Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön..

khmm a hiba nálunk Pep volt, aki minden áron szabadulni akart Eto o-tól és nem gondolta végig Messi helyét (sem), egyébként azonkívül, h egy emberi pöcegödör, senki nem vitatja Ibra "szakmai" kvalitását.recrea írta:Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.![]()
![]()
Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Persze, mert én is látomBob_Marley írta:Hát de te is leírod többet mozog Suarez.Ennek a játéknak az alapja, hogy megkapod lepasszolod üresbe mész. Ibrahimovic lehet technikásabb volt, de viszont hamarabb meg is tudta unni és nem mozgott annyit. Az hogy nem a helyén játszatták, ez is "alapkövetelmény" hogy univerzálisnak kell lenni és széltében hosszában 30-40 métert be kell játszanod elől.
Menne a "tucsokozosás"MQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.
visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)
Csak beleszaladok a csapdába...sztem semmivel nem volt gyengébb a gyors passzos fociban, mint Suarez. Védekezésben sem láttam semmi hibát, tény, Suarez többet robotol, többet fut, Ibra meg sokkal technikásabb, ami nem elhanyagolható nálunk. Esetleg azt és ott kellett volna játszatni a svéddel, amit és ahol tud. És ezt pont Pep ne látta volna előre...nehéz elképzelni. Mert érdekes, most Messi nem szorítja ki Suarezt, pedig a posztja tök ugyanaz, igaz, ő azért többet mozog ki szélre, változtatja a helyét, ami előnyére válik és a csapatnak is jobb, de sztem ez Ibrának se lett volna büdös. De nem a teljesítménye miatt került ki a kezdőből, ennek ellenkezőjét senki nem magyarázza meg nekem.Bob_Marley írta:Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.
Vagy veszünk ~80 üveg ilyet: Tequila Ley .925 – $3,500,000visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)
Kölcsönbe megy ha megy, ingyér.recrea írta:Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet
Nálunk is parádés volt ősszel, csak az után esett vissza, miután Messi került a helyére. Rengeteg meccsen ő lőtte az első gólt, és a szezon elején nagyobb húzóember volt, mint Leo. Csak ezt kevesebbszer említik nála..recrea írta:Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzbőlMQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is.
ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is)recrea írta:Amennyit tudunk, eliszunk belőle
ok, mondok én:zsoltfree írta: Én nem igazán tudnék mondani olyan embert, akit megvettünk, piszok drága volt, és nem vált be, ráadásul ez már előre jósolható volt....
Válaszolok, de nem teljesen erre.recrea írta:Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyorsan töröljem azt mondod?recrea írta:ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetéstMessias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Ez mindig így vanAmennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk
Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz
Hol kell aláírni?recrea írta: Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk![]()
Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljukMQuCsabi írta:Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz?