De írhattad volna azt is, h az elkötött pénz a mi játékunkon legalább meglátszik...és még elnézést se kellett volna kérned.visca el barca írta:miben? bajnoki, bl vagy spanyol kupa címekben?ferninho írta:Ti nálatok például nagyobb a mínusz összességében, mint a Realnál az elmúlt jó pár évet tekintve.huh ez most kellett, szóri
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
miben? bajnoki, bl vagy spanyol kupa címekben?ferninho írta:Ti nálatok például nagyobb a mínusz összességében, mint a Realnál az elmúlt jó pár évet tekintve.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem néhány éve még joggal mondhattuk, hogy különbek vagyunk, mint a Real, vagy a többi giga klub, de ma már mi is ugyanolyanok vagyunk, mint ők. Persze lehet mondani, hogy ma már csak így lehet (mondjuk ebben sem vagyok biztos), hisz egyre inkább elkurvul a foci.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sose volt az gond, ha valaki nagy mínuszban zárt, csak a Real egy nyár alatt megvette a fél kezdőcsapatát kis túlzással. Plusz az utóbbi években is kellett egy nagy igazolás, ha már mi megvettük Neymart és Suárezt, jött Bale, majd James, Perez nem tudta elviselni. Tavaly meg Danilót is meggyőződésem, hogy azért IS vettétek, mert mi el akartuk hozni a kezdőbe.
Mondjuk az is igaz, hogy a mostani Gomes-igazolásunk nekünk is hasonló volt, de az idő eldönti majd.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy a Real a csúnya gonosz.

Mondjuk az is igaz, hogy a mostani Gomes-igazolásunk nekünk is hasonló volt, de az idő eldönti majd.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy a Real a csúnya gonosz.

Egy Real Madrid egy rakat középszerből állt, igen, volt költés, de létszükséglet volt, illetve egy játékos se jött áron felül, se Xabi, se Karim, se CR nem volt irreális áron (utóbbit ugye még Calderón fixálta le), max Kakát lehet mondani egyedül, de név alapján ő se volt annyira extrán magas, mert azért akkor elég komoly név volt, az hogy a teljesítménye milyen volt más kérdés.S.Agüero írta:Ja, csak a Real kétszer ennyi pénzt költött el, amiből 2 emberért többet fizettek, mint mi most az egész nyáron...palesz77 írta:Az akkori Alves mondjuk manapság lenne vagy 60-70 millió szerintem, Sánchez is akörül. Csiga meg anno annyi volt, mint ma Umtiti.De ja, az utóbbi évek alapján elég vicces belegondolni, hogy mi fikázás ment itt a Real költekezéseire..
Gondolok itt a 2009-es nyárra, akkor szabadultak el az árak.
Lehet mondani, hogy a Real megint a csúnya gonosz, csak nagyon nincs így.
Illetve azt se árt tudni, hogy sokkal több értékben is adott el a Real, így aztán azt az egy nyarat leszámítva sose zárt óriási mínuszokban, ha meg drágán ad el valaki játékosokat nem látom hol a gond, ha esetleg drágán is veszi.
Ti nálatok például nagyobb a mínusz összességében, mint a Realnál az elmúlt jó pár évet tekintve.
madridista
Miert zsoldos?Samper írta:Mai hír: Az angol újonc Middlesbrough zsoldosa lett a 20 éves, Barca-nevelés szélső, Adama Traoré, aki a másodosztályú Aston Villától jött négy évre négymillió font fejében.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Mai hír: Az angol újonc Middlesbrough zsoldosa lett a 20 éves, Barca-nevelés szélső, Adama Traoré, aki a másodosztályú Aston Villától jött négy évre négymillió font fejében.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ja, csak a Real kétszer ennyi pénzt költött el, amiből 2 emberért többet fizettek, mint mi most az egész nyáron...palesz77 írta:Az akkori Alves mondjuk manapság lenne vagy 60-70 millió szerintem, Sánchez is akörül. Csiga meg anno annyi volt, mint ma Umtiti.De ja, az utóbbi évek alapján elég vicces belegondolni, hogy mi fikázás ment itt a Real költekezéseire..

Gondolok itt a 2009-es nyárra, akkor szabadultak el az árak.

Ahogy nézegetem a keretet, ha Messit kellene helyettesíteni, alighanem Rafinha lenne a dublőre. Ha mással helyettesítenék, akkor a szerkezeten kellene változtatni.barca0417 írta:Úgy látom Rafinhát elég nagy %-ban temeti mindenki. Én azért bízom benne hogy ő is felveszi a ritmust, amit tavaly a sérülése miatt nem tudott. Illetve pont ő az akiről nem fog Lucho lemondani csak úgy szerintem. Ezek lehetnek az ő esélyei, illetve hogy a támadó harmadban bárhol bevethető, és csak ő van ballábas játékos Messi mellett. Szóval én bízok benne hogy ez a bő keret nem fog visszaütni, ennek jó jele volt hogy a brazil is kapott lehetőséget az elmúlt meccsen, pedig akkor tért vissza.
A vesztesek listájára inkább Vidalt és Mathieut várom.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az akkori Alves mondjuk manapság lenne vagy 60-70 millió szerintem, Sánchez is akörül. Csiga meg anno annyi volt, mint ma Umtiti.
De ja, az utóbbi évek alapján elég vicces belegondolni, hogy mi fikázás ment itt a Real költekezéseire.. 

- barca0417
- Entrenador del Barça
Úgy látom Rafinhát elég nagy %-ban temeti mindenki. Én azért bízom benne hogy ő is felveszi a ritmust, amit tavaly a sérülése miatt nem tudott. Illetve pont ő az akiről nem fog Lucho lemondani csak úgy szerintem. Ezek lehetnek az ő esélyei, illetve hogy a támadó harmadban bárhol bevethető, és csak ő van ballábas játékos Messi mellett. Szóval én bízok benne hogy ez a bő keret nem fog visszaütni, ennek jó jele volt hogy a brazil is kapott lehetőséget az elmúlt meccsen, pedig akkor tért vissza.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Diego Milito- Gabi helyett, de ok érdekes. LE költ egyértelműen a legtöbbet.MessiNeymarSuarez írta:Az elmult 10 év igazolásai grafikusan:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5883911C
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A 22 éves Camarat kölcsönadtuk a Gironának. A bal oldalunk nélküle is erős. Jövő nyáron lehet dönteni a sorsáról.
Igy van, ha szigorúan a csapat érdekeit nézzük, akkor természetesen nagyon jó ez a bő és erős keret.palesz77 írta:Azért ezt te se gondolod komolyan remélem, hogy nem gondolta át Lucho és a vezetőség, hogy milyen keretet szeretnének.. Megmondta LE, hogy minden posztra 2 játékost akart, meg is kapta. A München is elég jól megoldotta a mély kerettel felmerülő problémákat, csak ahhoz keményen rotálni kell. De én nehezen tudom elképzelni, hogy LE azért akarta azokat akiket, hogy aztán a tavalyihoz hasonló forgatást láthassuk. Nagy vesztese egész biztos lesz a szezonnak, szerintem Rafinha például távozni fog jövőre, de ez meg benne van sajnos, ha versenyképes csapatot akar magának az ember. Viszont okosan használva nagyon nagy fegyver lehet ez, hogy van 21 játékos, akiket bármikor be lehet dobni szinte, így talán kevésbé fog érződni majd a fáradtság szezon végére, és kipihentebbek lesznek a srácok - fejben főleg.Tobias88 írta:Szerintem nem teljesen gondolták ezt át
Az érem másik oldala, hogy ennek a csapaton belül lesznek vesztesei, és valószínűleg megint a saját nevelések közül. Az egyik az általad említett Rafinha, a másik Munir. Persze a csapat érdekeit nézve ez is érthető, hogy be kell áldozni néhány embert. Nekem csak annyival van a bajom, hogy akik a helyükre jöttek, nem látom őket annyival jobb játékosnak, csak ahogy te is írtad, sokan többre tartják Bellerint, mint SR-t, mert a gyenge Arsenalban és a PL-ben jobban ki tud emelkedni, mint az utóbbi a világ legerősebb csapatában és bajnokságában. És szerintem ez a helyzet Alcacerrel és a portugál gyerekkel is, középcsapatokból jönnek, de semmi olyat nem mutattak ott sem, amitől el kéne tőlük ájulni. Szerintem ezeket a posztokat meg lehetett volna oldani csapaton belül is, de sajnos ez van, jelenleg az utánpótlásból jövők nemhogy előnyben nincsenek, de kifejezetten hátrányos a helyzetük a hasonló szintű, középcsapatokban játszókkal szemben.

Oleguer-t reaktiváljákferninho írta:Danilo?La Pulga írta:Na még egy meglepetés jhv a végére?![]()

94:39 6 - 1
Danilo?La Pulga írta:Na még egy meglepetés jhv a végére?![]()

madridista
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azért ezt te se gondolod komolyan remélem, hogy nem gondolta át Lucho és a vezetőség, hogy milyen keretet szeretnének.. Megmondta LE, hogy minden posztra 2 játékost akart, meg is kapta. A München is elég jól megoldotta a mély kerettel felmerülő problémákat, csak ahhoz keményen rotálni kell. De én nehezen tudom elképzelni, hogy LE azért akarta azokat akiket, hogy aztán a tavalyihoz hasonló forgatást láthassuk. Nagy vesztese egész biztos lesz a szezonnak, szerintem Rafinha például távozni fog jövőre, de ez meg benne van sajnos, ha versenyképes csapatot akar magának az ember. Viszont okosan használva nagyon nagy fegyver lehet ez, hogy van 21 játékos, akiket bármikor be lehet dobni szinte, így talán kevésbé fog érződni majd a fáradtság szezon végére, és kipihentebbek lesznek a srácok - fejben főleg.Tobias88 írta:Szerintem nem teljesen gondolták ezt át
Kivéve, ha kényszerű cserék helyett átgondolt rotáció lesz.Tobias88 írta:Jelenleg 21 fős az első keret tele olyan játékosokkal, akik közül majdnem az összes játékos kezdő lenne egy Arsenalban mondjuk. Én ezt már egy kicsit túlzásnak érzem. Nem tudom hogy lehet ennyi játékost folyamatosan játszatni, hogy formában legyen, valószínűleg sehogy.Samper írta:A rekord méretű igazolásokat azzal is magyarázom, hogy a transferban és ezzel egyidejűleg a B csapat mélyrepülése nagyon megnövelte a késztetést egy generálozásra. Hosszú szárazság után szomjas a föld.
A cserepadra 6 játékos ülhet majd le hétről hétre közülük:
Digne, Mathieu, Umtiti, Vidal, Rafinha, Denis, Gomes, Turan, Alcacer
És majd csak 3 játékos játszhat. Szerintem nem teljesen gondolták ezt át
Ahhoz hogy ennyi játékos játsszon, kellene egy ligakupa sorozat is a kupa mellé vagy jó pár sérülés.
Jelenleg 21 fős az első keret tele olyan játékosokkal, akik közül majdnem az összes játékos kezdő lenne egy Arsenalban mondjuk. Én ezt már egy kicsit túlzásnak érzem. Nem tudom hogy lehet ennyi játékost folyamatosan játszatni, hogy formában legyen, valószínűleg sehogy.Samper írta:A rekord méretű igazolásokat azzal is magyarázom, hogy a transferban és ezzel egyidejűleg a B csapat mélyrepülése nagyon megnövelte a késztetést egy generálozásra. Hosszú szárazság után szomjas a föld.
A cserepadra 6 játékos ülhet majd le hétről hétre közülük:
Digne, Mathieu, Umtiti, Vidal, Rafinha, Denis, Gomes, Turan, Alcacer
És majd csak 3 játékos játszhat. Szerintem nem teljesen gondolták ezt át

Ahhoz hogy ennyi játékos játsszon, kellene egy ligakupa sorozat is a kupa mellé vagy jó pár sérülés.
94:39 6 - 1
A rekord méretű igazolásokat azzal is magyarázom, hogy a transferban és ezzel egyidejűleg a B csapat mélyrepülése nagyon megnövelte a késztetést egy generálozásra. Hosszú szárazság után szomjas a föld.
Igen-igen elnéztem, abban az évben "csak" egy bajnokság+BL esett le.MessiNeymarSuarez írta:Nero.: Kis pontositás: 2008 nyarán(2008/9-es szezonba Tripláztunk) és 2014 nyarán, de amugy igaz, én is olvastam ezt a statisztikát, remélem folytatódik akkor a mintasor eredményben is...(Bár ez persze egy csapattól sem elvárható, egy Tripla nagyon különleges teljesitmény, még a Barca számára sem lehet elvárás)

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Naigen, elvileg mi is sokat hajkurásztuk Pogbát,ő önmagában lett volna 120 millio.Zozzy 5 írta:ez tényleg remek munka volt a vezetők és LE részéről, ennél jobban nem nagyon lehetett volna megerősíteni a keretet. most már a bivaly kezdő mellé hasonló padunk is van, talán Európa legerősebb keretével megyünk neki a szezonnak, a célok egyértelműek.
pénzben talán kicsit sok volt, de vmi hasonló összeget most rá kellett szánni a csapatra, mert az előző kiírásban nem egyszer volt komolytalan a padunk. meg amúgy ez a 122 plusz opciók 6 minőségi játékosért, amikor 100 milliókat már egy 1 db emberért fizetnek ki mások, igen korrekt.
még Douglast kéne elpasszolni bárhova a világon, bármilyen munkakörbe, és kész is vagyunk
szerintem teljesen korrekt ez az összeg amit elköltöttünk idén keretbővitésre, hoztunk jópár tehetséges, ügyes játékost akiknek nagyrésze már az első pillanatok óta elég otthonosan mozog, és nagy segitségre lesz a szezonban, remélhetőleg rotálni fogunk bőven.
Tény, hogy hatékonyabban is adhattuk volna el a játékosokat, de ez van, legalább jók jöttek.
De szerintem nem olyan hudesok ez a pénz,ha azt nézzük hogy tavaly nem igazoltunk olyan rengeteget és nem hoztunk hatalmas nagyágyut, meg ugye utolso pillanatban ment Pedro szoval az ő 30 millája is hozzájött az idei 60 millios beigérthez gondolom.
Nero.: Kis pontositás: 2008 nyarán(2008/9-es szezonba Tripláztunk) és 2014 nyarán, de amugy igaz, én is olvastam ezt a statisztikát, remélem folytatódik akkor a mintasor eredményben is...