Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet nevetni azon, h 5 pontos a hátrány, de az elmaradt meccset a Madrid simán fogja hozni.Bob_Marley írta:Nálam a tíz pont a lélektani határ, addig nem érdemes bármiről beszélni, még az őszt se toltuk le bakker.5 pontos a hátrány amúgy is.
Nagyot kapartunk, szerintem kifejezetten jól játszottunk és csak beesett a végére. Nem vagyok csalódott, mert egy pont a sárgák ellen idegenben nem egy rossz eredmény, ami inkább bosszantó, hogy jobb kapu előtti teljesítménnyel meglehetett volna, de sajnos Neymarra szavak sincsenek, Suarez is pocsék, Messi megtud villanni, de ő is gyenge formában.
De ugye nem lepődtél meg az ősz után?visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Azt hiszem erre senki nem számított a szezon elején. A Madrigalban még ki is lehetne kapni, de annyi pontot elszórtunk már minden bohóc csapat ellen, hogy már nem fér bele. Ráadásul semmi nem jön össze. Ma is simán lőhettünk volna gólt-gólokat.visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Nagyon nem.visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Totál igazad van, én is mindig adott csapatban bízok és nem figyelem ki kezd ki nem. Csak megjegyeztem, mert tényleg mindig így kezdődik a mondat.MQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.
Ez burkoltan veb-nek szóltMQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.
Én nem szoktam személyeskedni, direkt kerülöm is, de nem tudom megállni, hogy megjegyezzem. Te még esküszöm nem írtál olyat, hogy na ez a kezdő rossz.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE mer változtatni a kezdőben, ami így is nagyszerű. Gomesre kíváncsi leszek, ma újra lehetőséget kap a bizonyításra, remélem élni is fog vele.
Ma egy nehéz meccs áll előttünk, ami ráadásul még fontos is, úgyhogy fel van adva a lecke. Ennek ellenére bízok a csapatban, mert a fontos pillanatokban mindig megállták a helyüket, ezért pedig szerintem ma is nyerni fogunk.
Visca El BARCA!!!
Az a baj, hogy ebben a szezonban olyan formába vannak a srácok, hogy a saját labdáink után is futni kell általában..Bob_Marley írta:Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.
én voltam.BarcafanTomee írta:Valaki meg is jegyezte nem rég itt a fórumon, hogy szembetűnő volt, hogy Neymar mennyire nem passzolt Digne-nek. Na majd kiderül.![]()
Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.visca el barca írta:csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.23 éves, de állítom a 37 éves pirlo még most is gyorsabb nála
![]()