2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De most őszintén, egy Leganes ellen ha nem kapunk 11est akkor 1-1 a Campban, ehhez tapsoljanak az emberek vagy mi az elképzelésed? Vagy lobogtassak, hogy előző 2 évben 10bol 8, az meg smafu, hogy ebben a szezonban 5 értékelhető meccset nehéz összeszámolni? Vagy esetleg, hogy Bl-bol nagy valószínűleg elég csúnya zakoval esünk ki a negyed döntőben?Nero. írta:Szerintem aki valaha sportolt már az tudja hogy lélektanilag mennyire fontos ilyenkor egy ilyen nyilatkozat pláne egy csapatsportba.
Egyébként Messi is azért nem ünnepelt mert zavarta hogy az idióták fütyülnek.
ezekért az idiótákért van a foci.Nero. írta:az idióták fütyülnek.
fura, hogy mi szurkolok mennyire különbözőek vagyunkD.i.N.h.O írta:Öregem..Ez egy csodálatos nyilatkozat volt, mintha csak én mondtam volna!Felüdülés azt olvasni, hogy az egyik legfontosabb tagja a csapatnak abszolute reálisan látja a helyzetet, nem beszólogat vagy sablon hülyeségekkel vakít.
Én ezt nem tartom jópofának, főleg hátrányba vagyunk velük szemben, dehát tőle ez már semmi...S.Agüero írta:Reporter : You got Atletico in the draw, didn't you prefer a small team?
Piqué : All small teams got disqualified in the quarters, only big teams are here in the semis.
LG máshol írta:(bár szerintem közel sem olyan jó, mint itt tolva van)
Az se biztos, hogy ő akar egyáltalán annyit játszani. Volt már róla szó, hogy a következő választásokon már indulna, én azt is simán elhinném, hogy 2-3 év múlva visszavonul már. Nála sose lehet tudni, de szerintem ő nem fog addig játszani, mint Puyol vagy Xavi tették.LG máshol írta:Abban sem vagyok biztos, hogy Piqueben még jó pár év benne van, korábban már a kiégés jeleit mutatta, aztán LE alatt visszajött (bár szerintem közel sem olyan jó, mint itt tolva van), de hajlamos lehet visszaesni a személyiségét tekintve.
Ha van joga nyilatkozni akkor miért ne mondja azt ami a szívén van? Kérdem én: Nem most először tett ilyen nyilatkozatokat, a Barcelona ezt nem látja? Nem veszi észre, hogy Piqué milyen stílusban teszi ezt? Miért nem intézkedik a Barcelona vezetősége vagy Enrique tudom is én kinek kell ezt és veszik el a nyilatkozati jogot Piquétől?Bob_Marley írta:Először is nem neki a feladata felszólalni, nem ő a kompetens személy ilyen dolgokban. Másodszor pedig tudni kell kritikát megfogalmazni. A kifelé mutogatok és ordítom, hogy ez a te műved nem kritika, hanem gyerekes duzzogás. Méltatlan ahhoz, amit Pique játékban képvisel, amit a klub képvisel.
Ez alapvetően igaz, de hirtelen felindulásból sok mindenre képes az ember a pályán...engem a tegnapi eset annyira nem zavar, mint a Twitter- meg nyilatkozat "okosságai". Még pozitívumot is látok a dologban, neki legalább fáj, ha kikapunk vagy ha nem mennek a dolgok, utál veszíteni, ezzel a típussal pedig tudok azonosulni, hozzám se lehetett vesztes meccs után szólni.Bob_Marley írta:Először is nem neki a feladata felszólalni, nem ő a kompetens személy ilyen dolgokban. Másodszor pedig tudni kell kritikát megfogalmazni. A kifelé mutogatok és ordítom, hogy ez a te műved nem kritika, hanem gyerekes duzzogás. Méltatlan ahhoz, amit Pique játékban képvisel, amit a klub képvisel.
Ezalapján kedvezőbbnek számít az, ha egy csapatnak pl 12 tizit adtak meg , abból 2 kamu, és kb 15 egyértelmű tiziesetet nem fújtak be, mint az ha egy csapatnak 10 tizit adtak meg, és abból 8 kamu és kb 2 bűntető maradt el...BarcaFan1998 írta:A 2015/16-os szezontól napjainkig:
Megítélt büntető a Barcelona számára; 22, a Real Madrid számára 13.
A Barcelona ellen 1, a Real Madrid ellen 7.
Barca piros lapok számra 1, Real pirosak száma 5.
Barca emberelőnyök száma 9, Real emberelőnyök száma 5
de az ilyen statisztikák miért nem azt mutatják ki, hogy a megítélt büntetőknél mennyi volt kamu a margitnak? nekünk mindegyik jogos volt, míg nekik a fele sem.
a piros lapok is. nyilván több piros lesz megítélve ellenünk, mikor folyamatosan terrorizálják MESSIT. a margit meg favágó csapat elég csak megnézni pepe a vadállat játékát. nyilván több pirosat fognak kapni mint mi.
Ha jól tudom ma tárgyalták az ügyét, de mivel tegnap is adott nekik munkát szerintem max hétvégére lesz meg.ZBarca írta:Kiderült már, hogy mennyi időre tiltják el vagy kap-e egyáltalán valamilyen büntetést?
Komolyan gondolom. Az események előzményeként állítom, hogy nem lett volna kezezése Masch-nak és igen, történhetett volna mind az, amit leírtál, de úgy semmiképpen, ahogy végül is történt. Ezért tartom feleslegesnek a relatívizálást. Mert, hogy nekünk is tévedett, ez engem, meg téged se vigasztalhat.ericco írta: Most komolyan ez az érved? Lehet, ha befújja, a Villarreal felszívja magát és hint még négyet. Vagy Messi lesérül egy évre. Vagy egy atombomba pottyan a stadionra, és még lehet folytatni.
Amúgy érdemes visszaolvasni a Pique nyilatkozatokat azokból az időkből, amikor Mourinho bírálta a spanyol bíráskodást. Nyerni és veszíteni is tudni kell, Piquének egyik sem nemt túl jól soha.
off:BarcaFan1998 írta: pepe a vadállat játékát
Elég nagy az identitás zavar úgy érzem, egyébként a Twitter háború az nekem nem fedi le, hogy kiáll valamiért és harcol. Sajnos pont azok tudnak a legjobban felülni erre a bandwagonra, akik kb 2008 óta Barca szurkolók, feltételezem te is ebbe a csoportba tartozol, ezzel alapvetően nem lenne baj, de azzal igen, hogy már mindenkiben az antikrisztust látjátok, Tebas, Perez, az egész Madrid. Azt bezzeg elfelejtítek, hogy lényegében azért állunk így a tabellán, mert szezon kezdet óta döcög a játék. Sokan itt emlékszünk szerintem ennél sokkal rosszabb időkre is. Amikor szinten nem ment, cserébe még világsztárokkal sem voltunk tele. Mégsem attól zengett a sajtó, hogy el diktátor prezidente megvett mindenkit. Ha pedig vissza emlékszel 2008 környékére, akkor pont a másik oldalról jöttek az uefalona féle hangok, egyezzünk ki abban, hogy a spanyol játékvezetés évek óta konstans értékelhetetlen.BarcaFan1998 írta: szóval így becsüljük meg azokat az embereket, akik harcolnak a KATALÁNOKÉRT, vagyis ÉRTÜNK!
az meg, hogy egyszer egy ilyen ember lenne az elnökünk a legjobb dolog lenne ami történhetne a csapattal. végre valaki kiállna és hangot adna a madridi csalások és bírói lefizetések ellen. a függetlenségi törekvéseiről nem is beszélve. már most megválasztanám ha lehetne.
Lesz ez még rosszabb is, remélhetőleg nem mostanság, de egész biztos lesz olyan időszak, amikor a Madrid lesz esélyesebb minden sorozatban már kezdéskor is. Ilyen a foci, ezt el kell fogadni. Most jobb időszakuk van, ez részben nekünk is köszönhető, mert mi meg most zuhanunk össze, de nem feltétlen mások hibája ez, nem kell mindenben az összeesküvés elméleteket keresni. Ezt csak tippként írom, nem kell természetesen elfogadni, de nyugodtabbak lennének a napjaid szerintem, ha ezzel minél előbb megbékélnél..BarcaFan1998 írta:igazatok van, csak dühítő ez a mostani helyzet. Madrid