bizonyos haraszt, szóval csak lesz belőle valami.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Én arra tippelek, hogy nem fog jönni, és csak az újságok utolsó nagy hadjárata a transferwindows zárta előtt.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Paco Jémez az edzőjük most, szóval ebben nem vagyok biztos.palesz77 írta:nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani
tegnap olimpia judo volt az m4-en, egyből eszembe jutottálrecrea írta:Végre jöhet helyette a heti ideg
De kemény...fel sem tűnt, h ilyen sokan távoztak, bár páran kölcsönben voltak.zsoltfree írta:A távozók kezdő11-e:
Bravo
Montoya - Vermaelem - Bartra - Adriano
Alves - Song - Halilovic
Sandro - Munir - Tello
Csere: Douglas
(Ha Munir marad, akkor pedig douglas Bhv, Montoya Jhv, Adriano Bkp, 4-4-2-ben)
Azért ők sem esnének ki egyik top bajnokságból sem:-)
Mondom másképp. Nem lesz fix gálacsapat.Normandia írta:Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
"Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik...."
Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
most nézem, hogy hart kezdő meg CSKS.Agüero írta:Holnap bejelentik Cillessent és Pacot, öröm bódottá'.
Te ezeket Gameiro és Viettorol is leírták nem?palesz77 írta:Barca have signed Valencia forward Paco Alcacer (22) for €30M + €5M in variables. The player will sign 5-year contract for €2M P.A. [SPORT]
Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön..Már majdnem 50-50.
khmm a hiba nálunk Pep volt, aki minden áron szabadulni akart Eto o-tól és nem gondolta végig Messi helyét (sem), egyébként azonkívül, h egy emberi pöcegödör, senki nem vitatja Ibra "szakmai" kvalitását.recrea írta:Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.![]()
![]()
Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!