Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.24. 19:34:04

Barca have signed Valencia forward Paco Alcacer (22) for €30M + €5M in variables. The player will sign 5-year contract for €2M P.A. [SPORT]

Még nem hivatalos, csak a Sporton olvastam. De már nagyon gyanús, lassan hajlok afelé, hogy lehet mégis jön.. :D Már majdnem 50-50.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.08.24. 18:53:59

Gyors reagálások:

Messit én semmi pénzért nem adnám el, amíg hozza ezt a szintet. Eladhatnánk 500-ért is akár, és vehetnénk 80-90 milliókért a b-kategóriás játékosokat is, mert kihasználná a többi klub, hogy megtelt a pénztárcánk.

Ibra: amiket negatívként írtok róla, azok igazak a többi csapataiban, de amíg nálunk a helyén játszott, igenis védekezett is, nem voltak hisztik, sétálgatások, és jó is volt.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
westerngom
Entrenador del Barça

2016.08.24. 18:41:43

recrea írta:
MQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is. :twisted:
Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzből [-X 8)

Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla :D ), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
khmm a hiba nálunk Pep volt, aki minden áron szabadulni akart Eto o-tól és nem gondolta végig Messi helyét (sem), egyébként azonkívül, h egy emberi pöcegödör, senki nem vitatja Ibra "szakmai" kvalitását.

Pákóval meg mi bajod? :-s
:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 18:38:37

A "sablonról" az jut eszembe, amit pont Henry mesélt hogy csak Messinek volt "szabad keze" mindenkinek be volt osztva milyen területet kell bemozognia. Egyszer pont ezért cserélte le Pep (pedig rúgott gólt is) mert nem tartotta be a taktikai utasításokat. :D És ebbe Ibra pont ezért nem illett bele talán, mert nem voltak meg neki azok a kellő mechanizmusai, amik kellettek volna a támadó harmadban is.

Most annyiból azért más a helyzet, hogy Enrique sokkal több helycserét eszközöl és váltást. Talán emiatt is jobban kitűnik, hogy Suarez többet mozog. De abban a játékban is Suarez szerintem hasznosabb lett volna, mert alázatosabbnak és melósabbnak gondolom. Nem tudom elképzelni, hogy ha neki azt mondják hogy fiam itt van egy 20 méteres kör ezt nem hagyhatod el, megszegte volna ezt a szabályt. Ibrahimovic viszont nem ilyen volt. Etoo is ezért nem kellett neki. Megszoksz vagy megszöksz. Én nem sajnálom Ibrát sem egyébként. :D Mindent megnyertünk ő is boldog volt máshol mi is. De mindentől függetlenül a játékunk mindig is mechanizmusokra betanult elemekre épült, én is pont ezért szerettem meg, a mozgás és a tanult foci. Ibra nem ilyen volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.08.24. 18:45:04-kor.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 18:27:15

Bob_Marley írta:Hát de te is leírod többet mozog Suarez. :D Ennek a játéknak az alapja, hogy megkapod lepasszolod üresbe mész. Ibrahimovic lehet technikásabb volt, de viszont hamarabb meg is tudta unni és nem mozgott annyit. Az hogy nem a helyén játszatták, ez is "alapkövetelmény" hogy univerzálisnak kell lenni és széltében hosszában 30-40 métert be kell játszanod elől.
Persze, mert én is látom :) Csak azt nem értem, h Pep ezeket hogy-hogy nem látta kvázi előre?! Ibra 15 éve tök ugyanazt játssza. Mert, h én nem látom, az oké...maradjunk annyiban, h ő is a könnyebb utat választotta a svéd kiebrudalásával. Pep azt nagyon tudta, hogyan kell eljuttatni tudatos mozgással, az ellenfél eltolásával, súlypont váltásokkal, beindulásokkal 16-osig a labdát, de onnantól a klasszisai (Messi, Eto, Henry) húzták, ott már nincs sablon, amit betanulnak, az nem tanítható, mert Böde nem fogja megcsinálni...Ibra meg igen. Figyeld meg, most sokkal többet tolja Messi a baloson, mint abban a korban, és többet is melózik, ez látszik most nagyon.
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.24. 18:26:25

MQuCsabi írta:Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is. :twisted:
Menne a "tucsokozosás" :lol: :lol:
visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is) :mrgreen:

Nekem kevés lenne.. :mrgreen:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 18:18:43

Hát de te is leírod többet mozog Suarez. :D Ennek a játéknak az alapja, hogy megkapod lepasszolod üresbe mész. Ibrahimovic lehet technikásabb volt, de viszont hamarabb meg is tudta unni és nem mozgott annyit. Az hogy nem a helyén játszatták, ez is "alapkövetelmény" hogy univerzálisnak kell lenni és széltében hosszában 30-40 métert be kell játszanod elől.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 18:09:13

Bob_Marley írta:Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.
Csak beleszaladok a csapdába...sztem semmivel nem volt gyengébb a gyors passzos fociban, mint Suarez. Védekezésben sem láttam semmi hibát, tény, Suarez többet robotol, többet fut, Ibra meg sokkal technikásabb, ami nem elhanyagolható nálunk. Esetleg azt és ott kellett volna játszatni a svéddel, amit és ahol tud. És ezt pont Pep ne látta volna előre...nehéz elképzelni. Mert érdekes, most Messi nem szorítja ki Suarezt, pedig a posztja tök ugyanaz, igaz, ő azért többet mozog ki szélre, változtatja a helyét, ami előnyére válik és a csapatnak is jobb, de sztem ez Ibrának se lett volna büdös. De nem a teljesítménye miatt került ki a kezdőből, ennek ellenkezőjét senki nem magyarázza meg nekem.

Tessék Veb, és még aggódtál :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.24. 18:03:49

visca el barca írta: ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is) :mrgreen:
Vagy veszünk ~80 üveg ilyet: Tequila Ley .925 – $3,500,000
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 18:02:07

Az azért sokkal komplexebb történet, habár volt a holland bajnokságban is, de nálunk mégsem tudta a gyors passzos játékot játszani. Plusz a védekezése sem volt megfelelő és nem bírta el a csapat hosszútávon. És a fő szempont, hogy nem rá voltak kijátszva az utolsó labdák, de pl Suarez is hasonló és rá sincsenek mindig kijátszva, de mégis mezőnyben sokkal többet dolgozik mint Ibra tette azt anno.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.24. 18:01:03

recrea írta:Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet :shock:
Kölcsönbe megy ha megy, ingyér. :D
recrea írta:Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla :D ), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
Nálunk is parádés volt ősszel, csak az után esett vissza, miután Messi került a helyére. Rengeteg meccsen ő lőtte az első gólt, és a szezon elején nagyobb húzóember volt, mint Leo. Csak ezt kevesebbszer említik nála.. :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:58:23

Úgy látom, neked már drogra és piára nem adunk abból a pénzből [-X 8)

Ibrához azért annyit (csakh újrakezdjük a vitát róla :D ), h rajtunk kívül mindenhova parádésan illeszkedett be. Ilyenkor lehet feltenni a kérdést, h bennem van a hiba vagy mindenki másban?!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:57:00

recrea írta:Amennyit tudunk, eliszunk belőle
ez kérlek alsó hangon kb 387.500.000 üveg kőbányai. ettől azért már fejre állna a fél fórum (de lehet a 2/3-a is) :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:55:46

Még annyit, hogy kitolna velünk meg olyan, hogy egy fecske nem csinál nyarat, látjuk ha elhagyja az el Prat repülőteret már nem annyira sikeres más csapatban. :D 250 milliót sok mindenre ellehet költeni, nem csak játékosokra. De fikció az egész, de érinthetetlen ember nincs, Bartomeu viszont nem olyan karakán mint anno volt Nunez, uh ilyen nem fog bekövetkezni alatta.
Kép
Kép
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2016.08.24. 17:55:01

zsoltfree írta: Én nem igazán tudnék mondani olyan embert, akit megvettünk, piszok drága volt, és nem vált be, ráadásul ez már előre jósolható volt....
ok, mondok én:

Ibra

:mrgreen: :arrow: :cry:

Más: Emlékeszem Piqure mikor vissza került a MU-tól, elkeserítő volt a játéka, nehézkes, lassú, testidegen volt a csapatban, akár csak legutóbb Arda (volt!?) akitől a hajamat téptem, h 40M-val levettek érte a matracosok, aztán most meg....
Szóval az idő majd eldönti, hogy megérte-e a pénzt letenni érte, addig meg minden csak okoskodás.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:53:51

Paco minden pénzt megér.... Mondjuk ennyi pénzért már Pákót is elhozhatjuk, s akkor legalább a hangulat is meglenne, tudná pótolni egyszemélyben boldDanit is. :twisted:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:49:04

Egyszerűbb, ha rögtön kitiltod mondjuk 1 hónapra :lol: Uhhh, késő....

Kampányolok itt a vezetőség mellett, de azt olvastam, h Alcacer 30+15 millióért jönne...ha emellett eladjuk Munirt gombokért, azért én is tolok egy ilyet :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:46:39

recrea írta:
Messias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
Válaszolok, de nem teljesen erre. :D Többieknél is volt emocionális rész. Nunezt én pont ezért tartottam nagyra, mert rohadt nagy kőszikla. Nem érdekelte se Ronaldo se Figo se más aztán az egyik legsikeresebb elnök volt, na jó most meg a sitten de más kérdés. :D

Ha visszaolvasgatod, én olyat soha nem írtam hogy ne számítana a pénz, SŐT. Aki szerint nem számít a pénz az nem tudom milyen világban él. :D És az üzletben egy alapszabály, hogy nem szabad érzelmekre támaszkodni, legalábbis nálam ez alapszabály. Máshogy nem lehet pénzt csinálni, csak ha hideg fejjel gondolkozol, nem habozol és kihasználsz minden alkalmat. Az érzelem gyengít és késlekedni fogsz. Pont ezért érzelem, mert adott befolyás alapján döntesz nem pedig mechanizmusok alapján. Ezáltal a döntésed sokkal labilisabb lehet.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.24. 17:43:42

Barcelona and Celta have an agreement over the transfer of forward Munir (20). Official announcement only if Barca sign a forward. [COPE]

If Barcelona sign Valencia forward Paco Alcacer (22), only then Munir will be loaned to Celta Vigo. [@GerardRomero]

Nem ismerem a felhozatalt a Celtában, Aspas rémlik mint középcsatár, ő meg nem kiszoríthatatlan, szóval örülnék neki. Akár Nolito helyén is játszhatna mondjuk, de jobban örülnék, ha 9-esként játszana végig 1 szezont.
recrea írta:ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
Gyorsan töröljem azt mondod? :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:40:08

Messias2 írta:Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
Gyönyörű, remek...ha ezt most Bob olvassa (márpedig olvassa) és válaszol rá (márpedig fog), akkor ebben a topikban ma se folytatunk beszélgetést :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:37:00

Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=

Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz :wink:
Ez mindig így van :lol: Mármint , hogy olyankor nem olyna fontos a pénz. Az elejével abszolút egyetértek, én is ezt tenném. Egyszer élünk ,akkor sem sokáig.

Nekem sosem lesz ez "vitatéma", hogy kit mennyiért hozunk és engedünk el. Természetesen, amíg eredmény is van és AZ EREDMÉNYÜNK is pozitív marad.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.24. 17:36:02

recrea írta: Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=
Hol kell aláírni? :D

Nem lehet mindent kizárólág racionális szempontok alapján megközelítani. Messi esete pontosan ilyen, itt komoly emocionális dolgokról van szó.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:27:05

MQuCsabi írta:Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz?
Amennyit tudunk, eliszunk belőle, drogra és nőkre költjük...a maradékot elpazaroljuk :-({|=

Nem Rád vonatkozik, de amikor Messi eladásáról van szó, hirtelen mégsem olyan fontos a pénz :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.24. 17:23:35

Jó, csak, ha eladjuk 250ért, akkor mit csinálsz? Ugyan úgy cska 11 játékosunk lehet fent a pályán nekünk is, Messi meg varázsolna még 5 évet valahol :D Rossz esetben rendre ellenünk is. Ezalatt meg megnyerhetünk bármit, és hozhatjuk a 250mihályt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.24. 17:18:23

off: Reiziger nem volt rossz, én nagyon bírtam. :D

Lejjebb valaki jól leírta az árat mint mindig a kereslet és a kínálat határozza meg, tőlünk ha megy valaki, akkor azért megy mert nem kell ezáltal az értéke és csökken. Ha viszont veszünk akkor általában licitháborúban vagyunk másokkal és az érték növekszik. Mi vásárló klub vagyunk.

ui: Én eladnám Messit. :lol: Ahogy bárki mást is, ha olyan ajánlat jön érte, amivel előrébb vagyunk. Azért ha letennének érte 250 milliót mondjuk akkor bőven ellehetne gondolkozni, ahogy Neymarért is 190 és így tovább. Nincs olyan hogy valaki "érinthetetlen" vagy pótolhatatlan. Ha gazdaságilag megéri és csapatként meg lehet pótolni akkor bárki eladható játékos. Mítosz hogy nem, s főleg mi tudhatjuk mikor Ronaldo után azt hitték sokan világvége van aztán rögtön húztunk két bajnokságot. :D Vagy Ronaldinho, Rivaldo stb.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése