Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Totál igazad van, én is mindig adott csapatban bízok és nem figyelem ki kezd ki nem. Csak megjegyeztem, mert tényleg mindig így kezdődik a mondat.MQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.

Ez burkoltan veb-nek szóltMQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.

Én nem szoktam személyeskedni, direkt kerülöm is, de nem tudom megállni, hogy megjegyezzem. Te még esküszöm nem írtál olyat, hogy na ez a kezdő rossz.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE mer változtatni a kezdőben, ami így is nagyszerű. Gomesre kíváncsi leszek, ma újra lehetőséget kap a bizonyításra, remélem élni is fog vele.
Ma egy nehéz meccs áll előttünk, ami ráadásul még fontos is, úgyhogy fel van adva a lecke. Ennek ellenére bízok a csapatban, mert a fontos pillanatokban mindig megállták a helyüket, ezért pedig szerintem ma is nyerni fogunk.
Visca El BARCA!!!

Az a baj, hogy ebben a szezonban olyan formába vannak a srácok, hogy a saját labdáink után is futni kell általában..Bob_Marley írta:Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.
én voltam.BarcafanTomee írta:Valaki meg is jegyezte nem rég itt a fórumon, hogy szembetűnő volt, hogy Neymar mennyire nem passzolt Digne-nek. Na majd kiderül.![]()

Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.visca el barca írta:csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.23 éves, de állítom a 37 éves pirlo még most is gyorsabb nála
![]()

Minden bizonnyal Lucho újból megnézte a Bilbao elleni meccsünket.palesz77 írta:Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik?
csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.

Én is ezt magyaráztam de Suarez sérthetetlen szerintem.csababarca írta:Én ezt tényleg nem értem, de mostmár mindegy...
Halljak meg, inkább akkor már lett volna egy Gomes-Busi fedezet, előttük kicsit balra Iniesta, kicsit jobbra Arda akár.
Elől meg Neymar-Messi.
Simán bevállalnék mostmár lassan egy ilyet.

Musacchio verethetne nyugodtan mégegy olyan öngólt mint 2014 tavaszán...palesz77 írta:Villarreal XI: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; J. Dos Santos, Trigueros, Bruno, R. Soriano; Sansone, Pato
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes

Ezzel egyetértek, szerintük Samper játékstílusára jellemzőek a távoli lövések pl.. Jó dolog lenne a statisztika, ha tényelg a valós képet tudná visszaadni, de minél inkább belemerültem, annál inkább tudatosult bennem, hogy ehhez még nagyon gyerekcipőbe jár a dolog. Labdarúgás szempontból legalábbis, a többi sportot nem tudom.Messias2 írta:Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
Ez a fő gond amúgy szerintem is, nincs értelmes alternatíva. SR lenne a legjobb, de csak nem akarunk jobbhátvéd posztra igazolni senkit, úgyhogy ő kilőve. Gomes és Rakitic meg a kicsik ellen lehoznák, de komoly presszing ellen annyira se labdabiztosak, mint Busi 50%-on. Gomes még jelenlegi formájában talán lerázná az első 1-2 embert magáról, de fél másodperc alatt nem tenné úgy tovább a lasztit, hogy abból épüljön is valami. Ezért is nyomatja annyira Lucho szerintem a rossz forma elelnére, bár itt meg feljön a kérdés, hogy akkor miért nem úgy alakítottuk ki a keretet, hogy legyen valós alternatívája..brownieheaven írta:Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Természetesen Mascheranot.brownieheaven írta: Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.