palesz77 írta:Lucho had a long conversation with Aleix Vidal and exchanged tactical ideas with the full-back, which turned out to be very positive. [MD]
"LE: -Te Vidal, mi lenne, ha vedekeznel is meccs kozben?
-Vidal: Jaaaa, basszus, tudtam hogy valamit elfelejtek.. Oke fonok, persze, menni fog!"
Nem tudom mit mondhatna neki Lucho, amivel jobb teljesitmenyre birja, de vegulis Masch es Pique is szinteket javultak LE erkezesevel, talan meg van remeny.. Mondjuk szerintem nincs, de azert fo az optimizmus..

Sajnos bebizonyosult, hogy két borzasztó kh teljesítménnyel Vidal játéka garantálja a gólokat még egy Aláves ellen is.
Még ha páratlan lenne a támadójátéka, ilyen védőmunkával egy középcsapatban sem célozhatna a kezdő pozícióra.
Imádkozhatunk, hogy SR ússza meg sérülés nélkül a szezont. Esetleg Lucho valahogy "kikukázhatna" oda egy embert a keretből, ahogy azt Robival tette.
Személy szerint reménykedtem, hogy ha az előszezonban megkapja a lehetőséget és többet játszik megindul felfelé, de már biztosnak látszik, hogy Douglas is jobb alternatíva lett volna.
Persze utólag könnyű okosnak lenni.
Az viszont számomra érdekes, hogy elvileg hozzáállásbeli gondjai is voltak, a teljesítménye kritikán aluli és mégis megtartotta Lucho. Lehet, hogy nagyon odatette magát nyáron, ez számomra nagy kérdés.
Nem tudom, hogy képes-e, de Digne-t is ki lehetne próbálni a jobboson, nagyobb kockázatot nem vállalnánk. Persze csak fikció, de akárkit megnéznék ott helyette, mert nem csak egy rossz meccs volt tőle, már egy folyamat. Sajnos a B-ben sincs olyan ígéretes játékos, akire komolyan számíthatnánk. Palencia sajna nem olyan kiugró.
Nagyon félek, hogy ha Robi sérülés nélkül le is hozza a szezont, nem fogja bírni a terhelést és tavaszra elfogy.