Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, látom átment, hogy mire gondolok.palesz77 írta:Mondjuk szerintem TripleH inkább a támadó szerepére gondolt, ezért említette Modricot mellette. Nem kötötte ki, szóval értelmezhető védekező szerepkörre is, de megkockáztatom, hogy nem arra célzott a listával.![]()
Tisztában vagyok a fontosságával, de mégis egy csapat játékának képét az Iniesta és Modric féle játékosok határozzák meg.LG írta: Abban egyet értek, hogy Conte nagyon kellett, hogy felrázza a Chelseat, de egy jó vkp. nélkülözhetetlen, ha jó csapatot akarsz. Emlékezzünk vissza, mint jelentett a Realnak anno Mekelele elvesztése, nekünk mit jelentett Davids érkezése 2004 tavaszán. De nem kell olyan messzire visszamenni, elég csak arra gondolni, hogy ebben a szezonban hogy szenvedtük, mikor Busi gyenge volt.
Ahhoz, hogy Ini, Messi és a többiek tudjanak varázsolni kell, hogy hátul rend legyen, a vkp. szerepe meg különösen fontos, hiszen ő köti össze a csapatrészeket.
Abban egyet értek, hogy Conte nagyon kellett, hogy felrázza a Chelseat, de egy jó vkp. nélkülözhetetlen, ha jó csapatot akarsz. Emlékezzünk vissza, mint jelentett a Realnak anno Mekelele elvesztése, nekünk mit jelentett Davids érkezése 2004 tavaszán. De nem kell olyan messzire visszamenni, elég csak arra gondolni, hogy ebben a szezonban hogy szenvedtük, mikor Busi gyenge volt.TripleH írta:A chelseanek nem Kanté adott ekkora lökést hanem Conte. Tavaly Fabregast és Maticot is elzavarta volna a legtöbb Chealsea szurkoló, idén viszont mind2-t magasztalják.Bob_Marley írta: Ezzel azért vitatkoznék és nem az érdemeiket elvitatva, de pl Kanté a Chelseanek akkora lökés, hogy nem hiába vannak ott ahol.
Viccesen ha az ember megnézi tavaly hol volt a Chelsea ilyenkor meg a Leicester hát pont ellentettje most.![]()
Jól játszott a gólt viszont visszanézve ott tényleg mozizott egyet.Kár érte.
De ez itt már nagyon off
A chelseanek nem Kanté adott ekkora lökést hanem Conte. Tavaly Fabregast és Maticot is elzavarta volna a legtöbb Chealsea szurkoló, idén viszont mind2-t magasztalják.Bob_Marley írta: Ezzel azért vitatkoznék és nem az érdemeiket elvitatva, de pl Kanté a Chelseanek akkora lökés, hogy nem hiába vannak ott ahol.
Viccesen ha az ember megnézi tavaly hol volt a Chelsea ilyenkor meg a Leicester hát pont ellentettje most.![]()
Jól játszott a gólt viszont visszanézve ott tényleg mozizott egyet.Kár érte.
Ezzel azért vitatkoznék és nem az érdemeiket elvitatva, de pl Kanté a Chelseanek akkora lökés, hogy nem hiába vannak ott ahol.TripleH írta:Gyakorlatilag manapság a kpsok közül, talán nem túlzás ha azt mondom, hogy ő és Modric akik annyit tudnak adni egy kpnak mint senki más és ez címeket ér.Messias2 írta:Róla se feledkezzünk meg. Ha nincs Messi 2 perces úrfocina rá nyomom a szavazatomat. Hatalmas meccse volt neki is. Mióta visszatért, egészen más szinten játszik a csapat.
Gyakorlatilag manapság a kpsok közül, talán nem túlzás ha azt mondom, hogy ő és Modric akik annyit tudnak adni egy kpnak mint senki más és ez címeket ér.Messias2 írta:Róla se feledkezzünk meg. Ha nincs Messi 2 perces úrfocina rá nyomom a szavazatomat. Hatalmas meccse volt neki is. Mióta visszatért, egészen más szinten játszik a csapat.
Nekem már Rijkaard első szezonjában feltűnt, hogy nagyon sok van a srácban, általában csereként állt be, és mindig lendületet hozott, fel tudta pörgetni a csapatot, és ez képessége még 12 év után sem veszett el.Barca333 írta:Rákerestem a Pool elleni felállásokra, de ott elvileg volt 4-4 védőnk. Bár azt nem néztem meg közben lesérült e valaki. Nekem egyébként valami Atlético elleni meccs rémlik amikor védő volt. Azért jó, hogy nem ragadt meg azon a poszton.![]()
Fizikuma miatt kapus, védő és igazi támadó se lehetne, szóval olyan sok választás nem maradt neki.![]()
Régen fel se tűnt az öreg, max. kis szakértelmemnek hogy nem ő az igazi védő ott a bal oldalunkon. persze Ronaldinhoék vitték a prímet és az akkori figyelmemet. Aztán jött Pep és Ini is kulcsjátékos lett...
Asszem a Pool ellen is azt játszott a BL-ben a 07/08-as szezonban, legalábbis bennem is van ilyen emlék.Barca333 írta:Egy furcsa emlék régóta foglalkoztat Iniestával kapcsolatban, amire választ nem találtam... Emlékszik itt bárki, hogy Andrés játszott balhátvédet még anno a Rijkaard-féle csapatban? Mert nekem így rémlik! Persze nem folyton, de mintha lett volna rá példa egyszer-egyszer!
Középszerűbb embert nem találtál?Én Nzonzit egyáltalán nem vetném el.
Én is elcserélném Thiago-ra bármelyiket bármikor, még akkor is, ha a brazil-spanyol sokat sérült a németeknél. Arda és Gomes fájóan nem passzolnak a csapatunkba, pláne úgy nem, hogy olyan fiataljaink vannak a középpályára, mint Denis, Rafinha vagy Roberto. Nem tökéletesek, de ismerik a rendszerünket, sokkal inkább passzolnak a csapatba. Úgy pedig, hogy nincs már Thiago, az utóbbi triónak járna elsődlegesen a bizonyítási lehetőség... Gomes így a nyáron abszolút felesleges, buta igazolás volt. Iniesta helyére pedig eddig leginkább Denis-t látnám megfelelőnek.barca0417 írta:...
Coutinho és Verratti mellett az avatárodban szereplő úriember még aki, nem is pótolni, mert az 1 az 1 ben lehetetlen, de a szervező szerepkörét átvenni Iniestának képes lehet. És őt nem kéne szoktatni a rendszerhez. Jelenleg nagyon is jól jönne ő nekünk, bármikor oda adnám érte Gomest és/vagy Ardát.nzxtpo írta: Én is ő vele pótolnám. Ő az a játékos aki "Barcán kívüli", mégis szerintem a legjobban beleillene a gépezetbe. Egy az egyben nem lenne képes pótolni Andrést, de erre szerintem a jelenlegi mezőnyből senki sem az. Kissé átalakulna a játékunk (hozzáteszem Coutinhoval és társaival is), viszont az ő technikája és játékintelligenciája megfelelő. Védekezésben szerintem jobb, mint Andrés, támadásban képes lenne meglátni, és oda is tenni a labdát a lyukakba mozgó támadóinknak, egyedül az egy-az-egy játéka amit valahogy máshogy/mással kellene megoldani. Kellően labdabiztos, és érett a játéka ahhoz képest, hogy még (remélem) messze van a csúcstól.
Coutinho mellett viszont az is szól/szólhat, hogy képes átlövésekből eredményes lenni, ellenben kérdés, hogy az első hármas mellé kell-e egy ennyire támadó szellemű középpályás, szerintem inkább egy átmenet kell, amivé Andrés is alakult az utóbbi szezonokban.
Én is ő vele pótolnám. Ő az a játékos aki "Barcán kívüli", mégis szerintem a legjobban beleillene a gépezetbe. Egy az egyben nem lenne képes pótolni Andrést, de erre szerintem a jelenlegi mezőnyből senki sem az. Kissé átalakulna a játékunk (hozzáteszem Coutinhoval és társaival is), viszont az ő technikája és játékintelligenciája megfelelő. Védekezésben szerintem jobb, mint Andrés, támadásban képes lenne meglátni, és oda is tenni a labdát a lyukakba mozgó támadóinknak, egyedül az egy-az-egy játéka amit valahogy máshogy/mással kellene megoldani. Kellően labdabiztos, és érett a játéka ahhoz képest, hogy még (remélem) messze van a csúcstól.palesz77 írta: Verratti
Tudom, azért írtam is, hogy az nagyobb szervezéssel járna, mint Ini utódjának a megtalálása. Úgy értettem, hogy most van Ini, aki nyeri az 1v1-eket, labdát tart, irányít, kb mindent csinál. Akkor meg lenne Marco, aki mozgatja a csapatot, valaki meg 1v1-eket vállal, "kisebb felelősséggel" mint most a Don, de erre látok a legkevesebb esélyt.Rivaldo11 írta:Verratti más típusú, mint a két német, De ha jönne, nálam Rakiticet váltaná.
Mindenképpen kell egy olyan játékos, aki párharcokat nyer középen.